bgti, nema ga... izisho ovaj fm2026 koji qurcu ne valja a ovaj izbacili iz ponude.. nemoguce cmoljoChmoljo wrote: ↑20/01/2026 23:25kako epic nema? ja ga upravo imam instaliranogRockefeller wrote: ↑20/01/2026 23:24 Noorode, gdje da nadjem FM 2024. Ni Steam kao ni Epic nemaju.. FM2026 necu. Falavi?!![]()
Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Moderator: Benq
- Rockefeller
#52376 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
-
Tabakmalac
#52377 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Naravno da je moguće da ga nema jer je delistan sa Steam-a i Epic-a zbog isteknute licence, i kao mnoge kompanije, ne žele da ponovo rade re-licenciranje, nego jednostavno uklone da se može ikako uzeti.
Ima na grej marketu ali ako ti se da plaćati 44 eura na igru, to je drugi par rukava.
Nema narodne verzije, jer Denuvo nije uklonjen.
Ima na grej marketu ali ako ti se da plaćati 44 eura na igru, to je drugi par rukava.
Nema narodne verzije, jer Denuvo nije uklonjen.
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#52378 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
ma sega šupci, nekad se dijelio besplatno, ja ugrabio. ne zajebavam te bgmRockefeller wrote: ↑20/01/2026 23:27bgti, nema ga... izisho ovaj fm2026 koji qurcu ne valja a ovaj izbacili iz ponude.. nemoguce cmoljoChmoljo wrote: ↑20/01/2026 23:25kako epic nema? ja ga upravo imam instaliranogRockefeller wrote: ↑20/01/2026 23:24 Noorode, gdje da nadjem FM 2024. Ni Steam kao ni Epic nemaju.. FM2026 necu. Falavi?!![]()
- Rockefeller
#52379 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
marke im ne dam, jesu mi chejf sjebali.. znaci nema sanse da dam 44€ 
-
DonieBrasco
#52380 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Postoje dvije glasine da je GTA 6 pomjeren za novembar ove godine a vjerovatno ce biti opet za 2027. Prva je 2027. izlazi PS6 a Rockstar ima neku saradanju sa Sony u smislu razmjene inoformacija o tehnologiji - hardweru da bi optimizacija bila vrhunska, kao i neki poseban deal imaju da ce se igra prodavati u paketima sa novom konzolom. Svi znamo da su cijene igrata i hardwera otisle u nebo, a to nece zaustaviti igrace kad je ovaj naslov u pitanju a na to ciljaju Rockstar i Sony.
A druga glasina da je pomjereno za kraj ove godine jer ce Valve pocetkom ove godine da izbaci vec njavaljeni hardwer uz igru navodno novi Half Life sto ce se uskoro objaviti. Ovo za Half Life tesko za vjerovati, ali za hardwer kao imaju neke naznake jer zele i na to plasirati GTA 6 pa cekaju konacne specifikacije ovog mini PC.
A druga glasina da je pomjereno za kraj ove godine jer ce Valve pocetkom ove godine da izbaci vec njavaljeni hardwer uz igru navodno novi Half Life sto ce se uskoro objaviti. Ovo za Half Life tesko za vjerovati, ali za hardwer kao imaju neke naznake jer zele i na to plasirati GTA 6 pa cekaju konacne specifikacije ovog mini PC.
- Peacean
#52381 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Kažu za GTA6 da ima i veći budžet i duže vrijeme razvoja i izgradnje nego Burž Kalifa 
- Tito_i_Partija
#52382 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Prince of Persia: The Sand of Time Remake is cancelled as Ubisoft announces major internal restructuring and more layoffs and studio closures on the way
- vaučer
#52383 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Jebo to, neću dočekat novog Raymana nikad izgleda.
- Tito_i_Partija
#52384 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Pitanje je hoćemo l' ja i Smoki dočekat' The Division 3. 
- Tito_i_Partija
#52385 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
After weeks of speculation following reported studio closures and rounds of layoffs, French video game publisher Ubisoft announced Wednesday it is launching a reorganization of the company that will see operations divided into five “Creative Houses,” each focused on a specific creative genre.
-Creative House 1 (Vantage Studios) — focused on scaling and extending Ubisoft’s largest and
established franchises to turn them into annual billionaire brands;
o Brands: Assassin’s Creed, Far Cry, Rainbow Six
-Creative House 2 — dedicated to competitive and cooperative shooter experiences;
o Brands including The Division, Ghost Recon, Splinter Cell
-Creative House 3 — designed to operate a roster of select, sharp Live experiences;
o Brands including For Honor, The Crew, Riders Republic, Brawlhalla, Skull & Bones
-Creative House 4 — dedicated to immersive fantasy worlds and narrative-driven universes;
o Brands including Anno, Might & Magic, Rayman, Prince of Persia, Beyond Good & Evil
-Creative House 5 — focused on reclaiming position in casual and family-friendly games.
o Brands including Just Dance, Idle Miner Tycoon, Ketchapp, Hungry Shark, Invincible: Guarding the Globe, Uno, Hasbro
- ferratilis
#52386 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
I meni je zao. Ali ljudi koji su radili na Raymanu su napravili jednu od (meni) najboljih metroidvanija u skorije vrijeme, Prince of Persia The Lost Crown. Ako nisi igrao, preporucujem. Fluidne animacije, odlicna mapa, lijep artstyle, solidan gameplay. Nisam ocekivao nista posebno, ali sam bio odusevljen kako su dobro odradili posao.
