Popularne stvari koje ne kontam

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

zigzag

#42026 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by zigzag »

Bosanski Brod je prazan ako dođeš do 8-8,30 ujutro. Kako dan odmiče, gužva sve veća. I samo se prema tome treba ravnati.
moimoi

#42027 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by moimoi »

suspect_zero wrote: 07/04/2026 19:30
tramvajtrojka wrote: 07/04/2026 12:08 Najveci moralisti po ovom pitanju osobe koje uopste ne prate fudbal ni sport :mrgreen: :mrgreen:

Malcu svaka čast zasluzio je da bude pozvan na rucak sa repkom ako nista :bih:
Ja sam komentarisala nevezano za sport, to se ne radi.
Malac je zasluzio samo dobar degenek od roditelja ili staratelja.....jebote, kod nas fakat kradja postala bas ko nekoga poselamiti.
Sta vam je ba ljudi?

I da, nisam ti ja nikakva moralna vertikala niti uzor, ali saulišem se svaki dan I samu sebe šamaram.
:thumbup:

Jedino sto je zasluzio je kaznu.
A svi koji ga u nebesa dizu… zapitajte se kakvu poruku svojoj djeci dajete.
zigzag

#42028 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by zigzag »

cijeli javni prostor je ostao za sitne lopove, kriminalce koje dižu u nebesa, osuđenike, one koji ne jebu zakon ni dva posto, bahate, neodgojene, neobrazovane......

Pa i malca su tu uklopili....
sinuhe

#42029 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by sinuhe »

Vidio bi priče da je našem golmanu ukraden papirić.
Čovjeku godinama nisu dali mira jer je u 24 minuti poništio gol u Brazilu 2014.
tokio25

#42030 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by tokio25 »

tramvajtrojka wrote: 07/04/2026 12:08 Najveci moralisti po ovom pitanju osobe koje uopste ne prate fudbal ni sport :mrgreen: :mrgreen:

Malcu svaka čast :thumbup: :thumbup: zasluzio je da bude pozvan na rucak sa repkom ako nista :bih:
super je to al moramo lli mi negativnu stvar promovosati javno?
jesu li mogli malcu anonimno da ga i povedu u ameriku sve da bude uz njih
al suti ne mora znati javnost
jbt mi da imamo mosad mi bi se javno hvalili kako ubijamo neprijatelje po svijetu
Point.

#42031 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Point. »

Ni jedno od ovih nickova što morališu ne prepoznajem sa fudbalskih tema.
tokio25

#42032 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by tokio25 »

kakve to veze ima?
jel to znaci da je kradja pozeljna u fudbalu?
a promovise se kao postena igra
znaci licemjerje na kvadrat
a kad neko to uradi tvom timu onda su svi lopovi i sl
džakailibu

#42033 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by džakailibu »

Point. wrote: 08/04/2026 09:59 Ni jedno od ovih nickova što morališu ne prepoznajem sa fudbalskih tema.
Nije to to neka dobra logička poveznica- gledam tekme , ne pišem po fudbalskim temama a morališem.
mali_balon

#42034 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by mali_balon »

Point. wrote: 08/04/2026 09:59 Ni jedno od ovih nickova što morališu ne prepoznajem sa fudbalskih tema.
:lol: :lol: :lol: :lol: poveza ga lik momacki
Ateista

#42035 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Ateista »

tokio25 wrote: 08/04/2026 10:01 kakve to veze ima?
Neka se i mi oko neceg slazemo :mrgreen:
Ateista

#42036 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Ateista »

Zato sto ovo ne mora imati veze sa fudbalom vec se moze odnositi na bilo koji sport i sve sfere zivota. U pitanju je kradja i varanje, nesportski potez. Ne treba to podrzavati samo zato sto nam odgovara.
Drago mi je sto smo prosli na svjetsko prvenstvo, ali mi ne bi bilo drago da smo prosli na neku prevaru, da nam sudija dosudi nepostojeci penal i slicno. Srecom, ovaj potez nije mogao imati uticaj na rezultat, ali svejedno je nesportski i ne treba ga podrzavati.
Point.

#42037 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Point. »

Znate kako se kaže u sportu, kojeg izgleda slabo pratite, pobjedi se ne gleda u zube.

