Upravo mi je isporučen ovaj INGCO set, o kome smo raspravljali.
Unoboxing- kofer korektan, plastika dovoljno elastična, izdržaće.
Sadržaj- impact drill fiksne snage, bušilica -2 brzine, burgijanje, vijčanje i čekić, opseg podešavanja jačine od 1 do 22 (na kako se to tumačilo), punjač i 2 +1 batt od po 2 Ah, okasti nastavci za impact- 17,19 i 21 mm, kutijica sa PH1 i 2, PZ 1 i 2 i CRV 5 i 6 bitovima- po 1 komad, magnetni prihvat bitova (začudo, magnet je odličan) burgije 2,3,4 i 5 mm po 1 komad, te po pregršt vijaka 3 x 25/30 mm. Upitna je kvaliteta ovih "dodataka", ne treba očekivati nikakvu revoluciju ni šou od kvalitete.
Impact i bušilica- nisam nimalo impresioniran, jer glavu svakog od uredjaja mogu rukom zaustaviti. Dakle, mislim da nema teorijske sanse da impact ima stvarnih a deklarisanih 400 Nm, a bušilica 66 Nm. Da je tako, do sada bih već imao iščašen zglob ili makar poderanu kožu šake, pokušavajući da zaustavim glavu alata.
No, ne žalim se, znao sam -koliko muzike, toliko i igranke. No nisam ni nezadovoljan, jer mislim da će obe alatke u potpunosti zadovoljiti moje skromne, amaterske potrebe. Ni postojeća a na izdisaju Einhell bušilica ne spada u klasu zvjerke.
Ono što je definitivno pozitivno za online prodaju je pisana 2 godišnja garancija na uredjaje+otpremnica sa priloženim fiskalnim računom. U garanciji nema ništa eksplicitno za baterije, one se i ne spominju, pa je reklamacija baterije stvar tumačenja.
Boja je klasična INGCO narandžasto-crna, pa kofer na polici daje osjećaj da si "majstorčina"
P.S. Čini mi se da je položaj konektora baterije identičan Einhell-u, pa ako bude tako, mogu se koristiti te baterije.
Kad bude prva prilika, isprobaću snagu on site.