100%Prpa.ba wrote: ↑28/02/2026 23:24Kabiri je izvidnica za siri zidovski upliv u BiH, ljudi spremaju svoj siri kolonizacioni okvir.ovo_malo_duse wrote: ↑28/02/2026 23:17 Jel iko od vas formuasa primjetio navalu postova i tip ova kojih nije bilo prije . Ja citam evo haman cijelo popodne i veceras. Pored standarda 3 cio trola. Upratio sam bar 5-6 novih koji u smjenama ispaljuju CioFasiticke narative. Te sta ce Iran te obezglavljen te vako te nako.
Izgleda Kabiri ekipa dobila sendvice, danas dodatni sir i majoneza.
IRAN
-
Montana1
#52351 Re: IRAN
- SmokingMan
#52352 Re: IRAN
Imaš na temi o Palestini kratki doku o konzervativnoj jevrejskoj zajednici Lakewood.u, obaveezno ga pogledaj.
- SaraFina
#52353 Re: IRAN
Ajde? I u Gazi preko Hamaša? Amnestirati zločince ili pokušavati znaci odobravanje njihovih zločinačkih djela i genocida. Pa te pitam je lj ti to jasno?Pandakonda wrote: ↑28/02/2026 23:27Je li to znaci da je Khomeini dao sendvice drugom taboru koji podrzava Iran?ovo_malo_duse wrote: ↑28/02/2026 23:17 Jel iko od vas formuasa primjetio navalu postova i tip ova kojih nije bilo prije . Ja citam evo haman cijelo popodne i veceras. Pored standarda 3 cio trola. Upratio sam bar 5-6 novih koji u smjenama ispaljuju CioFasiticke narative. Te sta ce Iran te obezglavljen te vako te nako.
Ma cilj je ocigledno da se ne izgubi moral kod režima pa odgađaju potvrdu koliko god je duze moguce. I ono ljudi sto je ostalo na visokim funkcijama ce samo pobjeci kada vidi da je Izrael maltene potukao citav vrh Irana.asker wrote: ↑28/02/2026 23:21A_A_AKCIJA wrote: ↑28/02/2026 23:16 Reuters demantovao vijest da su oni dobili dokaz i objavili smrt Hamneija
Psy ops
99,99% je mrtav, nebi se toliko ni Trump ofirao.
Samo neznam zasto bi se bilo sta promjenilo. Lik je odprilike ubijen rano jutros u prvom napadu, pa poslije toga gledamo baraz Irana po regionu.
Ako Khomeini nije siguran i nije mogao pobjeci onda nije ni obicni sluzbenik u lancu i nema se cemu nadati.
Iran ih konstantno napada preko svojih proxija hezbolaha, hamasa i huta. Opet postavljam isto pitanje, zasto je samo Iran problem a sve ostale arapske drzave imaju uredne odnose za Izraelom? Ili to barem pokusavaju napraviti preko abrahamskih pregovora.SaraFina wrote: ↑28/02/2026 23:22Od čega se brani Izrael? Ko ih je napao? Ko ih napada u Gazi? Vas koji amnestirate zločince treba spucati na ignore. Zagadjujete “javni prostor”.Pandakonda wrote: ↑28/02/2026 23:11
Znaci ako sam te dobro shvatio, po tebi je ok da se arapi zajedno udruze da napadnu izrael, i to prizivas. Ali nije ok ako Izrael pronađe svog saveznika i odbrani se?![]()
I da se suprotstave kome? Je li to Izrael ima doktrinu unistenja Irana ili je Iran taj koji kao svoj nacionalni cilj ima unistenje Izraela? Sto preko svojih proxija hamasa, hezbolaha i huta vec bezuspješno pokušava zadnjih xy godina![]()
- moonco
- Grijem se na: Plin
- Horoskop: Vaga
#52354 Re: IRAN
Bošnjacima je bratski Iran pomogao tokom agresije.
Oni koji mrze bratski Iran mrze i Bošnjake i muslimane, a posebno Armiju RBiH.
Oni koji mrze bratski Iran mrze i Bošnjake i muslimane, a posebno Armiju RBiH.
