ma više sam mišljenja da je lik usto, pročito twitter, upalio tv iznerviro se zbog Epsteina i reko, bombardujte ove.JohnnyS wrote: ↑07/03/2026 22:55Trump je u ovo ušao stihijski i nepripremljeno što je i za očekivati od osobe poput njega. Zato sad doturaju logistiku koju bi, da imaju predsjednika i ministra koji kurca razumiju, počeli spremati mjesecima pred napad. Zajebano je to kad Izrael okom, ti moraš skokom pa su goli i bosi uletili u tuđi ratMinistarKulture wrote: ↑07/03/2026 22:51Kina se razvija velikom brzinom, zato je ga je Trump stavio u petu brzinuPreWiBa wrote: ↑07/03/2026 22:46
Ne bih ja rekao, ima Kina mogućnosti, ali ipak su još iza. No, razlika je ipak dovoljno mala da se Amerika osjeća ugroženom.
Zato je i došao Trump. Prvo sam mislio da je luđak i da je ovo "kraj establišmenta", ali tek sad vidim da je on zapravo samo rješenje za prljave poslove.
Amerika se treutno rješava crnih tačaka po svijetu gdje nema njihovog uticaja, zemlja po zemlja. Venecuela, sad Iran, Kuba, Sirija, i ići će sve dalje i dalje.
odgovara njegovom obrascu ponašanja.