Ne rekoše koga su izabrali na kraju
Stvarno je amaterski.
Plan je da sve uradi da se ne objave Epsteinovi dokumenti i slike, na kojima u miru bogataške vile svrdla maloljetnice. Ostalo je sekundarno i nebitnoSaraFina wrote: ↑03/03/2026 15:46Da gadjaju USA natandza bi rekao snalazite se sami. Lik nema nikakvog plana. A ni vizije.GandalfSivi wrote: ↑03/03/2026 15:02 U nepovezanim vijestima, ovo je vjerovatno prvi put (ukljucujuci Vijetnam i Afganistan) da je americka ambasada porucila gradjanima da se sami snalazi…
Jadan covjek, sta ga snađe u zivotu, da ga neki levat zajmi sa spikom....a on samo malo bombarodvao njegovu drzavu, nista posebno.GandalfSivi wrote: ↑03/03/2026 15:54 Skontaj da si avion pilota, cuda tehnike, cijeli zivot treniras, jedan si od najelitnijih boraca na svijetu, odradjujes borbenu misiju, zaganja te raketa, katapultiras se (jako opasan manevar), padobran se otvori, provjeravas se jos u zraku, malo potresen ali dobar, sletis na zemlju i onda te zajmi nakav levat sa sipkom
Tigar od papira bez Amerikeemigrazione wrote: ↑03/03/2026 16:02 Izrael je vanzemaljska sila u odnosu na sve ostale oko njih...moje iskreno poštovanje
Evo sad vidim šta kažu Iranci. Saznaćemo svakako uskoro šta je istina...
The Council of Experts building that was attacked in the city of Qom is an old compound that is not currently used for meetings and it was empty at the time of the attack.
Tako je i Pavelic 1941 pisao Himleru - moje iskreno postovanje najjacoj sili svijetaemigrazione wrote: ↑03/03/2026 16:02 Izrael je vanzemaljska sila u odnosu na sve ostale oko njih...moje iskreno poštovanje