Da se ne lazemo, zaboli MAGA Bosnju za Iran, njemu je bitno da nema pedera i da mu crnci ili latini ne ukradu posao… Ali to je vec druga tema…
IRAN
- GandalfSivi
#63426 Re: IRAN
-
zigzag
#63427 Re: IRAN
Doći će vrijeme i za jednog i za drugog.alijagoro wrote: ↑17/03/2026 17:58Tako se i za putka govorilo,jos dodas na to da Amerikanci bolje zive od Rusa i da im ne lete dronovi i rakete iznad glave kao Rusima i onda nekakav udar na trumpa ne djeluje nikako realan.
-
Email83
#63428 Re: IRAN
Znaci da bi se neka zemlja smatrala normalnom ili nenormalnom, potrebno je uci j dzamiju u vidjeti jel puna ili prazna. StrasnoMMM1977 wrote: ↑17/03/2026 14:50 Ako niste bili u Iranu, ja jesam, onda makar pogledajte poneki video o toj zemlji, ima ih sasvim dovoljno na YouTube. Iran nije nikakva bijeda i nisu nikakvi vjernici Aman zaman, džamije su više prazne nego pune, ima i viskija a bogami i kokaina i kurava i svega. Jedino što se može primjetiti je da nema Mercedesa, Beemveova i tako to.
Znači sasvim normalna zemlja, taj Ajatolah se kao nešto pita i na prvi pogled kao žene su pokrivene i to ali tanko je to sve. Ja bih sutra mogao da živim dole.
A ovdje pišete o Iranu kao da je neka Somalija...
-
Škobo Habu
#63430 Re: IRAN
„Treba pratiti trag novca. Jedan bračni par koji je najutjecajniji u Americi je Trump da 250 milijuna dolara za kampanju za koju je ukupno potrebno milijardu dolara. Miriam Adelson. Tu je i njegova veza s Netanyahuom kojem nad glavom vise tri optužnice za korupciju. Tu treba tražiti razloge zašto je došlo do ovog rata”, tvrdi Klasan.
https://www.jutarnji.hr/vijesti/svijet/ ... jl_home_g1
- Čitalac
#63431 Re: IRAN
Reuters: Washington podstiče Siriju da pošalje snage u Liban
The United States has encouraged Syria to consider sending forces into eastern Lebanon to help disarm Hezbollah, but Damascus is reluctant to embark on such a mission for fear of being drawn into the broader Middle East war and inflaming sectarian tensions, five sources briefed on the matter said.
The proposal to Syria’s U.S.-allied government reflects intensifying efforts to disarm Iran-backed Hezbollah, which opened fire at Israel in support of Tehran on March 2, prompting an Israeli offensive in Lebanon.
The idea was first discussed by U.S. and Syrian officials last year, according to four sources familiar with the discussions, including two Syrian officials. All spoke on condition of anonymity due to the sensitivity of the matter.
It was raised again by U.S. officials around the time the United States and Israel began their war against Iran. Two Syrian officials said the request came shortly before the war began, while a Western intelligence source said it came just after.
Reuters spoke to 10 sources for this report — six Syrian officials and government advisers, two Western diplomats, a European official and a Western intelligence source. All said Syria’s Sunni Islamist-led government has been cautiously considering a cross-border operation but remains hesitant.
U.S. encouragement for a Syrian operation in eastern Lebanon — and Syria’s reluctance to carry one out — has not previously been reported.
A U.S. State Department spokesperson declined to comment on “private diplomatic communications” and referred Reuters to the Syrian and Lebanese governments for comment.
- Bosanski_kralj
#63433 Re: IRAN
Ne znam, meni Natenjahu na svim ovim slikama nekakav neprirodan, ko nacrtan.
-
Škobo Habu
#63434 Re: IRAN
IRG ispalila rakete Hadždž Kasem na Izrael. Po prvi put.
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#63435 Re: IRAN
Sto je previse, previse je. Ovi videi samo dokazuju da nesto truHlo u drzavi izrael. Jel mrtav, živ, koga boli qurac. Za irancane je motivacija, meni je da ga vidim u haagu svezanog i sosudjenog za genocid. To bi bio udarac po cioniste. Nema vise kredita od holokausta.
-
Crvene_brigade
#63436 Re: IRAN
PRH Zoran Milanović o brutalnoj američko-izraelskoj agresiji na Iran, proglašavanju antisemitom od strane ratnozločinačkog Natenjahuovog režima…
Last edited by Crvene_brigade on 17/03/2026 21:46, edited 2 times in total.
