Ja ti kazem bilo ko iz bosnjacke politike nema pravo omalovazavti rad i trud koji Dodik & Co ulazu.GandalfSivi wrote: ↑07/02/2026 09:38 Kad te papak jebe u mozak i jos je skoro pa totalno u pravu.
https://www.klix.ba/vijesti/bih/minic-r ... /260207014
Ali laganini, ide prva kontra za sest dana, pa cemo se onda uozbiljiti. Kontra je da pokazemo da se moze, ali ovo je jednom iz nasih dzepova, pa cemo vidjeti. Sjedili smo neki dan sa jednim od nasih politicara (da ne spominjem imena, ima negdje video, izgledam kao izbacivac iz kluba, gluho bilo), gdje sam rekao da cemo naci ljude da uduplamo sta god drzava (ili opstine ili kantoni), ali niko nije lud da 30 godina kasnije daje pare dok se politicari jos uvijek svadjaju kako i zasto ne moze. Napisao sam neki dan, imamo planove, imamo rjesenja, mnoge stvari pokrecemo (na stranu od mojih projekata), imamo i ambasadora koji stvarno ima i volju i zelju da podrzi (insitucionalno i savjetodavno, jer realno nema sredstava), ali ne moze se vozni park svakih par godina kupovati i od dijaspore ocekivati da sve i organizuje i plati.
Anyhow, nemam pojma svega mi. Mozemo se mi smijati i govoriti “sta ce oni” ali cemo se tek za 15 dana kad Covic dodje za glavu uhvatiti (iz vise razloga). A oni neka nastave po FB pisati “da su se sreli sa mnogima i po pet puta, samo eto nisu uslikali”.
Ja cu postaviti slike za 7-8 dana, mi podnosimo racune…
A ta varijanta ta će on vid mu glave, brat u Washingtonu ovaj kavicu pije u SCCu
Pa ce sutra biti kako je dobio sta je dobio... nije Amerika na nasoj strani, sabotira nas ovaj onaj peti deseti, a nikako ovi sto piju kavicu u SCCu