Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Nova bitna pobjeda, 5 postignutih golova kad su dva špic igraca u velikoj krizi (Lewa i Ferran). Yamal konacno malo odmorio a obiljezen je i veliki povratak Gavija.
Nadat se da ce Raphinha sa ova tri gola jos bolje igrat u nastavku sezone. Cekaju se Lewa i Ferran da konacno nesto odigraju
Jos 10 utakmica do kraja sezone.
Znatno bolja gol razlika u odnosu na Real i Atletico.
Pa i ne mogu bit čišći. Ne znam jesi l' kad u životu potrčao a da te neko na ovakav način saplete. Očito nisi, probaj pa javi jesi l' ostao na nogama. Slično kao Dembele na Di Mariu u finalu WC. Još uvijek radi toga kmeče FIFA, Messi
Lik je bio na zemlji s rukom ispod tijela, onda je namjerno ispruži i dira loptu
Pa i ne mogu bit čišći. Ne znam jesi l' kad u životu potrčao a da te neko na ovakav način saplete. Očito nisi, probaj pa javi jesi l' ostao na nogama. Slično kao Dembele na Di Mariu u finalu WC. Još uvijek radi toga kmeče FIFA, Messi
Ma vjerovatno nije gledao, a iz onog ugla se ne vidi dobro kao iz drugog. Ko da je bitno je li to bio penal i nije, ljudi im utrpali 5 komada ukupno, taj gol nije činio nikakvu razliku u ovoj utakmici.
Ne znam jel bio do sad vikend da su obje ekipe rutinske pobjedile.
Ovaj Elche nije ni sjena ekipe od jesenas. Sevilla ce nadam se ispasti.
Malo su mi cudne odluke Flicka, sa uvodjenjem Yamala , ostavljanjem Lewe da se pati. Jest uveo jedno novo ime (Espart), ali volio bih vidjeti jos nepoznatih. Arbeloa zavrsio utakmicu sa Castillom.
B6Redhell wrote: ↑16/03/2026 17:15
@JMGuti nije vazno koji ugao sta i kako penal ili ne. Trudis se da ih branis…. Ali..
Da su uloge bile obrnute kako bi katalnosko
Forumsko pućanstvo kmečalo do bajrama..
Cuj branim ih... daj brate uozbiljite se svi kolektivno. Trolate, vrijedjate se, pisete gluposti, ne samo ti, vec i LSD, tifoza i hroa drugih, neki izrazi "kastiljanske čerge", "pučanstvo". Svega mi ona tema gdje broje do milion ozbiljnija od ove. Ovdje po procitanom postu IQ opada za 5.
Jebo te penal, ljudi utrpali pet komada ovdje se prica o dosudjenom penalu.
B6Redhell wrote: ↑16/03/2026 17:15
@JMGuti nije vazno koji ugao sta i kako penal ili ne. Trudis se da ih branis…. Ali..
Da su uloge bile obrnute kako bi katalnosko
Forumsko pućanstvo kmečalo do bajrama..
Cuj branim ih... daj brate uozbiljite se svi kolektivno. Trolate, vrijedjate se, pisete gluposti, ne samo ti, vec i LSD, tifoza i hroa drugih, neki izrazi "kastiljanske čerge", "pučanstvo". Svega mi ona tema gdje broje do milion ozbiljnija od ove. Ovdje po procitanom postu IQ opada za 5.
Jebo te penal, ljudi utrpali pet komada ovdje se prica o dosudjenom penalu.
Ma ljudi ne gledaju utakmice uopste. Vide neki klip i hajmo samo o tome. Cak i kad nema o cemu da se zale onda napisu u stilu "a da je ovo svirano nasem timu ovdje bi se razvezla prica..." I tako ukrug..
Ekipe koje napadaju i provode dovoljno vremena u protivnickom 16-ercu ce dobijati vise penala. Vini, Yamal i slicni koji driblaju ce dobijati puno penala.
I dalje se nastavlja lakrdija od suđenja i ne znam cemu ovo vodi. Prelako se Realu sviraju penali pa zato ovoliko i padaju igraci u 16m. S druge strane Carvajal pokosio Llorentea kod suta i sudije nista, ni VAR se ne ukljucuje. Munuera je ocito odlucio da se iskupi za onu utakmicu Espanjol Real kad nije dao crveni Romeru.
Evo ga.
Ne znam kako vam nije mrsko pisati gluposti o sudjenu. A biti ljubimac kantaloncica..
Pred prosle kolo culbarsi zadnji igrac odbrane rusi mahsuz igraca na cistoj sansi za gol.. ni zuti mescini nije dobio ili oni penali iza penala ni slovo se nije napisalo. Kantalonsko cmizdrenje