Ništa, ako vam smeta, pišite Infatinu kako smo pokrali talijane na pravdi Boga i da bi Italija dobila na penalima da nije bilo krađe.
Point.

#42038 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Point. »

Ateista wrote: 08/04/2026 10:42
Zato sto ovo ne mora imati veze sa fudbalom vec se moze odnositi na bilo koji sport i sve sfere zivota. U pitanju je kradja i varanje, nesportski potez. Ne treba to podrzavati samo zato sto nam odgovara.
Drago mi je sto smo prosli na svjetsko prvenstvo, ali mi ne bi bilo drago da smo prosli na neku prevaru, da nam sudija dosudi nepostojeci penal i slicno. Srecom, ovaj potez nije mogao imati uticaj na rezultat, ali svejedno je nesportski i ne treba ga podrzavati.
Ako nije uticao na konačan rezultat, čemu drama? Penali su 95% lutrija, taman da je imao istetoviran papir na ruci ne bi odbranio penale. Tabaković npr kaza neki dan da se na putu ka bijelo tački odlučip gdje će pucati, to radi i većina igrača.

Tako da je neka krađa, i nije.
Ateista

#42039 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Ateista »

Point. wrote: 08/04/2026 10:46
Ateista wrote: 08/04/2026 10:42
Ako nije uticao na konačan rezultat, čemu drama? Penali su 95% lutrija, taman da je imao istetoviran papir na ruci ne bi odbranio penale. Tabaković npr kaza neki dan da se na putu ka bijelo tački odlučip gdje će pucati, to radi i većina igrača.

Tako da je neka krađa, i nije.
Nije drama, zato i kazem drago mi je da nije uticao na rezultat da mi iskreno moze biti drago sto smo na svjetskom, a i da fifa ne moze iskoristiti protiv nas.
Samo mislim da tog koji je to uradio ne treba dizati kao da je uradio nesto dobro i pozitivno. Kradja je jer je ukrao golmanu papiric, makar mu bio i bespotreban, to je kradja.
moimoi

#42040 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by moimoi »

Ne kontas sustinu. Ovakve stvari su se vjerovatno i prije desavale, ali se od toga nije pravila prica “herojskog poteza”, sto i nije.
Ti uzdizanjem ovog malog, pa i u prici za stolom, prikazujes kradju/prljavu igru kao pozeljnu i nesto sto treba nagraditi.
Ateista

#42041 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Ateista »

Point. wrote: 08/04/2026 10:43 Znate kako se kaže u sportu, kojeg izgleda slabo pratite, pobjedi se ne gleda u zube.

Ništa, ako vam smeta, pišite Infatinu kako smo pokrali talijane na pravdi Boga i da bi Italija dobila na penalima da nije bilo krađe.
Nije to gledanje pobjedi u zube, vec iskljucivo osuda tog uzimanja papirica. Tacno je da ne pratim puno fudbal ali veci dio te utakmice sam gledao i ne treba biti strucnjak da se zakljuci da smo potpuno zasluzeno prosli, tu nema nikakve dileme i te dvije stvari gledam potpuno odvojeno.
Ateista

#42042 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Ateista »

moimoi wrote: 08/04/2026 11:01 Ne kontas sustinu. Ovakve stvari su se vjerovatno i prije desavale, ali se od toga nije pravila prica “herojskog poteza”, sto i nije.
Ti uzdizanjem ovog malog, pa i u prici za stolom, prikazujes kradju/prljavu igru kao pozeljnu i nesto sto treba nagraditi.
Point.

