sumirprimus wrote: ↑09/01/2026 20:41
E super onda,.ti bi Bošnjake pozicinirao uz ruse, irance, kineze, palestince. Fale jos madjari i srbi
Jbm ti zivot
Muhamed.filipovic je najveci bosnajcki intelektualac 20 vijeka. Go figure
Sa tobom se bas ne moze. Jel ti neko pokusa razluciti stvar, udaras na tebi svojsten nacin.
Ja kazem da mi cak i jedni Turci znace koliko i veliko nista, al eto tebe i tvojih zakljucaka na koje smo navikli svi redoom na ovom forumu.
Jeb..ala te mađarska sirotinja. Budi pametniji i ne spominji ih kao faktor bilo cega.
Al, bas sa njima sebi kenjas u usta kada su ti nasi vrli saveznici u pitanju. Zar ono Orban, koji bi poklopio BiH, u Trumpu ne vidi covjeka po mjeri? Isto Trump hvali Orbana i slicne.
Pa ti jos malo razmisli ko ti je saveznik i kako inace funkcioniraju saveznistva kada smo mi u pitanju.
Ti isti Ameri su poslali Escobara i onog drugog, da je za keks Covic dosao do trece izborne jedinice. A sutra i do treceg entiteta. Samo malo je falilo.
Molim te, nemoj vise da nisi izraelski. Preocito je. Koja linija, bas me briga. Al tvrditi da ti je samo BiH u interesu dok Izraelci otvoreno suruju sa Dodikom i dok Kabiri svako malo podvaljuje, nema smisla.
Jer surovati sa Dodikom i podmetati Bosnjacima znaci podmetati drzavi BiH. Il ti imas viziju BiH bez Bosnjaka ...
E, boga mi, zapamti da se za takvu viziju BiH treba potruditi mnogo, mnogo, mnogo vise nego zadnji put.