Problem je što ih ni bog neće, a to 2 godine su puste želje, jer gamad samo obnovi zalihe i ljudstvo, pregrupišu se i rokaj opet, ni Iran nije više naivan nimalo.DaysleepeR wrote: ↑25/03/2026 12:39 Sporazumi ove vrste se mogu prihvatiti i kratkoročno, do neke nove US administracije ili do smrti Trumpa ili Netanyahua.
Previše plitko sve posmatrate majke mi moje.
Prihvatiš sporazum, uzmeš dvije godine, popraviš neke rupe u odbrani koje si otkrio tokom ovog rata i spreman si za dugu fazu dugoročnog cilja.
IRAN
- Tananarive
#66926 Re: IRAN
-
Crvene_brigade
#66927 Re: IRAN
Najnovija vijest: Iran: Pogođen je Abraham Lincoln
Iranska vojska tvrdi da je njezinim krstarećim raketama uspješno pogođen američki nosač zrakoplova USS Abraham Lincoln, objavila je iranska agencija IRNA
Opširnije na: https://www.jutarnji.hr/vijesti/svijet/ ... home_g2_g3
Iranska vojska tvrdi da je njezinim krstarećim raketama uspješno pogođen američki nosač zrakoplova USS Abraham Lincoln, objavila je iranska agencija IRNA
Opširnije na: https://www.jutarnji.hr/vijesti/svijet/ ... home_g2_g3
- arman1
- Grijem se na: ljubav bližnjih svoj
- Vozim: šta klepim
- Horoskop: BOG
#66928 Re: IRAN
Osovina zla je izgubila momentum kad su Iranci ispalili prve rakete. Poslije je mrcvarenje. To im je sad jasno i naranđasta budala sad se okreće svom komšiluku da izvojuje neku pobjedu za svoje bijedne glasaće. Ovaj rat su izgubili.Tananarive wrote: ↑25/03/2026 12:42Problem je što ih ni bog neće, a to 2 godine su puste želje, jer gamad samo obnovi zalihe i ljudstvo, pregrupišu se i rokaj opet, ni Iran nije više naivan nimalo.DaysleepeR wrote: ↑25/03/2026 12:39 Sporazumi ove vrste se mogu prihvatiti i kratkoročno, do neke nove US administracije ili do smrti Trumpa ili Netanyahua.
Previše plitko sve posmatrate majke mi moje.
Prihvatiš sporazum, uzmeš dvije godine, popraviš neke rupe u odbrani koje si otkrio tokom ovog rata i spreman si za dugu fazu dugoročnog cilja.
- Hajlac
#66929 Re: IRAN
Ne.DebelinJoe wrote: ↑25/03/2026 10:13Međunarodno pravo je umrlo 11.jula 1995 u Srebrenici.Ironmen wrote: ↑25/03/2026 10:06Zadnji trzaji medjunarodnog prava su nestali po meni kada je Rusija okupirala Krim i za to dobila nagradu odrzavanja SP u fudbalu dok su Kolinda i Macron se ljubakali pred Putinom, ovo sve ostalo je gledanje vlastitog interesa, da ne spominjem Afriku i Aziju jer po MP samo se bijeli covjek racuna. BI i Afrika su zemlje 4 reda.bosanski__ wrote: ↑25/03/2026 09:12 Bilo kakav sporazum ,primirje ili trajni mir da se napravi niko ne garantuje Iranu da ih neće opet i iznenada napasti ,kao što su prošle godine i ove godine ?
Tramp je bacio međunarodno pravo pod noge i to pred kamerama, javno.
Međunarodno pravo je umrlo negdje tamo 1964-e / '65-e u Vijetnamu. Pa koju godinu kasnije u strasnom tepih-bombardovanju Kambodze (koje je direktni uzrok dolaska na vlast monstruma Crvenih Kmera). Pa u punih 90 dana MUUKA zapada dok se 1994-e odvijao genocid u Ruandi (skoro milion civila iskasapljeno za samo tri mjeseca). Sve znali, na dnevnoj bazi dobijali informacije s terena.