#42043 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Point. »

Mislim da previše ozbiljno gledate na ovu stvar i od nje pravite "stvar". Trebate staviti u kontekst, upravo smo izbacili četvorostruke šampione svijeta iz baraža i otišli na SP kojem se niko nije nadao, euforija je i ovakve stvari su samo simpa iz tog ugla, mali je dobio malo medijske pažnje, glavni je u raji a možda i zbari štagod usput, naravno da mediji neće propustiti ovakvu priliku. Opustite se.
dječak sa šibicama

#42044 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by dječak sa šibicama »

Za dvije godine tema na kliksu "mangupi sa zelenih travnjaka" i onda postovi "sjo znam njega, on je krao golmanima gace"
tokio25

#42045 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by tokio25 »

Ateista wrote: 08/04/2026 10:37
tokio25 wrote: 08/04/2026 10:01 kakve to veze ima?
Neka se i mi oko neceg slazemo :mrgreen:
ti si dobar decko al los vozac :D
tokio25

#42046 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by tokio25 »

Point. wrote: 08/04/2026 11:32 Mislim da previše ozbiljno gledate na ovu stvar i od nje pravite "stvar". Trebate staviti u kontekst, upravo smo izbacili četvorostruke šampione svijeta iz baraža i otišli na SP kojem se niko nije nadao, euforija je i ovakve stvari su samo simpa iz tog ugla, mali je dobio malo medijske pažnje, glavni je u raji a možda i zbari štagod usput, naravno da mediji neće propustiti ovakvu priliku. Opustite se.
tebe boli neka stvar jer si negdje vani
i klasicno hvalis se kakvi smo saneri snalazljiviji u odnosu na zapadnjake gdje si
tebi je to ponos nama ostalima nije
taj mali ce sutra ukrasti i mobitel nekom a prica bi isla sta fali taj neko ima para i sl
poenta nije u samoj fudbalskoj utakmici

i francuzi su prosli rukom henry-ja al nisu to slavili nego prolazak

al tvoj navijacki mozak to nikad nece skontati
darius_maximus

#42047 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by darius_maximus »

Na stranu ovo dijete, ne kontam zašto je i dalje popularno govoriti da su penali lutrija. :D
Isto kao da je neka poštapalica koju komenataror mora koristiti, da popuni vrijeme...
Point.

#42048 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Point. »

tokio25 wrote: 08/04/2026 11:57
Point. wrote: 08/04/2026 11:32 Mislim da previše ozbiljno gledate na ovu stvar i od nje pravite "stvar". Trebate staviti u kontekst, upravo smo izbacili četvorostruke šampione svijeta iz baraža i otišli na SP kojem se niko nije nadao, euforija je i ovakve stvari su samo simpa iz tog ugla, mali je dobio malo medijske pažnje, glavni je u raji a možda i zbari štagod usput, naravno da mediji neće propustiti ovakvu priliku. Opustite se.
i klasicno hvalis se kakvi smo saneri snalazljiviji u odnosu na zapadnjake gdje si
taj mali ce sutra ukrasti i mobitel nekom a prica bi isla sta fali taj neko ima para i sl

Sad se već glupiraš. Ovo nije nigdje vijest osim vas par na forum. Mislim da talijani imaju većih problema od ovoga. Isto da je mali otuđio Donarumi novi Alfa Romeo parkiranog ispred Bilinog Polja a ne jebenu cjeduljicu sa par imena na njoj.

Nevjerovatno kakvih moralista ima i kako vole uveličati stvar.
dječak sa šibicama

#42049 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by dječak sa šibicama »

darius_maximus wrote: 08/04/2026 12:17 Na stranu ovo dijete, ne kontam zašto je i dalje popularno govoriti da su penali lutrija. :D
Isto kao da je neka poštapalica koju komenataror mora koristiti, da popuni vrijeme...
Kad izgubis, onda su lutrija. Kad pobijedis, onda je sve plod tvog strateskog razmisljanja, strasnog golmana i protivnikove nemoci da procita tvoje namjere. Logicno :D
darius_maximus

#42050 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by darius_maximus »

Point. wrote: 08/04/2026 12:58
tokio25 wrote: 08/04/2026 11:57

Sad se već glupiraš. Ovo nije nigdje vijest osim vas par na forum. Mislim da talijani imaju većih problema od ovoga. Isto da je mali otuđio Donarumi novi Alfa Romeo parkiranog ispred Bilinog Polja a ne jebenu cjeduljicu sa par imena na njoj.

Nevjerovatno kakvih moralista ima i kako vole uveličati stvar.
Kako god da okreneš, potez je bio glupost.
Dodatna glupost je to onda dalje pravdati i objašnjavati.
Nija majka Muju karala...
Jok, ovako dijete završi eno i u Gazetti.
Post Reply