-
JovicSA
#52355 Re: IRAN
Jeste vala bez razloga ih napadaju, pogotovo Huti. Šta je bilo prije nastanka Huta i Hamasa? Napadao ih PLO o Arafat.Pandakonda wrote: ↑28/02/2026 23:27Je li to znaci da je Khomeini dao sendvice drugom taboru koji podrzava Iran?ovo_malo_duse wrote: ↑28/02/2026 23:17 Jel iko od vas formuasa primjetio navalu postova i tip ova kojih nije bilo prije . Ja citam evo haman cijelo popodne i veceras. Pored standarda 3 cio trola. Upratio sam bar 5-6 novih koji u smjenama ispaljuju CioFasiticke narative. Te sta ce Iran te obezglavljen te vako te nako.
Ma cilj je ocigledno da se ne izgubi moral kod režima pa odgađaju potvrdu koliko god je duze moguce. I ono ljudi sto je ostalo na visokim funkcijama ce samo pobjeci kada vidi da je Izrael maltene potukao citav vrh Irana.asker wrote: ↑28/02/2026 23:21A_A_AKCIJA wrote: ↑28/02/2026 23:16 Reuters demantovao vijest da su oni dobili dokaz i objavili smrt Hamneija
Psy ops
99,99% je mrtav, nebi se toliko ni Trump ofirao.
Samo neznam zasto bi se bilo sta promjenilo. Lik je odprilike ubijen rano jutros u prvom napadu, pa poslije toga gledamo baraz Irana po regionu.
Ako Khomeini nije siguran i nije mogao pobjeci onda nije ni obicni sluzbenik u lancu i nema se cemu nadati.
Iran ih konstantno napada preko svojih proxija hezbolaha, hamasa i huta. Opet postavljam isto pitanje, zasto je samo Iran problem a sve ostale arapske drzave imaju uredne odnose za Izraelom? Ili to barem pokusavaju napraviti preko abrahamskih pregovora.SaraFina wrote: ↑28/02/2026 23:22Od čega se brani Izrael? Ko ih je napao? Ko ih napada u Gazi? Vas koji amnestirate zločince treba spucati na ignore. Zagadjujete “javni prostor”.Pandakonda wrote: ↑28/02/2026 23:11
Znaci ako sam te dobro shvatio, po tebi je ok da se arapi zajedno udruze da napadnu izrael, i to prizivas. Ali nije ok ako Izrael pronađe svog saveznika i odbrani se?![]()
I da se suprotstave kome? Je li to Izrael ima doktrinu unistenja Irana ili je Iran taj koji kao svoj nacionalni cilj ima unistenje Izraela? Sto preko svojih proxija hamasa, hezbolaha i huta vec bezuspješno pokušava zadnjih xy godina![]()
- ovo_malo_duse
- arman1
- Grijem se na: ljubav bližnjih svoj
- Vozim: šta klepim
- Horoskop: BOG
#52357 Re: IRAN

Iznad Iraka pala neka cionistička ptica, kvar ili pogodak. Pilot se nije katapultirao.
- SaraFina
#52358 Re: IRAN
Mislite da će susjedi preci na judaizam i poduplati se u 2,5 kantona kao Zidovi? Kako će stozernik priču mora nanovo frizirati. O ugrozbi i sl.Montana1 wrote: ↑28/02/2026 23:30100%Prpa.ba wrote: ↑28/02/2026 23:24Kabiri je izvidnica za siri zidovski upliv u BiH, ljudi spremaju svoj siri kolonizacioni okvir.ovo_malo_duse wrote: ↑28/02/2026 23:17 Jel iko od vas formuasa primjetio navalu postova i tip ova kojih nije bilo prije . Ja citam evo haman cijelo popodne i veceras. Pored standarda 3 cio trola. Upratio sam bar 5-6 novih koji u smjenama ispaljuju CioFasiticke narative. Te sta ce Iran te obezglavljen te vako te nako.