Decenijama su UN, NATO itd. samo produzena ruka Imperije i cionista.
Bukvalno nema oruzanog sukoba na kugli zemaljskoj (od Meksika pa do Sri Lanke) a da cionisti nisu upleli svoje prste, kroz mUssad, kroz trgovce oruzjem, kroz manipulisanje UN-om, USA, Evropom...
Last edited by Hajlac on 25/03/2026 13:03, edited 1 time in total.
-
palermo
#66930 Re: IRAN
Ne znam sta Avduka zeli, al ja sasv'm sigurno ne zelim blokadu odnosa sa SAD.dr_Evil wrote: ↑25/03/2026 12:38Koliko sam shvatio konferenciju je organizovala USA i nasa slovenka Melania, ne Sara i Izrael. Konferencija je sa tematikom o pravima i polozaju djece u ratnim uslovima. Sasvim OK tema, i ne vidim razlog zasto ne bi bili tamo.palermo wrote: ↑25/03/2026 12:32Ma....al moras priznati da je malo bljuyavo biti na.konferenciji na kojoj Sara govori o pravima djece a ti sutis. Ok, mali smo, vaki smo, naki smo, zar da odbijemo poziv kad nas zovu Sara I Meli.....ako nas sutra pozovu da damo 30 nasih vojnika u ovu koaliciju sa amerikom I I,izraelom....hocemo li reci, jbg, mora se...prvo BiH pa onda ostalo....hocemo, jos cemo I'm.spremiti kofere I baklavu za puta ( tako barem izgleda)
P.S nisam.skontao sto je ovdje Avdo kriv ?
Valjda mi imamo sta da kazemo, helem makar mi imamo iskustva oko toga. Kome ces dati podrsku, koga pozdravit, kome pozeliti dobro, to su neke druge teme i ne znamo sta je nasa Becirovicka tamo radila.
To sto Avduka ocito zeli, a valjda i ti sa njim, je blokada diplomatskih odnosa sa USA. Ne vidim kako to mozemo uraditi.
S druge strane ono sto je Zlagumdzija uradio neki dan u UN-u, to je vec za svaku osudu i osjecam susramlje.
Dakle, sta radi Avduka - reze granu na kojoj sjedimo, da bi SDFA usicarila koji politicki poen.
Nego, kad vec odosmo, rekosmo li stogod na toj konferenciji o pravima djece....spomenusmo li djecu Sarajeva I Gaze, imamo li pravo spominjati djecu Sarajeva bez djece Gaze.
I jel sad.ne smijemo ljutiti pored Donalda ni Meli...koga jos ne smijemo ljutiti....Rosa iz Prijatelja.
Niko ovdje ne osporava znacaj odnosa sa amerikom...al haj onda da syvarno nikome se spocitavamo licemjernost, ni arapima, ni nijemcima, isti smo kao I oni....zapravo gori..lazemo sebe
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#66931 Re: IRAN
Iran: Pogođen je Abraham Lincoln
Iranska vojska tvrdi da je njezinim krstarećim raketama uspješno pogođen američki nosač zrakoplova USS Abraham Lincoln, objavila je iranska agencija IRNA.
Ovo ako je tačno, to je kraj nosača aviona. Niko vise nece slati nosače aviona u ratna podrucija jer su ranjiviji vise nego se smatralo. Pisao sam ako iranci pogode, ostete ili potope ponos americke flote, to je za tVumpa kraj. Ovo je ako su tacne informacije. Nema vise sta da trazi u WH tj bjelačkom domu.
- arman1
#66932 Re: IRAN
Ma nije mu ništa, samo prefarbati i pići.pici wrote: ↑25/03/2026 12:53Iran: Pogođen je Abraham Lincoln
Iranska vojska tvrdi da je njezinim krstarećim raketama uspješno pogođen američki nosač zrakoplova USS Abraham Lincoln, objavila je iranska agencija IRNA.
