Djete mi moralo bas da sam ja netko nauciti za nakav nastup. Kad nisam izludio dvije sedmice.
Tako da suosjecam sa stanarima
ma da to je sve elita sto je te stanove dobila guzovacedječak sa šibicama wrote: ↑25/12/2025 12:38 u donjim Velesicima su jedne godine gradjani okolnih kuca trazili da se smanji glasnoca ezana, jednostavno je bilo preglasno. Sad je samo petkom pred dzumu malo glasnije, sto je logicno.
neku mjeru treba imati, nekako sumnjam da bi gradjani Radiceve bili sretni i sa Semsom ili Cecom.
Slabo kome smeta ezan 5 puta na dan, ali da je ezan 5 sati u kontinuitetu, e to bi i Reisu zasmetalo.Vjecita_zavrzlama wrote: ↑25/12/2025 12:30 Smeta nekima i ezan 5 puta na dan, posebno u rani sabah.pa sta? Svaka cast na ideji realno a sta fali strpite se kad prodje nova godina nece vise biti
Ocekivani tvoj komentar. Po zadatkuVjecita_zavrzlama wrote: ↑25/12/2025 12:30 Smeta nekima i ezan 5 puta na dan, posebno u rani sabah.pa sta? Svaka cast na ideji realno a sta fali strpite se kad prodje nova godina nece vise biti

A svi znate gdje su mu ulicu dali, bolje da nisuDonieBrasco wrote: ↑25/12/2025 12:50 Ovo je cisto maltretiranje, i Indeksi i Davorin, koga vise briga da se to toliko obiljezava toliko sati da jedna te ista pjesma svira.![]()
Pitaj one koji zive tik do dzamije kako im je drago cuti ezan u 5 ujutro? U ostalom zalili su se ljudi i smanjilo se, ali prije toga je smetaloNaslovnica wrote: ↑25/12/2025 12:51Slabo kome smeta ezan 5 puta na dan, ali da je ezan 5 sati u kontinuitetu, e to bi i Reisu zasmetalo.Vjecita_zavrzlama wrote: ↑25/12/2025 12:30 Smeta nekima i ezan 5 puta na dan, posebno u rani sabah.pa sta? Svaka cast na ideji realno a sta fali strpite se kad prodje nova godina nece vise biti
Isto kao "Šaj rode, šaj..."
Živio sam tik do džamije, nikada mi nije smetao kao ni većini ljudi. Ali ti po zadatkuVjecita_zavrzlama wrote: ↑25/12/2025 12:54Pitaj one koji zive tik do dzamije kako im je drago cuti ezan u 5 ujutro? U ostalom zalili su se ljudi i smanjilo se, ali prije toga je smetaloNaslovnica wrote: ↑25/12/2025 12:51Slabo kome smeta ezan 5 puta na dan, ali da je ezan 5 sati u kontinuitetu, e to bi i Reisu zasmetalo.Vjecita_zavrzlama wrote: ↑25/12/2025 12:30 Smeta nekima i ezan 5 puta na dan, posebno u rani sabah.pa sta? Svaka cast na ideji realno a sta fali strpite se kad prodje nova godina nece vise biti
PixelDrifter wrote: ↑25/12/2025 12:56 Meni dan pocinje uz ezan i sabah namaz, plus 126 sklekova, a poslije mogu i Indexi.
daario naharis wrote: ↑25/12/2025 12:49 Ima zakon koji definise nivo dB muzike, i ako on nije narusen, ne vidim problem da se nesto mijenja. Ako narusava dB, onda treba zvati policiju i pozvati se na zakon.
Odavno mi se čini da živimo u eksperimentu.drug_profi wrote: ↑25/12/2025 13:18 Ma hajd da puste pjesmu svakih recimo 15-20 minuta jednom, ne znam. Kao umjetnička instalacija ima smisla, ali da se nonstop vrti glasno, više izgleda kao eksperiment nad civilima.
To su pokupili fol iz Guntansmo Bay-a, tako su teroriisali zatvorenike.drug_profi wrote: ↑25/12/2025 13:18 Ma hajd da puste pjesmu svakih recimo 15-20 minuta jednom, ne znam. Kao umjetnička instalacija ima smisla, ali da se nonstop vrti glasno, više izgleda kao eksperiment nad civilima.
omaklo se,malo je popio decko,nece visenoviclan wrote: ↑25/12/2025 13:36 Policajac iz Sarajeva neovlašteno zaustavio vozilo u Visokom pa fizički nasrnuo na porodicu
http://www.klix.ba/clanak/251225088
Ovakvim se "adinima" treba najevati familije, smrljo jedan od dvadesetdvije godine zivota
Dvojica mladića neovlašteno zaustavili vozilo u Visokom, pa fizički nasrnuli na porodicu, https://avaz.ba/vijesti/crna-hronika/10 ... a-porodicu
Ti si vjernik a nisu sviiClass wrote: ↑25/12/2025 12:55Živio sam tik do džamije, nikada mi nije smetao kao ni većini ljudi. Ali ti po zadatkuVjecita_zavrzlama wrote: ↑25/12/2025 12:54Pitaj one koji zive tik do dzamije kako im je drago cuti ezan u 5 ujutro? U ostalom zalili su se ljudi i smanjilo se, ali prije toga je smetaloNaslovnica wrote: ↑25/12/2025 12:51
Slabo kome smeta ezan 5 puta na dan, ali da je ezan 5 sati u kontinuitetu, e to bi i Reisu zasmetalo.