2024 se doselilo oko 30.000 a iselilo oko 80.000
2025 se doselilo oko 25.000 a iselilo okon70.000
totalni bolesnikNEW: Donald Trump is "not happy with the UK" or Sir Keir Starmer.
"This is not Winston Churchill," he says in the Oval Office.
Comes after the government initially did not give permission for the US to use UK bases to strike Iran.
Naravno da imam poštovanje šta bih drugo trebao da imam o narodu koji je prije par stotina godina bio poput današnjih kurda, a dok je čitavo znanje ove planete bilo na arapskom jeziku i to preko 700 godina... I gledaj sad gdje su oni, a gdje su arapi koji im dođu zapravo kao neke domaće životinje, ne tamane ih više samo zato što ne smiju, a inače bi mogli sve pobiti za noć 400 miliona...LSD wrote: ↑03/03/2026 17:22Oni su od naroda genocida, postali genocidan narod.JovicSA wrote: ↑03/03/2026 17:14
Nemoj biti naivan i smiješan. Oni djeluju u skladu sa tim kao narod i kao vjera. Mogu i ja napisati bilo št asad ali to nema efekta ako svi moji sunarodnjaci ne djeluju u tom pravcu. Plus oni imaju direktnu podršku američkih protestanata koji uče u školama da je normalno da su Jevreji izabrani narod i bolji od ostalih. Jarane to tako ni u tom obliku nije bilo ni u Minhenu 1940. godine.
Ja se ne mogu diviti takvom narodu. Ne mogu se diviti narodu koji se nekad gusio u gasnim komorama Ausvica, a koji se danas izivljava nad jadnim palestincima pred ocima citavog svijeta. Plus ne mogu da shvatim ljude koji se njima dive i imaju ogromno postovanje prema njima, kao npr. Emigracija.
A to sto oni pokusavaju biti slozni i saborni, pa sta da ti kazem...i srbi to isto furaju, cak imaju onu njihovu Samo Sloga, oslanjaju se na ruse , na velikog pravoslavnog brata (kao sto se jevreji oslanjaju na protestante koje pominjes) ...ali slabo ih nesto ide![]()
Nisam pratio mnogo od sinoc ali cini mi se da je Iran popustio u raketiranju? Znam da ima i cenzure mnogo, gledam arapi prijete deportacijom stranim radnicima ako objave sta, sta se desava treuntno?
400 miliona arapa ujedinjeni protiv njih? Ovdje skoro svi pisemo o pi@#ama izdajnickim sto nisu ujedinjeni. Pa prve komsije im zanose muda u krivini. Shvatam poentu al ne pretjeruj sa brojkama.emigrazione wrote: ↑03/03/2026 16:26 Pa rade im bukvalno šta požele i to godinama, 7 miliona protiv 400 miliona+perzijanci 90 miliona...te brojke se ne mogu porediti apsolutno niti sa jednim slicnim odnosom u historiji čovječanstva, vjerujum da niti vanzemaljci ne bi bilo tako dominantni protiv ljudi...
Narandža je danas rekla na jednom od gostovanja da je većina launchera uništena, što može biti istina. Bilo je nekih upozorenja i interceptiona po Kataru prije sahatak.
Tehran will respond with strikes on "all economic centers" of the Middle East if "major centers" of Iran are attacked.
The Iranian Defense Ministry believes that the US and Israel will be forced to halt their military operation in the coming days.
Israeli sources estimate that Saudi Arabia will soon attack Iran (Roy Sharon)
Cuj ako,ovo nesto kao Hezbollah,ako ovi urade to,mi cemo uraditi ovo i na kraju izgubise najbolje ljude
Eto prilike za biznis, AI free app zona. I meni se stomak prevrće
US President Donald Trump has said that it would be better for someone within Iran, rather than Reza Pahlavi, the son of the late shah, to lead the country once the US-Israel war on Iran has ended.
“He [Pahlavi] seems like a very nice person. But it seems to me that someone from within might be better” to take over, Trump told reporters.
He also said that the worst-case scenario in his attack on Iran would be a new leader like the late Ayatollah Ali Khamenei.
“I guess the worst case would be, we do this, and then somebody takes over who’s as bad as the previous person, right?” said Trump.“That could happen. We don’t want that to happen.”
Emigracione je poznati: iz čikaga moji...LSD wrote: ↑03/03/2026 16:05Tako je i Pavelic 1941 pisao Himleru - moje iskreno postovanje najjacoj sili svijetaemigrazione wrote: ↑03/03/2026 16:02 Izrael je vanzemaljska sila u odnosu na sve ostale oko njih...moje iskreno poštovanje![]()
![]()
Dobro ti znaš kojizigzag wrote: ↑03/03/2026 18:24Emigracione je poznati: iz čikaga moji...LSD wrote: ↑03/03/2026 16:05Tako je i Pavelic 1941 pisao Himleru - moje iskreno postovanje najjacoj sili svijetaemigrazione wrote: ↑03/03/2026 16:02 Izrael je vanzemaljska sila u odnosu na sve ostale oko njih...moje iskreno poštovanje![]()
![]()
![]()