A_A_AKCIJA wrote: ↑31/01/2026 01:17 Avdo najbolji novinar u odbrani Vučića.
Ma nema nikakve veze Hayat i Avdo sa Srbijom, BIAom i Vučićem
ma jooook
![]()

Kadirovci placeni cetnickim parama odradjuju svoj zadati posao
A_A_AKCIJA wrote: ↑31/01/2026 01:17 Avdo najbolji novinar u odbrani Vučića.
ma jooook
![]()

Odvratno...tramvajtrojka wrote: ↑31/01/2026 08:14A_A_AKCIJA wrote: ↑31/01/2026 01:17 Avdo najbolji novinar u odbrani Vučića.
ma jooook
![]()
Kadirovci placeni cetnickim parama odradjuju svoj zadati posao![]()
![]()
A sta je problem sa tekstom koji je Avdo objavio ??A_A_AKCIJA wrote: ↑31/01/2026 01:17 Avdo najbolji novinar u odbrani Vučića.
ma jooook
![]()
Avaz, Klix, FTV…svi u dva dana o Vučicu objavljuju neke ljudske price.No Mind wrote: ↑31/01/2026 09:23Odvratno...tramvajtrojka wrote: ↑31/01/2026 08:14A_A_AKCIJA wrote: ↑31/01/2026 01:17 Avdo najbolji novinar u odbrani Vučića.
ma jooook
![]()
Kadirovci placeni cetnickim parama odradjuju svoj zadati posao![]()
![]()
A generalno je sramota da smo dozivjeli da to sve ovisi o istraživackom radu, novinara iz druge zemlje. Nasa indolentnost je deprimirajuca, premalo se ovo tematizira u ovdašnjoj javnosti a u politickom vrhu nikako.
Ti i takvi ljudi, bi i za puno manje interesa stali na pogrešnu stranu. Njima to suštinski nije pogrešna strana, takvi su karakteri jednostavno.DonieBrasco wrote: ↑31/01/2026 11:39 Strasno je to kakvi su interesi u pitanju kad su oni spremni da stanu u odbranu takvih koji nam od ratnih desavanja, agresije, svih mogucih zlocina do dan danas u miru - tih koji nam iz dubine duse zele zlo.
Da li je to cijena njihovog povratak u vlast ocigjedno jeste.
A sad ti hrvati valjaju
Jooj, de bogati, ja sa ljudima bilo koje nacionalnosti ili etnije nemam problem, nit me interesuje to, kao ni religijska pripadnost. Sa fasismom HDZa imam itekako... Kad ne budes sve gledao kroz etniju, religiju i sta sve ne, bit ce ti jasno. HDZ nije jednako Hrvati.svesuper25 wrote: ↑31/01/2026 12:42A sad ti hrvati valjajukoji si ti licemjer,a na drugim temama, po tim istim hrvatima sijes mrznju.
Ma ja ba,sav si mi multi kulti ,ali u zelenoj bojiNo Mind wrote: ↑31/01/2026 12:47Jooj, de bogati, ja sa ljudima bilo koje nacionalnosti ili etnije nemam problem, nit me interesuje to, kao ni religijska pripadnost. Sa fasismom HDZa imam itekako... Kad ne budes sve gledao kroz etniju, religiju i sta sve ne, bit ce ti jasno. HDZ nije jednako Hrvati.svesuper25 wrote: ↑31/01/2026 12:42A sad ti hrvati valjajukoji si ti licemjer,a na drugim temama, po tim istim hrvatima sijes mrznju.
Ja, fasisti se jeze na multi kulti...svesuper25 wrote: ↑31/01/2026 12:49Ma ja ba,sav si mi multi kulti ,ali u zelenoj bojiNo Mind wrote: ↑31/01/2026 12:47Jooj, de bogati, ja sa ljudima bilo koje nacionalnosti ili etnije nemam problem, nit me interesuje to, kao ni religijska pripadnost. Sa fasismom HDZa imam itekako... Kad ne budes sve gledao kroz etniju, religiju i sta sve ne, bit ce ti jasno. HDZ nije jednako Hrvati.svesuper25 wrote: ↑31/01/2026 12:42 A sad ti hrvati valjajukoji si ti licemjer,a na drugim temama, po tim istim hrvatima sijes mrznju.
![]()
Znaci mrze se narodi? Pa tako mora i svaki pripadnik tog naroda biti omražen?svesuper25 wrote: ↑31/01/2026 12:42A sad ti hrvati valjajukoji si ti licemjer,a na drugim temama, po tim istim hrvatima sijes mrznju.
Pricao si o svim hrvatima a ne hdz-u.Ne izvlaci se
Ne, nisam i ne mozemo svi da budemo i razmisljamo kao etnofašisti. Jos jednom, apsolutno ne mrzim niti ima ista protiv bilo kojeg naroda na planeti. A ti se sam upitaj, sto je to tebi tako nepojmljivo. Mislim jasno je meni, valja perfidno prikazati neku cetvrtu opciju i gradjansko, nadetnicko razmisljanje kao produzetak samo jos jedne plemenske politike, te "zelene" je li...
Hoces da rec da nema te zelene politike.da su jedino srbi i hrvati zliNo Mind wrote: ↑31/01/2026 13:11Ne, nisam i ne mozemo svi da budemo i razmisljamo kao etnofašisti. Jos jednom, apsolutno ne mrzim niti ima ista protiv bilo kojeg naroda na planeti. A ti se sam upitaj, sto je to tebi tako nepojmljivo. Mislim jasno je meni, valja perfidno prikazati neku cetvrtu opciju i gradjansko, nadetnicko razmisljanje kao produzetak samo jos jedne plemenske politike, te "zelene" je li...