JohnnyS wrote: ↑15/12/2025 10:44
dr_Evil wrote: ↑15/12/2025 09:41
HD_2015 wrote: ↑15/12/2025 09:19
Opet krivi Bošnjaci što ih napadaju. Neki nikako da shvate - glavni razlog što nas napadaju je zato što smo slabi, a to što smo muslimani je sekundaran razlog.
Prava demokratska odluka

, a ne da se dijelimo po etničkim torovima.
Iskreno, slabo me zanima jel Slaven ili ko drugi. Jednom ovo ludilo mora da stane - ne mogu ja biti zadovoljan dok recimo nas vrli forumas JohhnyS ili slicni njemu misle da ih preglasavamo, a nadam se da i oni shvataju da ne mozemo mi biti zadovoljni dok imamo politiku HDZ-a koja zivi za novi UZP.
Nasa lokal politika je uzaludna - prebacio sam se na teorije zavjere i masone
Hvala tebi ali slobodno me preglasavaj za člana predsjedništva.

Ja izlazim samo na izbore za Grad Mostar, a tu su puno veće šanse da glasamo za iste nego da bismo se preglasavali. Ovo, kanton, entitet, država, jebe mi se, sve dobro u životu mi se dogodilo u mandatu Željka Komšića

ko će biti ambasador Bosne i Hercegovine u Kolumbiji, jebe mi se, meni je bitno samo da mi se smeće ispred zgrade odnosi (a ne odnosi se uvijek) i da javna rasvjeta radi (a ne radi uvijek), otud i izlasci na ove nesretne mostarske izbore.
A slažem se s tobom, samo masoni brate, tajna svjetska vlada i ljudi gušteri, koga briga za kifle i njive
Kad je Komso imao prvi mandat mislio sam da ce biti novi Tito - pravi covjek za kombinat. I realno mogao je biti, imao je dio glasova iz Z.Hercegovine, a tad u SDP-u je bilo dosta i Hrvata, pa makar bili u tom trenutku 50+. Tad sam ja bio jos politici mlad i naivan, a u svakom pogledu mlad i naivan, sad sam samo naivan, a Komso je ubleha, ali je jos uvijek pravi covjek za kombinat.
Nego, ako ima ko dobar da se glasa u Mostaru javi, ja vidim samo promahu na politickoj sceni, oni prvi izbori poslije Ljube su jos imali nesto i za ponudit, komplet ona ekipa iz Jer me se tice, Boska, Irma, svi su pregazeni.
Ali nema frke

nama su ljudi gusteri svakako odlucili sta nas slijedi

ovi nasi mogu samo da plesu na stihove Bob Marley-a kao Maduro u Venecueli.