Liverpool FC
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- no_sekirli
#90001 Re: Liverpool FC
Katastrofa jebena. Gledati ovo pocinje biti opasno za zdravlje.
- BHF_Manijak
#90002 Re: Liverpool FC
Prvi put od sezone 81/82 Liverpool nije uspio na Anfieldu dobiti nijednu od 3 ekipe koje su usle u Premier league. 
- Edin H.
#90003 Re: Liverpool FC
12 utakmica bez poraza 
- drug_profi
#90004 Re: Liverpool FC
Samo opusteno.
Ispast iz lige vise ne mozemo.
A iz Top 5 cemo ispast svakako.
Možda je tako najbolje.
Ispast iz lige vise ne mozemo.
A iz Top 5 cemo ispast svakako.
Možda je tako najbolje.
- no_sekirli
- BHF_Manijak
- AmiĐa_Idriz
#90007 Re: Liverpool FC
Kad je publika na Anfieldu zadnji put sa zvižducima i očitim nezadovljstvom ispratila ekipu u svlačionicu?
Poprilično sam siguran da se to nije desilo još od vremena Hicksa i Gilleta.
Poprilično sam siguran da se to nije desilo još od vremena Hicksa i Gilleta.
-
Mustang1
#90008 Re: Liverpool FC
Ma bojkotuju trenera samo ne daju obraza skroz pa jedno poluvrijeme ko fol i igraju nesto a drugo..
- vaučer
#90009 Re: Liverpool FC
Ni slično Leeds i Sunderland utakmicama na Anfieldu. Igrali smo stvarno vrlo dobro, stvarali dosta, baš čudna utakmica. Puno sličnija mnogim utakmicama pod Kloppom gdje te neće gol i onda dobiješ suckerpunch.
Vrlo pozitivna partija Wirtza i Kerkeza, ne baš dobra Szoboslaia i Gravenbercha koji počinju izgarati pomalo izgleda.
Vrlo pozitivna partija Wirtza i Kerkeza, ne baš dobra Szoboslaia i Gravenbercha koji počinju izgarati pomalo izgleda.
- no_sekirli
#90011 Re: Liverpool FC
Sobo vec nekoliko utakmica ima obicaj usporiti napad povratnom loptom, iako se moze nekim rizicnim pasom doci u mat situaciju.
Sad je li to instrukcija da se igra na sigurno i gonja rekord u neizgubljenim tekmama ili je nesto drugo u pitanju, jako je tesko reci.
Slot je cini mi se na kraju prigovarao sudiji sto je prekinuo na 97:25, trazio lik jos malo vremena. Susramlje
Sad je li to instrukcija da se igra na sigurno i gonja rekord u neizgubljenim tekmama ili je nesto drugo u pitanju, jako je tesko reci.
Slot je cini mi se na kraju prigovarao sudiji sto je prekinuo na 97:25, trazio lik jos malo vremena. Susramlje
- JohnnyS
#90012 Re: Liverpool FC
Jel istina ovo što se na Twitteru šuška, sa mu se smiješi otkaz? Doduše sve su mi zasad neki nepoznati profili?
- no_sekirli
#90014 Re: Liverpool FC
Realno, poslije poraza od Jedinstva, a to je bilo sredinom 10.mjeseca je trebao dobiti pedalu.
Sad vise to nije ni bitno toliko, barem po meni.
- vaučer
#90015 Re: Liverpool FC
Otkaz nakon dva mjeseca nogometa poslije osvajanja naslova.no_sekirli wrote: ↑17/01/2026 21:36 Realno, poslije poraza od Jedinstva, a to je bilo sredinom 10.mjeseca je trebao dobiti pedalu.
- no_sekirli
#90016 Re: Liverpool FC
Nije Real, nego Liverpool.vaučer wrote: ↑17/01/2026 21:39Otkaz nakon dva mjeseca nogometa poslije osvajanja naslova.no_sekirli wrote: ↑17/01/2026 21:36 Realno, poslije poraza od Jedinstva, a to je bilo sredinom 10.mjeseca je trebao dobiti pedalu.
Sad vise to nije ni bitno toliko, barem po meni.Šta je ovo? Real jebeni Madrid?
Kriza u igri ne traje mjesec ili dva, nego otprilike od gazenja od strane PSGa. I da ne zaboravimo, potroseno je 400+ miliona funtaca. Doduse, nesto je i prodano, kao npr.standardno lijevo krilo i prvi rezervni stoper. To je bio dobar posao. Aferim.
