FK Željezničar
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- insaneinthebrain
#91501 Re: FK Željezničar
nikakvog napretka, sa trenutnim igracima mi nemamo sta traziti. jad i cemer se nastavlja 
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#91502 Re: FK Željezničar
Kuka se i place kako treba investitor i dodje investitor. Njeggov burazer dovede 5 odlicnih igraca na Kosevo a na Grbavicu dodje nekakav polupoznati amaterizam kao i zadnjih godina?? I u cemu je sad problem?? Prica se navodno sa Nalicem on ode u Zrinjski sto je hajde i razumljivo jer to je jako ozbiljan klub koji igra ozbiljnu Evropu, prica se navodno sa Menalom pokupe ga Pitari??? Nece u Zelju niko ko je iole ozbiljan sto je takodje razumljivo jer nas nema nigdje ni na mapi pitaj boga vise koliko godina. Jos malo pa opet borba za opstanak.
- Didier
#91503 Re: FK Željezničar
Ne treba se zalijetati već u polusezoni. Realno, ove sezone nemamo šanse više ni za šta. Adžem je dobro vodio ekipu dok nas nisu sudije počele krasti, a pokrali su nam dovoljno bodova da bismo bez toga sada bili u vrhu.hrasno38 wrote: ↑08/02/2026 14:36 Kuka se i place kako treba investitor i dodje investitor. Njeggov burazer dovede 5 odlicnih igraca na Kosevo a na Grbavicu dodje nekakav polupoznati amaterizam kao i zadnjih godina?? I u cemu je sad problem?? Prica se navodno sa Nalicem on ode u Zrinjski sto je hajde i razumljivo jer to je jako ozbiljan klub koji igra ozbiljnu Evropu, prica se navodno sa Menalom pokupe ga Pitari??? Nece u Zelju niko ko je iole ozbiljan sto je takodje razumljivo jer nas nema nigdje ni na mapi pitaj boga vise koliko godina. Jos malo pa opet borba za opstanak.
Ovi igrači imaju ugovore, ako neko od njih nisu dovoljno dobri, ne mogu se tek tako ni otjerati. Treba pokušati izvući najbolje, a onda za pola godine pokušati nešto bolje. Svima nam je pun kurac borbe za četvrto mjesto, ali treba shvatiti da su se počele dešavati dobre stvari. Za početak, jug više neće krojiti transfer politiku, niti određivati ko smije, a ko ne smije biti u Klubu, a to je ogroman napredak.
- hrasno38
#91504 Re: FK Željezničar
Ajde da se jednom i sa tobom slozim ali opet kazem zasto mi ne mozemo za razliku od Pitara da dovedemo dobrog igraca sada kad imamo investitora. Znaci svi su nas prepisali i Sarajevo i Siroki i Velez i sad ko i prosle sezone u drustvu onih koji se bore za opstanak. Da ovaj investitor ne bude ko Azmir Husic u TC . I jedino se ne slazem da nemam sanse ni za sta. Imamo za Evropu ali sa ovim igracima naravno da nam je mrka kapa. Mi se patimo sa zadnjim na tabeli kao da igramo sa prvim. Bas razocaravajuce.Didier wrote: ↑08/02/2026 14:39Ne treba se zalijetati već u polusezoni. Realno, ove sezone nemamo šanse više ni za šta. Adžem je dobro vodio ekipu dok nas nisu sudije počele krasti, a pokrali su nam dovoljno bodova da bismo bez toga sada bili u vrhu.hrasno38 wrote: ↑08/02/2026 14:36 Kuka se i place kako treba investitor i dodje investitor. Njeggov burazer dovede 5 odlicnih igraca na Kosevo a na Grbavicu dodje nekakav polupoznati amaterizam kao i zadnjih godina?? I u cemu je sad problem?? Prica se navodno sa Nalicem on ode u Zrinjski sto je hajde i razumljivo jer to je jako ozbiljan klub koji igra ozbiljnu Evropu, prica se navodno sa Menalom pokupe ga Pitari??? Nece u Zelju niko ko je iole ozbiljan sto je takodje razumljivo jer nas nema nigdje ni na mapi pitaj boga vise koliko godina. Jos malo pa opet borba za opstanak.
Ovi igrači imaju ugovore, ako neko od njih nisu dovoljno dobri, ne mogu se tek tako ni otjerati. Treba pokušati izvući najbolje, a onda za pola godine pokušati nešto bolje. Svima nam je pun kurac borbe za četvrto mjesto, ali treba shvatiti da su se počele dešavati dobre stvari. Za početak, jug više neće krojiti transfer politiku, niti određivati ko smije, a ko ne smije biti u Klubu, a to je ogroman napredak.
