Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Vjerujem da jeste, jedan od dva najbolja igrača protiv Lila, ali iz nekog razloga Tahirović je Barbarezu abuzenze , vjeruje u njega.
Baš me interesuje šta Barby misli o Kruniću, da li razmišlja o njemu
Otkacio ga Barba skoro sa instagrama
Barba je kralj Instagrama.
Ali ko će paziti na Harry Wilsona, vidje li šta uradi danas kod trećeg gola Fulhama?
Povuče loptu od svog šesnaesterca, pretrča teren i asistencija Iwobiju.
luckylaka wrote: ↑25/02/2026 00:49
Koji si ti baksuz,koga god si pomenuo ovdje Barba ga otpratio sa instagrama...Anela,Denisa,Krunica,Begovica,Kenu...Ne spominji Dzeku i Demirovica
studeni76 wrote: ↑25/02/2026 13:24
Pa neka Anel razmišlja o tome, on se odrekao reprezentacije! Šta se mi imamo time opterecavati
Druze da je bilo malo dobre volje mi bi sutra protiv Welsa imali Begovica,Anela,Denisa,Radeta a ne igrace iz Rijeke,Osijeka,Belupa,qurcaspora,tsc,partizana i sl.ALI to je zavrsena prica i djaba tupimo zube
Pa neka Anel razmišlja o tome, on se odrekao reprezentacije! Šta se mi imamo time opterecavati
Druze da je bilo malo dobre volje mi bi sutra protiv Welsa imali Begovica,Anela,Denisa,Radeta a ne igrace iz Rijeke,Osijeka,Belupa,qurcaspora,tsc,partizana i sl.ALI to je zavrsena prica i djaba tupimo zube
Bega je mator za prve jedinice u repki, Anel se odlučio na pauzu, Denis je imao napad pmsa izgleda pa napustio okupljanje ljut, a Rade igra u C Zvezdi, to ti ga dođe isto ko Partizan i sl.
Bega je mator za prve jedinice u repki, Anel se odlučio na pauzu, Denis je imao napad pmsa izgleda pa napustio okupljanje ljut, a Rade igra u C Zvezdi, to ti ga dođe isto ko Partizan i sl.
Bega iz Leicestera je Courta za Hadzikica iz Belupa i Zlomislica iz Rijeke(kojima je vrh karijere hnl)Anel i Denis su vec ispricana prica,Zvezda je Arsenal za Pariizan
Sto se prije pomirite sa tim da nas je lik odhebao, biće vam lakše.
Čemu spominjanje Radeta kada se po liku redovno sralo jer ništa nije pokazivao u reprezentaciji!