SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
-
Groot
#105076 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Dabogda im kuca bila ovako organizovana kako su ovaj defile organizovali. Majmuni nepismeni. Ljudi u autima zaglavili na iftaru.
- kabal1337
#105077 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
sve vam smeta 
- Haris.ba
-
tokio25
#105079 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Uletio sam u defile
Uletio sam iz ulice koju nije obezbjedjivao mup pa sam kontao prvo svadba neka
Ovi slave sve samo ne dan nezavisnosti
Jos su se kreteni uspjeli sudariti kod holideja
Uletio sam iz ulice koju nije obezbjedjivao mup pa sam kontao prvo svadba neka
Ovi slave sve samo ne dan nezavisnosti
Jos su se kreteni uspjeli sudariti kod holideja
-
BadBoy
#105080 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Jel' mora sve jebenim autima se raditi
Može li se paradirati pješke????
Ko bošnjama dade auta jebo ga svak
Može li se paradirati pješke????
Ko bošnjama dade auta jebo ga svak
-
made_in_sarajevo
-
tokio25
#105082 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
ma ovi bi slavili i rodjenje pcele u gvineji bisau samo da mogu ovako kruziti i pokazivati kakvo auto imas kakva ti je treba i sl
sto bi reko djole parada kica
sto bi reko djole parada kica
- nadžak
#105083 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Upravo to, nije mi jasno što se ne skupe negdje na tadionu ili u praku i sve OK. Malo programa itd itd ali ovo je besklinac više ovako. MUP ZDK nije dozvolio defile u Zenici i svaka čast na tome.
-
tokio25
#105084 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
ma ovdje se prolazilo kroz crveno regularno
prosao sam kroz crveno kod marsalke i vjerujem da su ugasili taj radar zbog defilea
bas ono samo da se pokaze da si bolji od drugih da si nekako vazniji a vecinom su to oni cuneri dudlaona i sl druzina od 18 do 35 otprilike je raspon godina vozaca
prosao sam kroz crveno kod marsalke i vjerujem da su ugasili taj radar zbog defilea
bas ono samo da se pokaze da si bolji od drugih da si nekako vazniji a vecinom su to oni cuneri dudlaona i sl druzina od 18 do 35 otprilike je raspon godina vozaca
-
tuitamo
#105085 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Sve smeta u pm.
Jedan dan u godini.
Jedan dan u godini.
- mk ultra
- Grijem se na: Ugalj
- Vozim: Bahato
- Horoskop: Maćak
#105086 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Ne smeta sve
Smeta mi bully ponasanje
Smeta mi sto su iznad zakona, a ocigledno to u sarajevu nije bas tesko
Smeta mi sto duvamo sve benefite jer nas izjednacavaju sa muslimanima, a ovo sto sam vidio 10min do iftara, Bogom ti se kunem nema nikakve veze sa islamom, Ramazanom, nabrajaj dalje. A 99% ih je bilo bošnjaci unutar kolone.
Uostalom pogledaj video, slike sta vec.
Poluusmena rulja u voznji van vozila.
I sta su oni ovime dokazali? Da mogu samo u Sarajevu paradirati a 4km dalje prnuli bi u šišu sa najmanje 200KM kazne po kolima?
Dokle jos treba da ti pojasnim sta smeta? Ima jos
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
- dječak sa šibicama
#105088 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Ja cekam defile vatrogasaca i kulturno umjetnickih drustava, sto je Dodik bolji
-
tuitamo
#105089 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Izvor tvojih frustracija je dublji a manifestastuje se eto kroz ovaj čin parade.mk ultra wrote: ↑01/03/2026 21:48Ne smeta sve
Smeta mi bully ponasanje
Smeta mi sto su iznad zakona, a ocigledno to u sarajevu nije bas tesko
Smeta mi sto duvamo sve benefite jer nas izjednacavaju sa muslimanima, a ovo sto sam vidio 10min do iftara, Bogom ti se kunem nema nikakve veze sa islamom, Ramazanom, nabrajaj dalje. A 99% ih je bilo bošnjaci unutar kolone.