- Didier
#91505 Re: FK Željezničar
Svima nam je knedla u grlu kad ovako nešto gledamo.hrasno38 wrote: ↑08/02/2026 14:43Ajde da se jednom i sa tobom slozim ali opet kazem zasto mi ne mozemo za razliku od Pitara da dovedemo dobrog igraca sada kad imamo investitora. Znaci svi su nas prepisali i Sarajevo i Siroki i Velez i sad ko i prosle sezone u drustvu onih koji se bore za opstanak. Da ovaj investitor ne bude ko Azmir Husic u TC . I jedino se ne slazem da nemam sanse ni za sta. Imamo za Evropu ali sa ovim igracima naravno da nam je mrka kapa. Mi se patimo sa zadnjim na tabeli kao da igramo sa prvim. Bas razocaravajuce.Didier wrote: ↑08/02/2026 14:39Ne treba se zalijetati već u polusezoni. Realno, ove sezone nemamo šanse više ni za šta. Adžem je dobro vodio ekipu dok nas nisu sudije počele krasti, a pokrali su nam dovoljno bodova da bismo bez toga sada bili u vrhu.hrasno38 wrote: ↑08/02/2026 14:36 Kuka se i place kako treba investitor i dodje investitor. Njeggov burazer dovede 5 odlicnih igraca na Kosevo a na Grbavicu dodje nekakav polupoznati amaterizam kao i zadnjih godina?? I u cemu je sad problem?? Prica se navodno sa Nalicem on ode u Zrinjski sto je hajde i razumljivo jer to je jako ozbiljan klub koji igra ozbiljnu Evropu, prica se navodno sa Menalom pokupe ga Pitari??? Nece u Zelju niko ko je iole ozbiljan sto je takodje razumljivo jer nas nema nigdje ni na mapi pitaj boga vise koliko godina. Jos malo pa opet borba za opstanak.
Možda je bolje ne rasipati se na početku, nego ciljano dovoditi pojačanja. FKS trenutno po imenima ima stvarno dobar tim, a opet su tu negdje gdje i mi, i tako je godinama, vazda metar igrača otpuste pa nove dovedu. Nije ni to put.
Sjeti se Dinama i igrača koji su godinama igrali kod njih, mislim da je to mnogo logičnije. Ali eto, ne znamo kako će se ovaj naš ponašati.
- hrasno38
#91506 Re: FK Željezničar
E STVARNO NEVJEROVATNO!!! jEBEM JA I OVE IGRACE I KOMPLETAN KLUB ZELJEZNICAR KAD NIKO NIJE BIO U STANJU DA BILBIJU OPALI STOCEM PA NEK IDE SVE U PIZDU MATERINU. Penal je cist ko suza!
- Didier
#91507 Re: FK Željezničar
Evo i danas...
Ako ovo nije penal, šta onda jeste?
I tako bod po bod. Klub mora nešto uraditi po ovom pitanju, da li silom ili lobijem, ne interesuje me, ali ja ću im zviždati sve dok se ne budu borili za titulu. Ništa ispod me ne zanima, nikakvo treće ili četvrto mjesto, ni kupovi.
Ako ovo nije penal, šta onda jeste?
I tako bod po bod. Klub mora nešto uraditi po ovom pitanju, da li silom ili lobijem, ne interesuje me, ali ja ću im zviždati sve dok se ne budu borili za titulu. Ništa ispod me ne zanima, nikakvo treće ili četvrto mjesto, ni kupovi.
- Ludzak
#91508 Re: FK Željezničar
Ne bih mu ni ja svirao penal.
Vi biste iz nikakve igre da dođete do boda...
Vi biste iz nikakve igre da dođete do boda...
- ultima_palabra
#91509 Re: FK Željezničar
Moze zato Peljto Velezu na Grbavici rikoset od saigraca.
Ali zasluzen poraz.
Ali zasluzen poraz.
-
Dead Man Walking
#91510 Re: FK Željezničar
Penal cist, ali nismo zasluzili nista vise od poraza. I da je svirao penal ne vidim ko bi ga od ovih mentalnih patuljaka zabio.
- hrasno38
-
F&N
- Location: Od Ciglana do Podhrastova, Breke i Mejtasa including Jezero...
#91512 Re: FK Željezničar
Penal 1000%
Ovsj bilbija je pasce samo takvo
- Didier
#91513 Re: FK Željezničar
Bilbija je svirao i utakmicu u Š. Brijegu, gdje smo izgubili, umjesto da pobijedimo 3:0 ili više.
-
palermo
#91514 Re: FK Željezničar
Pa nije Borcu juce sudio...isti slucaj, mozda cak I cistiji. Mozda su sudije dobile neke.nove instrukcije vezano za igranje rukom....
