Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
dobro 2012 godina jos su halogene bile mainstream sto kazu
tamo nekad 2015 je nekako prekretnica cini mi se da su se dobacivale halogene posebno u premium markama i sl
hopi wrote: ↑05/03/2026 19:19
jesu kod većine kola kada se uzme prosjek
ali ne znam baš kod audija a6, vjerujem da ih je dobar dio ako ne većina bila sa ksenonima
ali ovaj primjerak mi je još zanimljiviji, 3.0 motor, panorama, solidna oprema i halogena
razumijem sta govoris al kao sto rekoh jos su halogena bila ono "glavna"
ksenoni nesto nisu ni zazivjeli kod novih "nize" klase nego je to odmah preslo na led manje vise a to je bilo otprilike 2015 ako me pamcenje sluzi
jbg tako je bilo vjerovatno najlakse jel a doplata ko zna koliko je bila
ps. da ispravim sebe i da kazem da su xenoni izgleda bili na ovom modelu standardna oprema tako da ovo auto je sumnjivo sto se tice svjetala
ako opet grijesim neka me neko ispravi
Pa dobro bolan ne govorim ja generalno za kola, nego za konkretan model
Audi a6, ipak premijum
3.0 tdi
Ručni mjenjač
Panorama Koja je sigurno dobro koštala
I onda ga nagradi halogenihlm
Evo da se kladimo da većina a6 na piku (znači preko 50 posto) tog godišta nema halogena
hopi wrote: ↑05/03/2026 19:30
Pa dobro bolan ne govorim ja generalno za kola, nego za konkretan model
Audi a6, ipak premijum
3.0 tdi
Ručni mjenjač
Panorama Koja je sigurno dobro koštala
I onda ga nagradi halogenihlm
Evo da se kladimo da većina a6 na piku (znači preko 50 posto) tog godišta nema halogena
ispravio sam post jer izgleda da taj model sa tim motorom nema niko halogene
ž
doduse ovdje pise s line pa mozda ipak grijesim i ovdje
nisam ni ja neki poznavatelj al ono na prvu sam mislio bez obzira sto je a6 3.0 mozda je to tada bilo ono normala al izgleda da su vec tada bili sa xenonima standard
opet ovo sto sam nasao je s line pa mozda i to igra ulogu tako da ako neko ima ko bolje poznaje audije moze potvrditi ili ispraviti nasa misljenja
zanimljivo, neko se odlučio za 3.0 mašinu ali halogena svjetla
Pa i klima je “šaraf”.
Nema veze motor, u VWAG je sve doplata. Bukvalno sve.
Provjerio sam na piku
Ima nekih desetak a6 tog godišta da ima halogenizirana svjetla
Od toga 2-3 s 3.0 mašinkom
Ostali 2.0
Zanimljivo mi, samo to, regularno je znači
Možemo mirno spavati
Osiguranje dere za ovo 1900€, jos ti sda zakaci porez od 600€, komsije te prijavljuju na dnevnoj bazi(mene je u skodi prijavila da turiram ujutro a skoda na baterije), gorivo 2€, ulice uske