Ma gledao sam i ja onaj dramatican podcast sa Margeticem.Toffee karamela wrote: ↑03/02/2026 22:08danas pregledam štampu i online i tiskanu da vidim je li iko registrovao išta od sinoć emitovanog u podcastu u koji garantujem ćire i vire deseci hiljada što obične raje što ostale mrake - i omerta![]()
kolko ja razumjeh dijete od Dininog prijatelja dva sumniiva tipa digla iz vrtića, odveli na kolače i poslali snimak Dini...pa ljudi zar je to moguće, pokupiti tuđe dijete iz vrtića? dajte ime vrtića da ga ljudi zaobilaze u širokom luku
podcasteru glas drhti, samo što nije zaplakao, spengao Čegara i doveo ga da se tješe uzajamno
pita ga u jednom momentu "dal da ide Rami Isaku da mu pomogne"...ovaj ga ko hrabri, priča svoje jade a u stvari pokušava iskoristiti sav taj galimatijas da sapere svoje aferime oko fringe-frange trgovanja, iskusan mahalaš, trebali su ga u obavještajnu povući u mladosti, kakva crna specijalna! veliki mistifikator, mahalac i prevrtaner.
no na stranu taj njihov interni cirkus, mene je prestrašilo da Vučićeva ruka dopire do SA i naših vrtića i bez snajpera i stativa, pa ima li ovdje kontrašpijunske službe, ima li ikog? ko koga nadzire, mi našu zemlju ili govnjiva SR nas? hoće li BIA-ini agenti uskoro pozive slati ljudima na kućnu adresu?
gdje je jb MUP, FUP, LJUP?
Necu reci da lik laze i dramatizira, ali da mu netko prijeti i ne prijavi nadleznim organima, meni se granici sa ludilom.
Pa onda prica da prekida podcast dok to se to je smiri, pod stresom je ne zna sta ce, mora zastiti familiju, i nakon par sati dovede Zoku, gdje Zoka javno kaze da ima vojsku da ga stiti, i da moze blokirat grad za 3 minute.
Pa yebo majku, na podcastu se reklamiraju paravojske, mafija, promovira drzavotvornost i patriotizam, a mafija se ne prijavljuje nadleznim organima. I da se sta desi, bilo bi drvlje i kamenje na policiju sto ne stiti gradjane.
Doduse, Dino ima potrebu neke samohvale non stop, ja stvarno ne znam tko je on, osim sto je bio izmedju zivota i smrti od covida. Svaka cast na gostima, ali kao podcaster mi nekako nije legao, fali mu malo kritickih pitanja gostima o njima i njihovim ranijim izjavama i dosta se ponavlja.