- ferratilis
#52387 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Tito je zaboravio najbitniji dio:
Znaci proizvodice jos vise smeca.The new operating model will further empower the execution of the Group’s strategy, centered on Open World Adventures and GaaS-native experiences, supported by targeted investments, deeper specialization, and cutting-edge technology, including accelerated investments behind player-facing Generative AI.
- Tito_i_Partija
#52388 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Ubisoft otkaz'o ukupno 6 igara.
Prince of Persia, četiri igre koje još nisu bile najavljene, i jedna za mobilni.
Kakva propast od kompanije.
Prince of Persia, četiri igre koje još nisu bile najavljene, i jedna za mobilni.
Kakva propast od kompanije.
- Averus
#52389 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Vodstvo Ubisofta već godinama ima najgluplje ideje na tržištu
EA makar uzima pare iako su govna, a Ubisoft em govna em sve gluplje i gluplje poteze prave... samoUBIce
EA makar uzima pare iako su govna, a Ubisoft em govna em sve gluplje i gluplje poteze prave... samoUBIce
- Peacean
-
Tabakmalac
#52391 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Da Ubisoft sutra zatvori vrata, gaming industrija neće ni osjetiti jer već odavno su se pokazali koji su hoštapleri i kvalitet igara im je nula.
-
Tabakmalac
#52392 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
To je to, to se čekalo. Japan. Nova poboljšanja po pitanju gameplay-a i ostalo.
- ferratilis
#52393 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Pad od 95% za 5 godina. Kakvi pacijenti

-
DonieBrasco
#52394 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Neka naprave Splinter Cell da je Fisher non-binar u roze stealth odjelu i bice im bolje.
- House
- Tito_i_Partija
#52396 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
No Rest For The Wicked, igra koja mi je na wishlisti manje-više otkako je najavljena, je ovaj vikend džaba za probat' na Steamu, a uz to je i na dosad najvećem popustu. Instalir'o sinoć da probam.
Čim sam vidio da je brendirana k'o ARPG i da se igra iz isometričnog aspekta, odmah sam kont'o da je ovo još jedan Diablo-like u nizu mnogih, žanr koji mi je jedan od najdražih uopšte. Međutim, već u prvih pola sata se jasno vidi da ovo nije Diablo-like, nego je ustvari Soulslike iz isometrične perspektive kombinovano sa Path of Exile brutalnom gritty estetikom. Nema ubijanja po hiljadu monstruma u sekundi, već svaka individualna bitka zahtijeva pažnju i oprez. Sve ono što viđamo u soulslikes ćemo naći i ovde uključujući: parry, scaling oružja prema atributima u koje ubacuješ poene, dodge/roll zaviseći od težine equipmenta koji nosiš, veliki svijet u kojem nema putokaza već snađi se sam, spektakularni boss fights, itd.
Mimo odličnog art stila, za koji je ovaj developer već poznat kroz Ori franšizu, ono što me je fasciniralo je kako su dobro uradili vertikalnost u ovoj igri. Čini mi se da je svaka lokacija poprilično kompleksna i sadrži tajna mjesta sa lootom, i time nagrađuje istraživanje.
Igra je još u early accessu al' mi djeluje jako ispolirana, u pripremi je i jedan veliki class update, ne znam još hoću li je kupit', al' zasad velika preporuka za probat' za sve fanove ARPG i Soulslike igara, pogotovo @ferratilis i @vaučer .
Čim sam vidio da je brendirana k'o ARPG i da se igra iz isometričnog aspekta, odmah sam kont'o da je ovo još jedan Diablo-like u nizu mnogih, žanr koji mi je jedan od najdražih uopšte. Međutim, već u prvih pola sata se jasno vidi da ovo nije Diablo-like, nego je ustvari Soulslike iz isometrične perspektive kombinovano sa Path of Exile brutalnom gritty estetikom. Nema ubijanja po hiljadu monstruma u sekundi, već svaka individualna bitka zahtijeva pažnju i oprez. Sve ono što viđamo u soulslikes ćemo naći i ovde uključujući: parry, scaling oružja prema atributima u koje ubacuješ poene, dodge/roll zaviseći od težine equipmenta koji nosiš, veliki svijet u kojem nema putokaza već snađi se sam, spektakularni boss fights, itd.
Mimo odličnog art stila, za koji je ovaj developer već poznat kroz Ori franšizu, ono što me je fasciniralo je kako su dobro uradili vertikalnost u ovoj igri. Čini mi se da je svaka lokacija poprilično kompleksna i sadrži tajna mjesta sa lootom, i time nagrađuje istraživanje.
Igra je još u early accessu al' mi djeluje jako ispolirana, u pripremi je i jedan veliki class update, ne znam još hoću li je kupit', al' zasad velika preporuka za probat' za sve fanove ARPG i Soulslike igara, pogotovo @ferratilis i @vaučer .
- insaneinthebrain
- Peacean
- Averus
#52399 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Probao sam malo Where Winds Meet
HO-LY SHIEEEET koliko je lijepo urađena igra!
HO-LY SHIEEEET koliko je lijepo urađena igra!
-
CharakterZnak
#52400 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Zavrsio Mafia the old country. Ono nije igra. Ono je film. Skoro pa u rangu s prvim dijelom. Jedina zamjerka je sto nije jos koji sat duza igra. Grafika i pejzazi su vrh vrhova. Priča kida.
Spoiler
Show
Kraj me sjebo. Mislio sam da ce uspjet pobjeci u Ameriku i da ce Don Torrisi tamo poslati svoje ljude da ubiju Enza i da ce im dijete biti na kraju lik iz prve mafije.