IRAN
- Hajlac
#67851 Re: IRAN
Ovo je onaj "poklon" o kojem Narandza blebece.
Mozda je istina a mozda je mucka kako bi pedo-cionisti zakuhali izmedju Irana i Pakistana:
Mozda je istina a mozda je mucka kako bi pedo-cionisti zakuhali izmedju Irana i Pakistana:
- No Mind
#67852 Re: IRAN
Itekako su bili... Samo si u datom momentu imao poklapanje interesa na ovom podrucju, a Iran jos nije bio dosao na red za direktnu agresiju. I naravno, da se pričati o tome koliko je Iran zapravao imao koristi u svemu tome, ili koliko nije. Kod Amera i Clintona je to bilo jasno.
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#67853 Re: IRAN
ako se pogleda onaj video koji sam okačio
za sve sranje danas korijen problema je u britancima i komunistima
dakle framasoni
100%
za sve sranje danas korijen problema je u britancima i komunistima
dakle framasoni
100%
-
zigzag
#67854 Re: IRAN
Grasso holding davno izašao iz PTGDozer wrote: ↑27/03/2026 13:08Zapravo Amerika ga pravi kod nas. Pobjeda Gorazde je vecim dijelom u US vlasnistvu, cini mi se.peca777 wrote: ↑27/03/2026 12:27 Mi ga prodajemo hamerici, sta ona dalje radi, who cares? Dogovorite se, ili gasimo namjensku pa glumimo svjetske pacifiste i qrce moralne palceve.
PS:
Jos nisam cuo tvoj komentar na ubistva u jablanici, ili silovanje maloljetnih djevojcica. Izgleda da mi volimo zmiriti na nase pedo-orgije.
Samo takvi "pragmatici" poput tebe lafo ne kontaju da je svaki metak prodat pedo-cionistima
- Hajlac
#67856 Re: IRAN
U Bahrainu vlada DIKTATORSKI rezim iza kojeg stoje:
- USA
- Saudi Arabija i
- Izrahell

Kad je bilo ono "Arapsko proljece" (CIA-mUssad projekat) pa se slucajno prenijelo i na Bahrain, rezim je U KRVI ugusio proteste, primarno uz vojnu pomoc susjedne Saudi Arabije.
Zapad samo zataskao - ni prstom nisu mrdnuli na takvo "gusenje demokratije".
- USA
- Saudi Arabija i
- Izrahell

Kad je bilo ono "Arapsko proljece" (CIA-mUssad projekat) pa se slucajno prenijelo i na Bahrain, rezim je U KRVI ugusio proteste, primarno uz vojnu pomoc susjedne Saudi Arabije.
Zapad samo zataskao - ni prstom nisu mrdnuli na takvo "gusenje demokratije".
- skrbavi-admin
#67857 Re: IRAN
Mos mislit kad smo mi hadalji nasli za shodno da sudimo takvom olosu.... A tim tvojima suda izgleda nemapeca777 wrote: ↑27/03/2026 12:36Hajlac wrote: ↑27/03/2026 12:33 Prodaji ga Africi (osim UAE/Izrahellovom RSF-u u Sudanu i mUssadovskoj Libiji), prodaji ga Juznoj Americi, prodaji ga Aziji ali mojne citavu drzavu i ovaj narod uvlaciti u saucesnistvo u genocidu, etnickom ciscenju, najgorim zlocinima protiv covjecnosti koje dokazano i sistematski cini ta pedo-genocidna tvorevina.![]()
![]()
![]()
jes i onda ce ga lik u africi slajfat, a nece ga sruciti u pleme menzi, jer su eto kao manje vrijedni. Hebena propaganda serviranja vijesti. Izrael irzale i izrael, jeo ga izrael i povrsnost vise.
Cuj ti njega, nemoj usa, prodaji africi hahahahh
Sta kazes za nase pedo drustvo? Tu sutis? Trebam li opet da ti skrenem paznju na silovanje djevojcica po tuzli>pedo-genocidna tvorevina.
