OK je glasanje, mali smo, nema.prostora za.nesto drugo itd.Tyke wrote: ↑14/03/2026 09:42Koliko god mi bili na strani Irana kao napadnutoj strani i nekome ko je nama davao i daje podrsku kad god nam je trebala, ovakva odluka Zlatka je ocekivana i jedina lodicka.Chmoljo wrote: ↑13/03/2026 19:58Ma sve je od pocetka bilo jasno. Ono sto je meni novo ali nije neocekivano, jeste ponasanje naseg zlatnog ljiljana.dale cooper wrote: ↑13/03/2026 19:51
Trebalo je ovo pojašnjenje i drago mi je da je Lagumdžija to uradio. Da se razumijemo, ne sviđa mi se, ali mi je sad razumljivo zašto je to urađeno.
Vizionar iz Hrasnog.
A onda se zapitas otkud iznova i iznova ovi najglasniji o BiH uvijek pokusaju da nas povaljaju, sad DF, ranije SDA, a uvijek su koalicija i zajedno djeluju. Tacno najveci neprijatelji drzave su
Jedino, procitah juce na klixu tu rezoluciju....mnogo je gadna, nekako se.ne osjecas dobro nakon sto to procitas I znas da.si jedan od kosponzora. I mislim da smo izgubili pravo da sutra vicemo, pomozite nam, ubise nas I slicno.
Al dobro, sve ima svoju cijenu....