Joj zemo, koliko filozofije u tebe. Bit ce sta bude. Tvoje je da se boris I da cuvas svoje dostojanstvo.dr_Evil wrote: ↑15/12/2025 15:01
Rekoh ti, ne znam ko sta radi, ali sam siguran da je Slaven projekt od kojeg ce nas na kraju zabolit glava, trojanski konj ili kukavicje jaje. Helem, toliko sam siguran da mogu se okladit u janjca, cak i po ovim cijenama![]()
Sto se tice KOnakovica - ne znam sta radi, osim ako je Trojka imala spremnog kandidata. A ne treba zaboravit da je NS imala kandidata iz reda hrvatskog etnicko korpusa i ranije. Vrijeme ce pokazati i otkriti sta Konakovic radi sa ovim. Za sada jedino sta imamo da koristimo je predratnu, ratnu i postratnu povezanost bosnjackih i hrvatskih elita, prvenstveno SDA I HDZ, te moguce financijske veze Dragana i Nerke.
Ali sve je to nista - dok ne dodje haber odozgo, a mislim da je dosao, i da nam se crno pise. U medjuvremenu se raspravljamo o Slavenu, kao da je to neka toboze vazna tema i vazan lik. Okupirani smo nebitnim stvarima uvijek, cesto sam prije isticao kako nam bace kost oko toga koliko su dnevnice, plate i puni nalozi, dok onu uzimaju milione od tendera.
Najoptimalnija opcija je da je Slaven kost oko koje treba da se glodjemo, dok je najgora ova koju zastupam da je Slaven projekt izmjene BiH u federaciju nacija.
Ugledaj se na bracu Hrvate. Mi na jugu barem zivimo sa njima I znamo kako to ide. Dok ti filozofiras sta ce biti ona zgrada HNK sve veca. I uopste se ne sekiraju sta ce Evil I Palermo reci, a bogami ni tamo neki sekretar u americkoj administraciji.
Ergo, glasaj, poslije cemo vidjeti sta I kako.