Ovo ako je tačno, to je kraj nosača aviona. Niko vise nece slati nosače aviona u ratna podrucija jer su ranjiviji vise nego se smatralo. Pisao sam ako iranci pogode, ostete ili potope ponos americke flote, to je za tVumpa kraj. Ovo je ako su tacne informacije. Nema vise sta da trazi u WH tj bjelačkom domu.
- dr_Evil
#66933 Re: IRAN
Sta je rekla, ili nije rekla, njoj na obraz, a sa njom valjda i nama. Iskreno se nadam i volio bih da je makar spomenula da se nada dobrobiti sve djece svijeta ukljucujuci Palestinu i Iran - pored ostalih.palermo wrote: ↑25/03/2026 12:49 Ne znam sta Avduka zeli, al ja sasv'm sigurno ne zelim blokadu odnosa sa SAD.
Nego, kad vec odosmo, rekosmo li stogod na toj konferenciji o pravima djece....spomenusmo li djecu Sarajeva I Gaze, imamo li pravo spominjati djecu Sarajeva bez djece Gaze.
I jel sad.ne smijemo ljutiti pored Donalda ni Meli...koga jos ne smijemo ljutiti....Rosa iz Prijatelja.
Niko ovdje ne osporava znacaj odnosa sa amerikom...al haj onda da syvarno nikome se spocitavamo licemjernost, ni arapima, ni nijemcima, isti smo kao I oni....zapravo gori..lazemo sebe
Avduka je postavio tekst i sliku koji ima s ciljem da izazove emociju kod ljudih koji pale na prvu.
Ne mislim da nas mozes postaviti u isti kos sa Arapima i Svabama, i ne lazemo sebe po tom pitanju, jasne su granice do kojih se ide, dobro osim u Zlagumdzijinom slucaju. Mene vise brine nasa namjenska industrija nego ovaj izlet u Berghof male Becirovicke.
- dr_Evil
#66934 Re: IRAN
Ali prvo treba ocistiti kanalizaciju, i da mu vidimo AI slike sa svih strana.arman1 wrote: ↑25/03/2026 12:56Ma nije mu ništa, samo prefarbati i pići.pici wrote: ↑25/03/2026 12:53Iran: Pogođen je Abraham Lincoln
-
tokio25
#66935 Re: IRAN
i staviti na olxdr_Evil wrote: ↑25/03/2026 12:57Ali prvo treba ocistiti kanalizaciju, i da mu vidimo AI slike sa svih strana.arman1 wrote: ↑25/03/2026 12:56Ma nije mu ništa, samo prefarbati i pići.pici wrote: ↑25/03/2026 12:53
full oprema malo presao ko nov
- Tananarive
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#66937 Re: IRAN
Iz nosaca u podmornicu
Transformersi
Transformersi
- arman1
#66938 Re: IRAN
Kao i tenkovi, još ima ulogu protiv zaostalih, a u susretu s pravim armijama metalni tabut nezatrpani.dr_Evil wrote: ↑25/03/2026 12:57Ali prvo treba ocistiti kanalizaciju, i da mu vidimo AI slike sa svih strana.arman1 wrote: ↑25/03/2026 12:56Ma nije mu ništa, samo prefarbati i pići.pici wrote: ↑25/03/2026 12:53
-
ljubijankic
#66939 Re: IRAN
Nije udaran, vide se tragovi koristenja
-
JovicSA
#66940 Re: IRAN
E čuj ovo...ovo neki predznak ili na djelu oružije koje može kreirati ovakve oluje?
https://www.klix.ba/vijesti/svijet/ocek ... /260325013Očekuje se da će Bliski istok pogoditi ogromna oluja, moguć i tornado
-
JovicSA
#66942 Re: IRAN
Ljudi bgm. POGOĐEN!!!!