- Billy The Pljuc
#67858 Re: IRAN
Otkud ovo, pa zar nam nisu "strateški partneri" sačuvali glave. Mene je sramota što u moje ime kojekakvi hohštapleri potpisuju nekakve rezolucije u kojima se bilo ko osuđuje iz Irana. Prateći taj cionistički narativ i proglašavajući ih teroristima mogu samo zlonamjerni a što mi jesmo u ovom trenutku i ne možeš se dobru nadati a loše činiti.Hajlac wrote: ↑27/03/2026 13:32
Pa dobro sad profa, nisu bas jedini - USA i GB su nam "pomogli" dovlacenjem CIA-kozojeba odrubljivaca glava civilima po bosanskim selima, ha ja. Tekbiiiiir.
A bilo je tu i arapskih "vreca za Bakira" koje su zavrsile po Kipru, Becu...
Tad Amerikancima Iran nije bio "mule" nego su radili zajednicki na zaobilazenju embarga na naoruzanje.
Sasvim neka druga geopoliticka vremena.
P.S. A Israhell kome kao trebamo prodavati nase oruzje, je istovremeno obucavao Karadziceve cetnike i prodavao njima naoruzanje i tehniku.
Pošto je gugl maj frend dobih slijedeće na postavljeni upit "Da li je Iran ikada uzrokovao terorističku aktivnost negdje u svijetu?", pa kaže:
"It looks like there aren't any great matches for your search".
Poserem se Zlagumdžiji na ruku kojom je isto potpisao i Kifli na telefon ili laptop, u zavisnosti kako su već ostvarili kontakt, kojim je istog kontaktirao. O dobrom dedi ne bih ovom prilikom, većina nas živi "dobrobit" izdaje i beskičmenjaštva tih godina a malo nam je pored sopstvenog gmizanja i ovo trenutnih primjera kako prolaze cionističke sluge.
Fakat je vakat za kijametski dan, vjerovalo se ili ne, svako ima slobodu izbora.
-
peca777
#67859 Re: IRAN
Bosnia first. No tesko to skontati, zar ne?Billy The Pljuc wrote: ↑27/03/2026 14:27 Mene je sramota što u moje ime kojekakvi hohštapleri potpisuju nekakve rezolucije u kojima se bilo ko osuđuje iz Irana.
Daj ti meni iran, jebo ovo u mojoj drzavi. IRANSKA PRAVDAAAA! UKRAJINSKA PRAVDA!!! VENECUELANSKA PRAVDAAAA!!
- Tananarive
#67860 Re: IRAN
stvarno smaraš evo da se smirišskrbavi-admin wrote: ↑27/03/2026 14:26Mos mislit kad smo mi hadalji nasli za shodno da sudimo takvom olosu.... A tim tvojima suda izgleda nemapeca777 wrote: ↑27/03/2026 12:36Hajlac wrote: ↑27/03/2026 12:33 Prodaji ga Africi (osim UAE/Izrahellovom RSF-u u Sudanu i mUssadovskoj Libiji), prodaji ga Juznoj Americi, prodaji ga Aziji ali mojne citavu drzavu i ovaj narod uvlaciti u saucesnistvo u genocidu, etnickom ciscenju, najgorim zlocinima protiv covjecnosti koje dokazano i sistematski cini ta pedo-genocidna tvorevina.![]()
![]()
![]()
jes i onda ce ga lik u africi slajfat, a nece ga sruciti u pleme menzi, jer su eto kao manje vrijedni. Hebena propaganda serviranja vijesti. Izrael irzale i izrael, jeo ga izrael i povrsnost vise.
Cuj ti njega, nemoj usa, prodaji africi hahahahh
Sta kazes za nase pedo drustvo? Tu sutis? Trebam li opet da ti skrenem paznju na silovanje djevojcica po tuzli>pedo-genocidna tvorevina.![]()
https://www.klix.ba/vijesti/crna-hronik ... /260327112
- armin071
#67861 Re: IRAN
protiv ovakve cionističke nemani se trenutno bori Iran… čisto ako je neko imao dvojbu u pogledu odabira strane…
- Billy The Pljuc
#67862 Re: IRAN
Ne trudi se živ bio.
peca777, who is currently on your ignore list, made this post.
Da nema drugih koji te kvotaju ne bih znao ni da postojiš, ništa lično, imaš puno ljudsko pravo na mišljenje i život ali izvan mog života.
peca777, who is currently on your ignore list, made this post.