- MarshalDodik
#63437 Re: IRAN
Ma tanki su ispale jednu da bi snimli lansiranje.
Gdje su rojevi dronova, gdje su desetine ili stotine balistickih u jednom intervalu, krstarece nisu jos ni pokusavali??
Sve po par dronova i po dvije tri balisticke, steta minimalna.
Da nema napada dronovima po americkim bazama u okolnim drzavama Izrael u zadnjih 36 sati ne bi ni znao da je u ratu.
- law2
#63438 Re: IRAN
Iran igra partiju šaha. Sve lansirati u jednom danu i sta onda?
-
Bobi
- Forum administrator
- Grijem se na: J.P."Grijanje"Zenica
- Vozim: TDI sve crveno
#63439 Re: IRAN
Mene interesuje kako je on upratio da ima kokaina i ku*vi
?
-
last mohicans
#63440 Re: IRAN
Evo ti par stvari za observaciju. Prvo, PM u odijelu a dolje patike za oko kuće. Haj, dobro, mozda je i njemu narandza uvalio cipele pa ga ubile. Vidi kako ovaj ambasador baca nogu, lijevu, jel ovo normalan hod, a klempo svoju desnu, kao da mu je izvaljena, kao da je proteza. Vidi klempi ruke, na 6 sekundi svijetli kao lampa, isti polozaj desne šake, isto kandza u wolverine, jbt, ko drzi prste ovako, skoro uvijek isto? Najočitija stvar, kad se razilaze, gledaj rascjepa ambasadoru između nogu, kao da je balerina, šta bi, rupa se ukaza?

Evo ti još
Last edited by last mohicans on 17/03/2026 21:19, edited 2 times in total.
- skrbavi-admin
#63441 Re: IRAN
neam pojma sta si i licno me boli karna, al jel more objasnjenje kako su to i na koji nacin vjere "napredovale"?MarshalDodik wrote: ↑17/03/2026 17:45
Od pojave parne masine pa do danasnjih vremena islam je ovakav kakav sam ga opisao. Zaostao u vremenu.
Islam se i dalje diči dobrim ćilimom.
eto zivo me zanima tvoja ekspertiza posto je ocito da je legit na ovom forumu pljuvat islam lijevo desno kako se kome digne
- Čitalac
#63442 Re: IRAN
Ludilo bez granica.
N12: Na zgradu u kojoj je boravio Larijani bačeno 20 bombi.
N12: Na zgradu u kojoj je boravio Larijani bačeno 20 bombi.
Kasno navečer (između ponedjeljka i utorka), Izrael je primio obavještajne podatke koji ukazuju na to da se tajnik Vrhovnog vijeća nacionalne sigurnosti skriva u jednom od predgrađa glavnog grada Teherana. Vojna obavještajna služba potvrdila je da se doista radi o Larijaniju i nakon što je dobiveno konačno odobrenje, lokacija je napadnuta.
Bio je to jedan od niza unaprijed pripremljenih stanova. Borbeni zrakoplovi koji su cijelo to vrijeme bili iznad Teherana napali su stan s 20 bombi težine po jednu tonu, što je dovelo do potpunog uništenja zgrade. Larijani je ubijen zajedno sa svojim sinom. Odmah nakon atentata, sigurnosni izvor je rekao: "Nema šanse da je preživio ovaj napad."
-
MMM1977
#63443 Re: IRAN
To sam napisao jer se iz narativa zapadnjačkih medija može zaključiti da tamo ne izlaze iz džamija. Iskreno, i ja sam malo pod uticajem te propagande, bio iznenađen da su džamije poluprazne.Email83 wrote: ↑17/03/2026 20:21Znaci da bi se neka zemlja smatrala normalnom ili nenormalnom, potrebno je uci j dzamiju u vidjeti jel puna ili prazna. StrasnoMMM1977 wrote: ↑17/03/2026 14:50 Ako niste bili u Iranu, ja jesam, onda makar pogledajte poneki video o toj zemlji, ima ih sasvim dovoljno na YouTube. Iran nije nikakva bijeda i nisu nikakvi vjernici Aman zaman, džamije su više prazne nego pune, ima i viskija a bogami i kokaina i kurava i svega. Jedino što se može primjetiti je da nema Mercedesa, Beemveova i tako to.