Uostalom pogledaj video, slike sta vec.
Poluusmena rulja u voznji van vozila.
I sta su oni ovime dokazali? Da mogu samo u Sarajevu paradirati a 4km dalje prnuli bi u šišu sa najmanje 200KM kazne po kolima?
Dokle jos treba da ti pojasnim sta smeta? Ima jos
Sama parada je opet skup pojedinaca željnih da pripadnost nečem iskažu na ovaj način i time povećaju lučenje hormona sreće. Besmisleno. Njihovo paradiranje za tebe a tvoja frustracija besmislena za njih.
I tako se vrti.
- drug_profi
#105090 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Ja nešto već nekoliko sati hoću napisati, ali se bojim da ne budem pogrešno shvaćen.
zato ću zamoliti sve koji čitaju da razumiju da nemam zle namjere, samo želim da malo skrenem pažnju na nešto, pa možda i da vas korigujem.
Iftariti se ne mora na zvuk topa. Može i poslije. Možeš se omrsiti, pojesti kiflu, napiti se vode. Koliko ja znam, a to me je učila stara majka koja je bila od rođenja do smrti muslimanka koja svaki vakat klanja.
Dan nezavisnosti je jedan od dva najvažnija praznika naše države, naše nacije. Važniji je od iftara i vjere. Jer bez nezavisnosti teško da bi bilo i iftara i vjere ovdje.
Proslava tog dana, koliko god da nam je poremetila planove, ne smije da nam smeta. Muslimani (govorim o pripadnicima religije) moraju konačno staviti državu ispred vjere.
Pitam vas zato, jeste li danas nekome, ikome, čestitali Dan nezavisnosti? Jeste li svojoj djeci čestitali i rekli da je ovo praznik, važan dan u historiji BiH.
Jedan od rijetkih dana kada i Hrvati i Bošnjaci pa i dio Srba iskazuje patriotske osjećaje zajedno.
Zato vas molim da njegujete kulturu praznika, Dana nezavisnosti i Dana državnosti. Makar i kad vam se ne dopada kako se obilježava i kako vam remeti planove.
Opet molim da se fanatici ne trigeruju. Nisam ovo njima pisao, njima je dzaba govoriti svakako.
zato ću zamoliti sve koji čitaju da razumiju da nemam zle namjere, samo želim da malo skrenem pažnju na nešto, pa možda i da vas korigujem.
Iftariti se ne mora na zvuk topa. Može i poslije. Možeš se omrsiti, pojesti kiflu, napiti se vode. Koliko ja znam, a to me je učila stara majka koja je bila od rođenja do smrti muslimanka koja svaki vakat klanja.
Dan nezavisnosti je jedan od dva najvažnija praznika naše države, naše nacije. Važniji je od iftara i vjere. Jer bez nezavisnosti teško da bi bilo i iftara i vjere ovdje.
Proslava tog dana, koliko god da nam je poremetila planove, ne smije da nam smeta. Muslimani (govorim o pripadnicima religije) moraju konačno staviti državu ispred vjere.
Pitam vas zato, jeste li danas nekome, ikome, čestitali Dan nezavisnosti? Jeste li svojoj djeci čestitali i rekli da je ovo praznik, važan dan u historiji BiH.
Jedan od rijetkih dana kada i Hrvati i Bošnjaci pa i dio Srba iskazuje patriotske osjećaje zajedno.
Zato vas molim da njegujete kulturu praznika, Dana nezavisnosti i Dana državnosti. Makar i kad vam se ne dopada kako se obilježava i kako vam remeti planove.
Opet molim da se fanatici ne trigeruju. Nisam ovo njima pisao, njima je dzaba govoriti svakako.