Da nema drugih koji te kvotaju ne bih znao ni da postojiš, ništa lično, imaš puno ljudsko pravo na mišljenje i život ali izvan mog života.
-
peca777
#67863 Re: IRAN
Dzabe ba nasi problemi. Nase ubice ljudi po Jablanici, ili nasi pedo silovatelji iz Tuzle koji siluju maloljetne djevojcice nisu tema minder mafije. To se u dzamiji ne prica, to se skriva.
Zato se moze trubiti o bjelosvjetskim stradanjima, ali samo ako je fokus reicmo na Palestini ili Iranu. Ako neko spomene Ujugure, jok, to je fuj. Ako neko spomene neko pleme od par stotina hiljda u africi, jok jebo to, nigeri.
Ja ovog sto hajca pitam vec par puta o pedo silovateljima iz Bosne i Hercegovine, no usutio se.
Perfektno. Neko zna koristiti opcije foruma
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#67864 Re: IRAN
e sada da ne idemo u teorije, vens jest od pocetka bio povucen iz svega u vezi irana, dal stvarno zbog protivljenja ili zbog one dobar i loš policajac, da imaju ameri u rezervi igraca ako kola krenu nizbrdo, a krenula su.
Potpredsednik SAD je u ponedeljak rekao izraelskom lideru da se mnoga njegova predviđanja o ratu, "koja je prodao Donaldu Trampu", nisu ostvarila.
Uprkos ubistvu iranskog vrhovnog vođe ajatolaha Alija Hamneija, tvrdolinijaške frakcije su pojačale kontrolu, a režim ostaje čvrsto pod kontrolom, podseća Dejli mejl.
Vens je inače, prema pisanju američkih medija, u startu bio protiv rata sa Iranom, a prema poslednjoj odluci američkog predsednika upravo je on imenovan za glavnog pregovarača sa Teheranom.
Dan nakon Vensovog poziva sa Netanjahuom, desničarski izraelski novinski kanal u vlasništvu republikanske donatorke Mirijam Adelson objavio je da je potpredsednik vikao na Netanjahua zbog nasilja izraelskih naseljenika nad Palestincima na Zapadnoj obali.
- JohnnyS
#67865 Re: IRAN
Mislim da je on ona tvrdolinijaška MAGA ko Tucker Carlson i da je on stvarno bio protiv rata.
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
- geralt
#67867 Re: IRAN
Vance je kameleon i oportunista koji se okrece kako vjetar puse, i koji nema nikakvu vlastitu ideologiju koje se cvrsto drzi.
No, veoma je inteligentan, zna prepoznati "smjer vjetra", i znacajno je sto se sada odlucio ovako postaviti.
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#67868 Re: IRAN
gledaj ovoga sline slinavog, slina prava.‘Rijad traži još jače udare na Iran‘
Saudijska Arabija pozvala je SAD da pojača napade na Iran, potvrdio je saudijski obavještajni izvor, dok se razmatra odluka hoće li se Rijad izravno pridružiti sukobima.
Saudijski izvor potvrdio je izvješće New York Timesa u kojem se navodi da je saudijski vođa, prijestolonasljednik Mohammed bin Salman, pozvao Donalda Trumpa da ne prekida svoj rat protiv Irana te da američko-izraelska kampanja predstavlja "povijesnu priliku" za preoblikovanje Bliskog istoka.
Obavještajni izvor rekao je da Rijad ne poziva samo na nastavak vojne kampanje, već na njezino intenziviranje. Trump je, čini se, potvrdio izvješće o ulozi prijestolonasljednika, rekavši novinarima u utorak: "Da, on je ratnik. Bori se s nama."
Zasad nema izvješća o aktivnom sudjelovanju saudijske vojske u gotovo četiri tjedna rata, ali saudijski politički analitičar kaže da će kraljevstvo vjerojatno poduzeti taj korak ako trenutačni mirovni napori koje predvodi Pakistan propadnu.
- skrbavi-admin
#67869 Re: IRAN
moze samo govnar subhanat sto jos uvijek ima crkavicu muzaricu na zivotu.....pici wrote: ↑27/03/2026 14:59gledaj ovoga sline slinavog, slina prava.‘Rijad traži još jače udare na Iran‘
Saudijska Arabija pozvala je SAD da pojača napade na Iran, potvrdio je saudijski obavještajni izvor, dok se razmatra odluka hoće li se Rijad izravno pridružiti sukobima.