Znači sasvim normalna zemlja, taj Ajatolah se kao nešto pita i na prvi pogled kao žene su pokrivene i to ali tanko je to sve. Ja bih sutra mogao da živim dole.
A ovdje pišete o Iranu kao da je neka Somalija...
Ovo što Dozer piše o alkoholu može biti istina, u Turskoj ima svih vrsta muslimana, od Sunita, Šita, Alevija itd. sasvim je moguće da neki piju u Ramazanu. Ja sam gledao video snimak Mevluda sa Kosova gdje efendije piju lozovaču, to je njima normalno.
Nedavno je na reditu neki lik iz Azerbajdžana pitao da li se kod nas pije za Iftar, navodno njegov otac se mrsi rakijom.
Dakle, nema čega nema, u svakoj religiji je tako.
-
MMM1977
- skupljac_zeljeza
#63445 Re: IRAN
autor: index.hr 17. mar. 2026. 17:54
"Upravo sam razgovarao s predsjednikom SAD-a o nespremnosti naših europskih saveznika da osiguraju resurse za održavanje prohodnosti Hormuškog tjesnaca, što Europi koristi daleko više nego Americi. Nikad ga u životu nisam čuo tako ljutitog. Dijelim taj bijes s obzirom na ono što je na kocki.
autor: index.hr 17. mar. 2026. 17:54
Na dodatno pitanje o izjavi Emmanuela Macrona da se Francuska neće pridružiti misiji u Hormuškom tjesnacu dok traju sukobi, Trump je odgovorio da će Macron uskoro napustiti dužnost.
autor: N1 Hrvatska 17. mar. 2026. 20:06
Neugodna tišina u Ovalnom uredu: Trump irsku predsjednicu oslovio s "on".
Dok su Donald Trump i Micheál Martin odgovarali na pitanja novinara u Bijeloj kući, jedan je novinar primijetio: „Irska predsjednica rekla je da je vaš rat protiv Irana nezakonit, da predstavlja napad na međunarodno pravo.“
„Tko je to rekao?“, upitao je Trump.
„Irska predsjednica“, odgovorio je novinar, kako prenosi Yahoo.
Trump je potom izjavio: „Gledajte, on ima sreće što ja postojim. To je sve što mogu reći, jer ako ćete dopustiti zemljama koje su bolesne i poremećene – a jesu poremećene – da imaju nuklearno oružje – cijeli svijet bi trebao biti vrlo zahvalan, a ja sam razočaran NATO-om. Jako razočaran. Razočaran sam i s nekoliko drugih zemalja, ali trebali bi biti vrlo zahvalni što ova skupina ljudi razmišlja kao mi.“
- Ludzak
#63446 Re: IRAN
Režim u raspadu. Larijani je osoba koja je držala taj režim, bez njega nema od tog režima ništa.
Iran definitivno oslabljen.
Iran definitivno oslabljen.
- Čitalac
#63447 Re: IRAN
Ako nekoga zanimaju i te teme, snimljena su dva filma ("Holy Spider" i "Killer Spider") o Saidu Hanaiju koji je u Mašhadu ubio nekoliko prostitutki 2000-2001. godine. Možda i najpoznatiji serijski ubica u Iranu, tvrdio je da "čisti grad od izopačenosti".
-
Škobo Habu
#63448 Re: IRAN
https://www.b92.net/info/svet/216805/ir ... z30M9hHb0gIranski korpus IRGC izveo je masovan napad dronovima na vazduhoplovnu bazu Al Dafra u Abu Dabiju, pri čemu je uništen avion za rano upozoravanje i kontrolu u vazduhu tipa GlobalEye, jedan od najvrednijih vojnih resursa UAE i čitavog Bliskog istoka.
- HarTar
#63449 Re: IRAN
I ovakvi odlučuju o sudbini neke države, u ovom slučaju ove velike nacije....
https://www.logicno.com/politika/hvata- ... IDsn3CLwoQ
- skrbavi-admin
#63450 Re: IRAN
i ja tako kad gledam druge kako se jebu i sve kontam kako bi ja bolje
goljo sa Kromolja vidi kako propada rezim jer mu je neko reko da se to tako zove i da je to marva ubica
imal dje srpcke nejaci u filetama za lavove u tim pricama?
Last edited by skrbavi-admin on 17/03/2026 21:21, edited 1 time in total.