Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Pa ne znam bas, auto se cini ok, ovu CX5 opraste i svukose cijenu ispod 30k a auto kopljima ispred ovog. Veca klasa, komfor, motor, 4x4...
doduse malo stariji
Pa ne znam bas, auto se cini ok, ovu CX5 opraste i svukose cijenu ispod 30k a auto kopljima ispred ovog. Veca klasa, komfor, motor, 4x4...
doduse malo stariji
CX5 je bolji auto, svakako, kome treba takav tip vozila.
doduse malo stariji
CX5 je bolji auto, svakako, kome treba takav tip vozila.
To ti pričam evo dole napisaše koliko je koštao, precijenjen realno
Škoda Karoq 1.0 TSI DSG ili Nissan Qashqai 1.3 DIG-T tekna DCT?
Cjenovno možda bolje mogu proći s Nissanom, ali nemam pojma kakvo je to vozilo - osim da je unutra Renaultov motor. Da li to znači da mogu očekivati i solidnu tehničku podršku kod lokalnih majstora?
Cjenovno možda bolje mogu proći s Nissanom, ali nemam pojma kakvo je to vozilo - osim da je unutra Renaultov motor. Da li to znači da mogu očekivati i solidnu tehničku podršku kod lokalnih majstora?
Qashqai 1.3 DIG-T tekna DCT je dobra opcija. Ali, ako je tipa 80k km više prešao od Škoda Karoq 1.0 TSI DSG a ne treba ti veći auto, onda Škoda.
Qashqai 1.3 DIG-T tekna DCT je dobra opcija. Ali, ako je tipa 80k km više prešao od Škoda Karoq 1.0 TSI DSG a ne treba ti veći auto, onda Škoda.
Oba su na sličnoj kilometraži tj. ispod 100 hiljada.
Opet postavljam pitanje: kakvi su sa popravkom van ovlaštenih servisa?
Obzirom da je Qashqai četverocilindraš u startu, nemaš šta dalje se premišljati. Čak štaviše mislim da je udobniji od tipičnog VAG "pokušaja" da bude udoban ali im to ne ide decenijama.
semsasuljakovic wrote: ↑14/01/2026 14:28
Oba su na sličnoj kilometraži tj. ispod 100 hiljada.
Opet postavljam pitanje: kakvi su sa popravkom van ovlaštenih servisa?
Sve jasno onda, Qashqai. DCT je Getrag, suho kvačilo, isti se ugradjivao u dosta Renaulta, Dusteru...Motor je par godina ugradjivan u 10ak modela Renault-Nissan-Dacia-Mercedesa.
Da li ima neko vozilo @semso koje ti volis i zelis?
Ili samo gledas oglase sa cijanama koje su ti prihvatljive?
Okey je i to...ali se zapitaj u tom slucaju sto si onda prodao staro auto i potrosio pare na novo auto...koji je smisao kupiti skuplje auto, skuplji troskovi odrzavanja, skuplji kvarovi....a ne kupujes ga jer ga zelis imati vec jer ga mozes platiti