Velika stvar...prvi put nakon IIWW da je neko uspio probiti odrbanu i pogoditi ovakav nosač aviona. Sada sam siguran da pedofili nemaju šansu. Mogu jedino nuklearkama sravniti Iran ali tada bi i Izrael bio sravnjen.
https://radiosarajevo.ba/vijesti/svijet ... oln/630764Iran: Pogođen je 'Abraham Lincoln'
Velika stvar...prvi put nakon IIWW da je neko uspio probiti odrbanu i pogoditi ovakav nosač aviona. Sada sam siguran da pedofili nemaju šansu. Mogu jedino nuklearkama sravniti Iran ali tada bi i Izrael bio sravnjen.
Last edited by JovicSA on 25/03/2026 13:13, edited 1 time in total.
- dr_Evil
#66943 Re: IRAN
Vrhunska stvar, svakako imaju problema s vodomJovicSA wrote: ↑25/03/2026 13:09 E čuj ovo...ovo neki predznak ili na djelu oružije koje može kreirati ovakve oluje?![]()
https://www.klix.ba/vijesti/svijet/ocek ... /260325013Očekuje se da će Bliski istok pogoditi ogromna oluja, moguć i tornado
-
4L0n3
-
kinvart
#66945 Re: IRAN
IDF ulazi u Debl na jugu Libana. Riječ je o pograničnom gradu na 4 km od granice dvije zemlje.
Riječ je o gotovo 100% katoličkom mjestu. Operacija se dešava nakon povlačenja regularne Libanske armije.
Riječ je o gotovo 100% katoličkom mjestu. Operacija se dešava nakon povlačenja regularne Libanske armije.
-
peca777
#66946 Re: IRAN
Niko ne ubdjeuje nikoga, samo ostavljamo vlastite komentare. Kao sto ti kazes da treba biti help palestina, ja kazem da treba biti samo help Bosnia i nista vise.
Kao sto vecina zauzima strane, mi kazemo da nam je svejedno, jer znamo ishod. Pare ce poplocati put Dejto...ovaj mirovnog sporazuma i mir mir niko nije kriv do narednog rokanja.
Zato mi kazemo samo nek se puca neka nasa namjenska sto vise zarade napravi.
-
statixx
#66947 Re: IRAN
Iran za dvije godine ne moze nista, mornarica i avijacija su im unisteni. Na to su svakako racunali. Uzdaju se u projektile, vazdusne i morske dronove, koje kriju po pecinama, i blokadu Hormuskog moreuza. S druge strane Izrael&Co za dvije godine mogu obnoviti PVO i onda bi Iran izgubio kartu iscrpljivanja PVO-a.DaysleepeR wrote: ↑25/03/2026 12:39
- Ironmen
#66948 Re: IRAN
Niko ne spominje ogromna jata vrana nad Tel Avivom, sad jos i ogromna oluja i tornadodr_Evil wrote: ↑25/03/2026 13:12Vrhunska stvar, svakako imaju problema s vodomJovicSA wrote: ↑25/03/2026 13:09 E čuj ovo...ovo neki predznak ili na djelu oružije koje može kreirati ovakve oluje?![]()
https://www.klix.ba/vijesti/svijet/ocek ... /260325013Očekuje se da će Bliski istok pogoditi ogromna oluja, moguć i tornado![]()
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#66949 Re: IRAN
https://www.nedjelja.ba/hr/ljudi-zivot- ... selu/39118
Mario Abou Khalil, njegova supruga Reine Karam i njihovo petero djece, u dobi od 12 do 18 godina, odlučili su ostati u selu Ankoun u Libanonu, unatoč stalnom granatiranju izraelske vojske.
-
kinvart
#66950 Re: IRAN
Evo ga... Lete prema Dimoni kao osveta za gađanje nuklearne centrale.
Sekunda fali da omaknu i da nastane kataklizma.
Sekunda fali da omaknu i da nastane kataklizma.