- BarbaDue
#52359 Re: IRAN
Legendo legendarna, glavni cionista u izraHELL-u da može sve muslimane svijeta postrojiti na strijeljanje najzadovoljniji bi bio. Vjeruj mi,okom trepnuo ne bi.Pandakonda wrote: ↑28/02/2026 23:11Znaci ako sam te dobro shvatio, po tebi je ok da se arapi zajedno udruze da napadnu izrael, i to prizivas. Ali nije ok ako Izrael pronađe svog saveznika i odbrani se?BarbaDue wrote: ↑28/02/2026 23:04Zato što jedini imaju muda da im se suprotstave. Da nema Amerike dosad bi izraHELL pojeli za doručak. Ove arapske pičke što se cionistima uvlače u dupe nisu vrijedne spomena.Pandakonda wrote: ↑28/02/2026 22:56
Jest, 15 miliona jevreja kontrolise 8 milijardi ljudi i sve je to zavjera koja se proteze od 1945e godine![]()
Ili je mozda samo lakse shvatiti da ih trebas pustiti na miru i ne zasnivati nacionalnu doktrinu na unistenju te drzave kao sto je radio Iran? Kako je moguće da su sve ostale države imale uredne odnose sa Izraelom a jedino je Iran problematican? Je li i tu ima neka zavjera ili je lakse skontati da su te drzave odustale od nerealnog cilja unistavanja Izraela i okrenuli su se suradnji i diplomatiji
Khameneinu teska zemlja bila i dabogda drugi ne zasjeo. Da narod Irana se napokon kotarise vjerskog rezima![]()
![]()
Da Iran želi cioniste onesposobiti da mlate male arape po arapskom poluostrvu ali zato izraHELL želi uništiti sve muslimane svijeta. Ni mi u Bosni nećemo dobro proći vjerujem. Ima i nas u njihovoj agendi o uništenju muslimana.
- Bosanski_kralj
#52360 Re: IRAN
Valjda opet nova tura napada na Izrael kreće.
Al im razvlače pamet
Al im razvlače pamet
-
A_A_AKCIJA
#52361 Re: IRAN
Geolocirano, pogođeno ministarstvo odbrane u Izraelu
-
Dimu1927
#52362 Re: IRAN
Znaci amerika je jutros udarila jedan val i to je to, citav dan iran buba odmazdu ? Nije bilo novih napada na iran
Jesu li fakat mislili da ce rezim pasti nakon jednog dana pa gazu nisu osvojili za 3 godine skoro koja je manja od kantona sarajevo a ne da se iran od 90 miliona stanovnika urusi nakon par bombi
Da hoce jedna i u aluminij ovdje dobacit onom keru kabiriju
Jesu li fakat mislili da ce rezim pasti nakon jednog dana pa gazu nisu osvojili za 3 godine skoro koja je manja od kantona sarajevo a ne da se iran od 90 miliona stanovnika urusi nakon par bombi
Da hoce jedna i u aluminij ovdje dobacit onom keru kabiriju
- moonco
- Grijem se na: Plin
- Horoskop: Vaga
#52363 Re: IRAN
Dok se dođe do nas oni će opet u vagonima završiti. Sad dal od latina ili od bizantijaca vidjet će se.BarbaDue wrote: ↑28/02/2026 23:33Legendo legendarna, glavni cionista u izraHELL-u da može sve muslimane svijeta postrojiti na strijeljanje najzadovoljniji bi bio. Vjeruj mi,okom trepnuo ne bi.Pandakonda wrote: ↑28/02/2026 23:11Znaci ako sam te dobro shvatio, po tebi je ok da se arapi zajedno udruze da napadnu izrael, i to prizivas. Ali nije ok ako Izrael pronađe svog saveznika i odbrani se?![]()
Da Iran želi cioniste onesposobiti da mlate male arape po arapskom poluostrvu ali zato izraHELL želi uništiti sve muslimane svijeta. Ni mi u Bosni nećemo dobro proći vjerujem. Ima i nas u njihovoj agendi o uništenju muslimana.
- skupljac_zeljeza
#52364 Re: IRAN
Evo Čorbo koji živi tamo kaže da samo mlađe generacije ne znaju nešto puno o Bosni nego one starije vole Bosnu da je oficir dobrovoljačke garde ljubio bosanske dokumente i nisu ga pretresali.
- Prpa.ba
#52365 Re: IRAN
Zidovi su vrlo prakticna nacija. Poslali su izvidnicu da gradi plinare u BiH radi ostvarivanja energetskog poklapanja, a usput i stvori okvir za naseljavanje, pocevsi sa Hercegovinom.
Reklo bi se, i mast i slast.