- vaučer
#90017 Re: Liverpool FC
Zaboravio si ‘Klopp mu osvojio naslov’. Nemoj to zaboraviti. 
- no_sekirli
- vaučer
#90019 Re: Liverpool FC
To je standardno objašnjenje kad čujem teorije o krizi od Januara, ispario Klopp i onda sve krenulo tonuti. Ne inputiram tebi direktno.
Mene boli kurac više. Od desetog mjeseca mi je bilo jasno da neće ništa nabolje bez transfera - a transfera nema do ljeta. Dakle prst u uho i zviždi niz ulicu. Ni prva ni zadnja tranzicijska sezona koju sam ispratio.
Mene boli kurac više. Od desetog mjeseca mi je bilo jasno da neće ništa nabolje bez transfera - a transfera nema do ljeta. Dakle prst u uho i zviždi niz ulicu. Ni prva ni zadnja tranzicijska sezona koju sam ispratio.
- no_sekirli
#90020 Re: Liverpool FC
U zadnje vrijeme si druze postao gori od stare babe, koja je uvijek u pravu i mora njena biti zadnja. Zbilja ne znam sta se s tobom dogadja.vaučer wrote: ↑17/01/2026 22:25 To je standardno objašnjenje kad čujem teorije o krizi od Januara, ispario Klopp i onda sve krenulo tonuti. Ne inputiram tebi direktno.
Ovo zadnje si direktno imputirao meni osobno da sam "nesto zaboravio". Bas ne kontam sta pokusavas postici nametanjem svoga misljenja i drzanjem prodika, isto da mi ne gledamo tekme i nemamo svoje oci, a pamcenje nam je kao u zlatne ribice.
Ja tebi nikad ne stalkam postove i pokusavam ubijediti u bilo sta, a narocito ti ne stavljam rijeci u tipkovnicu koje nisi napisao. Ako nista, na ovoj temi specijalno pazim sta i kako pisem, jer smo svi ovdje okupljeni samo oko Liverpoola, bez obzira na vjeru, naciju i politicku pripadnost.
Ti zadrzi svoje misljenje o Slotu, igri, potezima kluba, sve je to OK, ali malo se osvrni prvo ovdje na temi, onda i na drugim forumima i drustvenim mrezama, i vidjet ces da tvoje misljenje dijeli max 5% ljudi.
No, i to je legitimno, mozda ste vi i u pravu, ali bih te molio da dopustis i nama koji ne mislimo kao ti, da slobodno pisemo, bez straha da ces iz mrklog mraka negdje ti izici kao babaroga i cinicno nametati svoj narativ.
Mozemo pricati argumentima, bez potrebe za nekim imputiranjem, konstrukcijama i(li) netacnim podacima.
- vaučer
#90021 Re: Liverpool FC
Vrlo jednostavno. Kako ste vi izgubili strpljenje (jes vam dugo trajalo) sa Slotom - ja sam s famoznim navijačima Liverpoola. Nisam od tjeranja Beniteza iz kluba gledao ovako brutalno iživljavanje na treneru. Na razini sa Hodgsonom koji je bio gadna svinja koji je prezirao LFC i navijače. Sve legitimno. Svakom svoje.
- BHF_Manijak
#90022 Re: Liverpool FC
Prijatelju, "strpljenje sa Slotom" ima veze kada zijanis od Arsenala recimo, Citya, kada odigras X u gostima s Tottenhamom, kada te iznenadi Fulham, kada je sezona tranzicijska itd., ali "strpljenje sa Slotom" brate slatki veze nema s tim kada jebenog Burnleya kuci ne mozes dobiti, kada nijednu ekipu koja je usla u ligu kuci ne mozes dobiti, kada se patis s ekipama iz donjeg dijela tabele, kada te Nottingham razguzi kuci 0:3, tada 17. na tabeli, kada te PSV raskuje kuci 1:4...
To vise nema veze sa strpljenjem, jer ne postoje naznake da situacija postaje bolja, da se napreduje. Naprotiv...
To vise nema veze sa strpljenjem, jer ne postoje naznake da situacija postaje bolja, da se napreduje. Naprotiv...