- hrasno38
#91515 Re: FK Željezničar
-
palermo
#91516 Re: FK Željezničar
Pa.ja ti govorim da juce isto nije sudio Borcu....eleneis, ovo je svakako tema za navijace Zelje tako da od.mene samo izvinjenje na upadici
-
logsa
#91517 Re: FK Željezničar
Ne znam da li ce doci jos novih igraca ali ovo je katastrofa. Tesko da ce se desiti neka drasticna promjena do kraja sezone. Adzem je unistio sezonu sa ovim amaterima sto ih doveo.
Za nadati se da ce uspjeti dovesti jos kojeg igraca. Danas je samo jedan novi igrao, naredu bi svi trebali biti na raspolaganju?
Za nadati se da ce uspjeti dovesti jos kojeg igraca. Danas je samo jedan novi igrao, naredu bi svi trebali biti na raspolaganju?
-
Bambino Blu
#91518 Re: FK Željezničar
Poraz boli definitivno jedina svijetla tacka su opet Manijaci i trener.
Napokon imako trenera sa mudima da izadje i da stvarno kaze sta misli, a ne sta je tu je da moze bolje moze itd......
Napokon imako trenera sa mudima da izadje i da stvarno kaze sta misli, a ne sta je tu je da moze bolje moze itd......
"Što prije shvatimo šta moramo napraviti i kakav dres nosimo, pred kakvim navijačima igramo, onda će to biti bolje za nas. Ništa pozitivno nisam vidio kod svojih igrača. Ovo je ispod kritike. Svaka naredna utakmica sa ovakvim pristupom će biti problem, jer dolaze jači protivnici i ako se ne trznemo bit ćemo u problemu. Svi smo krivi", zaključio je na kraju Stojanović.
- mist
#91519 Re: FK Željezničar
Dzaba guzica vidjela puta,kakav flashback 
- sime_cipol
- Location: Jedan grad, dva kluba. Jedan osnovala raja, drugi UDBA.
- Grijem se na: Zdrvima
- Vozim: Clio 1.2 43kw
-
Dead Man Walking
#91521 Re: FK Željezničar
Zanimljiva izjava, cak i zanimljivija od pocetnog sastava (Krpic i Jaganjac zajedno - cega se lik dosjetio), ili od cinjenice da mu je trebalo vise od sat vremena za prvu izmjenu.Bambino Blu wrote: ↑08/02/2026 18:05 Poraz boli definitivno jedina svijetla tacka su opet Manijaci i trener.
"Što prije shvatimo šta moramo napraviti i kakav dres nosimo, pred kakvim navijačima igramo, onda će to biti bolje za nas. Ništa pozitivno nisam vidio kod svojih igrača. Ovo je ispod kritike. Svaka naredna utakmica sa ovakvim pristupom će biti problem, jer dolaze jači protivnici i ako se ne trznemo bit ćemo u problemu. Svi smo krivi", zaključio je na kraju Stojanović.
- Charuga
- Globalni moderator
#91522 Re: FK Željezničar
@hrasno
Nije niko iz našeg kluba kontaktirao Menala. On se vezao za komšije i lani.
Što se utakmice tiče, Stojanović krivac za poraz, sve je danas fulio.
Nije niko iz našeg kluba kontaktirao Menala. On se vezao za komšije i lani.
Što se utakmice tiče, Stojanović krivac za poraz, sve je danas fulio.
- Slo Burner
- Grijem se na: Pelet
- Vozim: Bembaru
#91523 Re: FK Željezničar
Ne garantujem da prolazimo Slaviju
- ultima_palabra
#91524 Re: FK Željezničar
Treba u statut ugraditi odredbu da trener mora imati bar godinu iskustva u nasoj ligi, jebo ba vise ove eksperimente. Ovaj ako ne dobije Slaviju i Rudara zahvaliti mu se, jos treba da ga trpimo ko Brunu i Arapa i onda strepimo za opstanak.
- insaneinthebrain
#91525 Re: FK Željezničar
Ma nije ovdje dobra taktika odradjena 100%. Slavisa fulio skroz. Igraci izasli kao na pripremnu utakmicu. Nigdje zelje, htijenja, zalaganja. Sta su mislili, da ce se ovi iz Posusja sklanjati nasim pulenima da zabiju gol. Nonsalancija par excellence. Kao da ni jednu utakmicu nisu pregledali od prosle polusezone i probali nesto da isprave, unaprijede. Rijesis se nekih igraca, dovedes zamjene i poluzamjene koje ne mogu ili ne znaju da odgovore zadatku. I vrhunac je prodaja Karamarka koji nam je jedan od boljih igraca, prosao citave pripreme i tik pred nastavak ga pustis. Bukvalno ko da gledamo utakmice iz decembra ako ne i gore.
Halalati se sa ovom sezonom, bez ikakvih ocekivanja izboriti opstanak a u everopu sigurno necemo. Pa na ljeto od nule krenuti
Halalati se sa ovom sezonom, bez ikakvih ocekivanja izboriti opstanak a u everopu sigurno necemo. Pa na ljeto od nule krenuti