Saudijski izvor potvrdio je izvješće New York Timesa u kojem se navodi da je saudijski vođa, prijestolonasljednik Mohammed bin Salman, pozvao Donalda Trumpa da ne prekida svoj rat protiv Irana te da američko-izraelska kampanja predstavlja "povijesnu priliku" za preoblikovanje Bliskog istoka.
Obavještajni izvor rekao je da Rijad ne poziva samo na nastavak vojne kampanje, već na njezino intenziviranje. Trump je, čini se, potvrdio izvješće o ulozi prijestolonasljednika, rekavši novinarima u utorak: "Da, on je ratnik. Bori se s nama."
Zasad nema izvješća o aktivnom sudjelovanju saudijske vojske u gotovo četiri tjedna rata, ali saudijski politički analitičar kaže da će kraljevstvo vjerojatno poduzeti taj korak ako trenutačni mirovni napori koje predvodi Pakistan propadnu.
- Tananarive
#67870 Re: IRAN
jesi li ćorav druže dobio si link sudi im se, nisi ti dobar nikakopeca777 wrote: ↑27/03/2026 14:44Dzabe ba nasi problemi. Nase ubice ljudi po Jablanici, ili nasi pedo silovatelji iz Tuzle koji siluju maloljetne djevojcice nisu tema minder mafije. To se u dzamiji ne prica, to se skriva.
Zato se moze trubiti o bjelosvjetskim stradanjima, ali samo ako je fokus reicmo na Palestini ili Iranu. Ako neko spomene Ujugure, jok, to je fuj. Ako neko spomene neko pleme od par stotina hiljda u africi, jok jebo to, nigeri.
Ja ovog sto hajca pitam vec par puta o pedo silovateljima iz Bosne i Hercegovine, no usutio se.
Perfektno. Neko zna koristiti opcije foruma![]()
-
zigzag
#67871 Re: IRAN
Svi imaju isti problemskrbavi-admin wrote: ↑27/03/2026 15:02moze samo govnar subhanat sto jos uvijek ima crkavicu muzaricu na zivotu.....pici wrote: ↑27/03/2026 14:59gledaj ovoga sline slinavog, slina prava.‘Rijad traži još jače udare na Iran‘
I zemlje EU, i arapske zemlje. Svi moraju trumpu niz dlaku. EU može samo retorički jer je daleko a arapske moraju nešto i pokazati. Svakako imaju direktne posljedice PVOa.
Ali kad USA polomi zube onda će se karte ponovo dijeliti.
- dembele
#67872 Re: IRAN
Kakvi crni Arapi i njihova vojska, pa oni nisu izvojevali pobjedu još od Halida ibn Velida. Salmanu se na faci vidi da je teški krimos i licemjer. Isto važi i za Abu Zajeba i ostalu arapsku seljadiju.
- skrbavi-admin
#67873 Re: IRAN
ne pita se izgleda esad nista....... apsolutno nista.... drljacimo o tome vec sedmicama....zigzag wrote: ↑27/03/2026 15:07Svi imaju isti problemskrbavi-admin wrote: ↑27/03/2026 15:02moze samo govnar subhanat sto jos uvijek ima crkavicu muzaricu na zivotu.....
I zemlje EU, i arapske zemlje. Svi moraju trumpu niz dlaku. EU može samo retorički jer je daleko a arapske moraju nešto i pokazati. Svakako imaju direktne posljedice PVOa.
Ali kad USA polomi zube onda će se karte ponovo dijeliti.
esad tu postoji kao 2. zvjezdica na izraelskoj zastavi.....
bolan, cak i sam Sah Reza Pahlavi je takodjer bio svjestan kakva marva mu je u nejbrhudu.... nego suti, uzivaj, ne talasaj da ti ne bi avion neki dole sisao.....
mi smo za 6krkane Gojimi
-
zigzag
#67874 Re: IRAN
Polako.
Iran nije nusra, al kaida, isil i ostali papučari....
Sa ovim upravljanjem ratom sve je jasno.
Iran nije nusra, al kaida, isil i ostali papučari....
Sa ovim upravljanjem ratom sve je jasno.
- skrbavi-admin