-
Drugclanbiblioteke
#90023 Re: Liverpool FC
Ne kontam, pogledao sam snimak tekme. Sve ko i do sada.
Liverpul bolji 32 suta, 3 velike sanse imali, primili gol iz jedne akcije Burnley-a.
Bar nisu primili iz prekida. Wirtz igrac utakmice
Liverpul bolji 32 suta, 3 velike sanse imali, primili gol iz jedne akcije Burnley-a.
Bar nisu primili iz prekida. Wirtz igrac utakmice
- no_sekirli
#90024 Re: Liverpool FC
Treba pisati argumente, ne osobne dojmove i fikcije.
Slot je doveo Chiesu, za sezonu i pol od njega njega nije uspio napraviti nista.
Endu ne koristi nikako, pa Graven lagano pregara, samo cekam dan kad ce biti ozlijedjen. Sobo je vec pregorio, a Harvey je kao posudjen, pa sad momak ostade ni na nebu ni na zemlji.
Igracima mijenja pozicije non stop, isto da je to nesto jednostavno u nogometu.
Ovu sezonu je doveo 5 igraca od kojih su 2 tesko stradala, a najskuplji je bio u takvom stanju da je mogao odigrati max poluvrijeme.
Kerkez ne igra poziciju na kojoj je bio odlican i na kojoj je sebi i nabio cijenu i ugled.
Za 4 prijelazna roka nije uspio dovesti zadnjeg veznog, seniorakog stopera i desno krilo.
Nije uspio upeglati niti jednu liniju, pa tako dajemo manje golova, primamo vise golova, presing u obrani nam je nikakav, a kontrola u napadu je sterilna, pa se uhvatim da zaspem po minutu dvije.
Prekidi u obrani su nam katastrofalni, a u napadu, i pored 6 igraca visine 190+ ispodprosjecni.
Lik nije u stanju mentalno i takticki pripremiti svoju ekipu protiv najlosijih ekipa u PL, a kako smo vidjeli nismo uspjeli na terenu razvaliti ni jednog treceligasa.
Igraci na terenu izgledaju kao grogirani, ne ide se u kost, nema prave borbe, startova, ni crvenih kartona, pa je nedavno izisao podatak da su setali, lupam sad, 60% vremena.
On sam pored aut linije izgleda kao da je na baletu, sterilno i dosadno, daje neukusne izjave, vrijedja svoje igrace.
Evo neka netko nastavi, ako ima volje
Slot je doveo Chiesu, za sezonu i pol od njega njega nije uspio napraviti nista.
Endu ne koristi nikako, pa Graven lagano pregara, samo cekam dan kad ce biti ozlijedjen. Sobo je vec pregorio, a Harvey je kao posudjen, pa sad momak ostade ni na nebu ni na zemlji.
Igracima mijenja pozicije non stop, isto da je to nesto jednostavno u nogometu.
Ovu sezonu je doveo 5 igraca od kojih su 2 tesko stradala, a najskuplji je bio u takvom stanju da je mogao odigrati max poluvrijeme.
Kerkez ne igra poziciju na kojoj je bio odlican i na kojoj je sebi i nabio cijenu i ugled.
Za 4 prijelazna roka nije uspio dovesti zadnjeg veznog, seniorakog stopera i desno krilo.
Nije uspio upeglati niti jednu liniju, pa tako dajemo manje golova, primamo vise golova, presing u obrani nam je nikakav, a kontrola u napadu je sterilna, pa se uhvatim da zaspem po minutu dvije.
Prekidi u obrani su nam katastrofalni, a u napadu, i pored 6 igraca visine 190+ ispodprosjecni.
Lik nije u stanju mentalno i takticki pripremiti svoju ekipu protiv najlosijih ekipa u PL, a kako smo vidjeli nismo uspjeli na terenu razvaliti ni jednog treceligasa.
Igraci na terenu izgledaju kao grogirani, ne ide se u kost, nema prave borbe, startova, ni crvenih kartona, pa je nedavno izisao podatak da su setali, lupam sad, 60% vremena.
On sam pored aut linije izgleda kao da je na baletu, sterilno i dosadno, daje neukusne izjave, vrijedja svoje igrace.
Evo neka netko nastavi, ako ima volje
- drug_profi
#90025 Re: Liverpool FC
Slotu je raskid napisan, ali se čeka jal kraj sezone,jal neki neprobavljiv kiks...