- kabal1337
#105091 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
ova ti je na mjestu
cuj kuka jer je doceko iftar u autu
, kreni ranije, idi alternativnim pravcem ili pjeske.
isto kao da se mora jesti i piti voda cim pukne top
cuj kuka jer je doceko iftar u autu
isto kao da se mora jesti i piti voda cim pukne top
-
T4h
#105092 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Vjernik sam, praktičar i apsolutno sam za to da se kultura praznika državnosti i nezavisnosti njeguje i da državu stavimo na prvo mjesto. Puno više pažnje bi trebali tome posvetiti, od osnovne škole pa do radnih mjesta. Volimo sve kritikovati i odlično pitanje je postavljeno...kome ste danas čestitali? Šta ste svojoj djeci ispričali? Fali nam temelja.drug_profi wrote: ↑01/03/2026 23:55 Ja nešto već nekoliko sati hoću napisati, ali se bojim da ne budem pogrešno shvaćen.
-
suspect_zero
#105093 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
drug_profi wrote: ↑01/03/2026 23:55 Ja nešto već nekoliko sati hoću napisati, ali se bojim da ne budem pogrešno shvaćen.
Pročitala I slazem se.
Da ne lazem nisam nikom cestitala praznik, nisam nigdje makla iz kuće.
Ali sam nakon iftara upalila TV i poceo program, dodje mali da prebaci nesto svoje....nes' majcin sine, gledaj prenos iz Vijecnice, kasnije dokumentarac Scream for me, Sarajevo....bilo mu malo nepravo ali prikuj se tu I gledaj.
- Droog
#105094 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
T4h wrote:
... Fali nam temelja.
(Zato nas i kolju svako 50 godina)
- mk ultra
- Grijem se na: Ugalj
- Vozim: Bahato
- Horoskop: Maćak
#105095 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Ja bogami frustriran nisamtuitamo wrote: ↑01/03/2026 23:34
Izvor tvojih frustracija je dublji a manifestastuje se eto kroz ovaj čin parade.
Sama parada je opet skup pojedinaca željnih da pripadnost nečem iskažu na ovaj način i time povećaju lučenje hormona sreće. Besmisleno. Njihovo paradiranje za tebe a tvoja frustracija besmislena za njih.
I tako se vrti.
Krenu i navijaci zelje pjeske na utakmicu pa su naucili da se ponasaju u tome ili su prisiljeni da se ponasaju.
Ovo je bilo pusteno sa lanca
Pa ti to procitaj kako god zelis, ono je rulja.
Jesam li protiv toga
Uvijek
i jesam redom napisao, bully divljacko ponasanje
Zato kazem, zanemari vjerski aspekt toga jer ne moraju biti svi muslimani.
-
Groot
#105096 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
A Dan nezavisnosti je nastupio u 17h? Aha, izvinjavam se nisam fakat znao da se moralo bas tad defilirati kroz grad, ja sam mislio samo da nepismena rulja nije znala organizovati defile 2h ranije. Do mene je onda neka smo s djecom proveli u autu sat i 15 minuta, nikakav problem ako se moralo bas u 17h “proslaviti”. Jos da nismo krenuli daleko ranije, kako neko vec predlozi, iftarili bi po ljetnom vremenu a ovako smo samo 45 minuta poslije iftara.
-
Dimu1927
-
noviclan
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#105099 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
jutros nadjem prekrsajni nalog na nekog ublehaša
današnji datum dakle od 12 do 7 je napravio prekršaj kršenja javnog reda i mira jer je na javnom mjestu konzumirao narkoticna sredstva speed
500 km kazne
uzeo sam to i okacit cu sutra kolegici kad se parkira na trotoaru kod parlamenta
ko prošli put kad sam kroz indigo dopisao parkiranje na mahovini na trotoaru 
današnji datum dakle od 12 do 7 je napravio prekršaj kršenja javnog reda i mira jer je na javnom mjestu konzumirao narkoticna sredstva speed
500 km kazne
uzeo sam to i okacit cu sutra kolegici kad se parkira na trotoaru kod parlamenta
-
Bobi
- Forum administrator
- Grijem se na: J.P."Grijanje"Zenica
- Vozim: TDI sve crveno
#105100 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Baš ti nije nešta simpatična
?