-
talijan97
#52366 Re: IRAN
Neće, ali ide udruženo satiranje bošnjaka i politički i ekonomski a do tačke gdje smo ovako slabi su nas doveli lideri iz sda.
Poslije više nije ni bitno, nastavit će biti sluge.
-
Hendrix
#52367 Re: IRAN
Koji ste vi pacenici. Vidite par influensera a ne vidite milione ljudi koji pokusavaju da zarade za zivot u teskim uslovima tamo. Nasladjujete se tu, fakat grozno. A ti ljudi ce prvi nadrljati, nece lokalci.
To sto vi mislite da je Dubai samo influenserski glamur je stvarno glupost.
-
Timscho
#52368 Re: IRAN
navodno Netanjahu sletio u Berlin. Jel moguce?
-
lajkujMe
#52369 Re: IRAN
Ako cemo tom logikom ici...
Jedna Jdam Bomba kosta oko 40.000$ svaki avion moze ponijeti izmedju 8 do 11 komada. Ako pricamo o bombarderima multipliciraj to sa 4x. S eksplozivnom moci izmedju 500 i 2000 kilograma i pogadja unutar 5m metu.
Koristenje iste je izuzetno fleksibilno sve dok je avion u letu i u blizini od oko 50-80km od mete.
Amerika ih ima na desetine ako ne i stotine Hiljada a da uopste ne spomenemo desetine drugih oruzanih sistema zrak-zemlja koji je u njihovom posjedu.
Rusi pokazuju da mogu da proizvedu oko 150 do 200 komada DNEVNO u Ukrajini a Ameri vjerovatno i vise.
S obzirom da Iran prakticno nema PVO odbranu ili bilo kakvu ozbiljnu avijaciju da bi se suprotstavili. Da li mislite da oni mogu izdrzati kontinuirano visemjesecno bombardovanje zemlje bez da mogu iole neki otpor pruziti sem slanja balistickih raketa koje imaju u ogranicenim brojevima?
U 2 mjeseca Amerika sama im moze rastaviti kompletnu Namjensku industriju na komadice, kompletnu energetsku infrastrukturu ukljucujuci i naftu. Vezanu industrijsku proizvodnju (hemijske tvornice za proizvodnju raketnog goriva)
I unistiti vecinu zaliha balistickih raketa i svakako proizvodne pogone. A uz to imajuci konstantan nadzor stotina dronova sa neba i izdajica na tlu koji prate svaki korak bilo kakve interesantne osobe.
Ovdje nije rijec o invaziji, o svrgavanju nekog rezima o promjeni Irana kao zemlje a pogotovo nije o lijepoj buducnosti Irana.
Ovo je uklanjanje prijetnje na dugorocne staze, Iran ima dva izbora
1. prihvatiti ultimatume cionista i njihovih Americkih kerova a to je razmontiranje cijelog nuklearnog programa i "pacifizaciji" zemlje.
2. Ili ce to ova osovina zla uraditi sama fizicki s mnogo bombi i s mnogo mrtvih.
Either give me what i want or i will take it...
- skupljac_zeljeza
#52370 Re: IRAN
Nemaju biblijsku podlogu. Ne može biti Veliki Izrael do Zagreba.
- SmokingMan
- Pandakonda
#52372 Re: IRAN
Hajd ti meni roki reci je li ti stvarno mislis da 15 miliona jevreja moze uraditi bilo sta broju od 2 milijarde muslimana sto je haman 30% svjetske populacije?BarbaDue wrote: ↑28/02/2026 23:33
Legendo legendarna, glavni cionista u izraHELL-u da može sve muslimane svijeta postrojiti na strijeljanje najzadovoljniji bi bio. Vjeruj mi,okom trepnuo ne bi.
-
A_A_AKCIJA
#52373 Re: IRAN
Slavlje u Gazi dok rakete lete na Epsteinland
- SaraFina
#52374 Re: IRAN
Oni mogu naseliti zapadnu Eraniju. Jedino. I ona 2,5 kantona su upitna. Zidovi kao i susjedi u skorijoj budućnosti sva moguća prava. Kao sto ima recimo Madjarska manjina u Slovačkoj.
-
DonieBrasco
#52375 Re: IRAN
Švabe nikad nece židovima otplatiti dug proslosti.