Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Bice Macan na prodaju ako si musterija, nije platinijum, ali jeste šport edition
Hvala na ponudi, ali i ovaj kajen i macan su kola izvan mog dometa.
Ja sam ovog kajena postavio jer je naletio na piku na naslovnici, a smiješno mi bi čovjek prodaje auto ove cijene i napiše platinijum. (Ja kada takvo što napišem to je zbog komičnog efekta, ne bi na oglasu dakako)
Valja li novi C-HR cemu po kvaliteti izrade? Posto cuo sam da se proizvodi u Turskoj i da to nije na nivou ostalih modela Toyote iako izgleda vrhunski. Pitam jer jedan zenski clan porodice zeli kupiti pa da opomenem da se ne zezne ako je losa situacija
kenomax wrote: ↑08/04/2026 01:20
Valja li novi C-HR cemu po kvaliteti izrade? Posto cuo sam da se proizvodi u Turskoj i da to nije na nivou ostalih modela Toyote iako izgleda vrhunski. Pitam jer jedan zenski clan porodice zeli kupiti pa da opomenem da se ne zezne ako je losa situacija
neka zaganja corollu cross.
CH-r je užasan na sadnjem sjedištu. skuceno i mracno.
kenomax wrote: ↑08/04/2026 01:20
House wrote: ↑08/04/2026 02:14
ja od 184 ne mogu na zadnje sjediste. koljena...
Jbg zene ih vole, drugarica je imala prvu seriju onu, ne vjerujem da je u dimenzije gledala ali boju enterijera i eksterijera je znala iz prve
A kad smo kod zadnjeg sjedista ne pamtim kad sam posljednji put vozio nekog pozadi dok kolega nije zatrazio da mu otkljucam spustanje prozora
Nije napisao koja je baterija, ali pretpostavljam da je ovo najosnovniji moguci model, tj sa 55kw baterijom odnosno 45kw realno iskoristivim kapacitetom i pocetnim motorom od 110kw.
Realni domet ako izvuce i 200km, moze se udarati nogom u guzicu.
dosta ljudi ne istrazi sta su ev i sta su prednosti i mane i da vide da li se oni uklapaju ili ne u to i zato kasnije kukaju
moguce je i da je neka firma bila vlasnik ko zna sta je ovdje slucaj