Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Tabakmalac wrote: ↑10/12/2025 12:18
Hajde da vidim da i neko toliko ciganči na nekoj skuli koja vrijedi 15k maximum a biva predstavljana kao spejs šatl, a ono VAG(ina) obična.
Druže ona vrijedi koliko je zacijenjena, a moja dobra volja je da spustim hehe.
A cigančim jer sam cigan. Jbg ne mogu protiv gena.
Hajde da vidim da i neko toliko ciganči na nekoj skuli koja vrijedi 15k maximum a biva predstavljana kao spejs šatl, a ono VAG(ina) obična.
Druže ona vrijedi koliko je zacijenjena, a moja dobra volja je da spustim hehe.
A cigančim jer sam cigan. Jbg ne mogu protiv gena.
Pusti lika. Još jedan opterećenik VAG kompleksom manje vrijednosti. Skoro da ne može posta napisati da ne spominje nekog od Njemaca. Sve identičan pattern ponašanja ovih japanoljubaca.
canvra888 wrote: ↑10/12/2025 13:16
Pusti lika. Još jedan opterećenik VAG kompleksom manje vrijednosti. Skoro da ne može posta napisati da ne spominje nekog od Njemaca. Sve identičan pattern ponašanja ovih japanoljubaca.
Od Njemaca samo poštujem i preferiram Porše, da si mi živ i zdrav.
kuli1961 wrote: ↑10/12/2025 11:10
, ali unutar tih godinu dana, auto je prelazilo između 25-30 000 km. Možda sam paranoičan, no ja se držim pravila servis na svakih 10.000 km ili godinu dana, pa koji se uslov prvi ostvari.
U papirima pise 15.000 ili 1 godina.
Ni ja sada ne kontam o cemu se radi, ali vidjam da auta godisnje otkucaju i 30.000, a imaju 1. mjenjanje ulja.
Kako to zadrzi garanciju ne kontam.
Vidjam ovo i na lizing autima sa vecom godisnjom kilometrazom. Otkuca 20 milja godisnje, samo 1 servis.
Last edited by Haris.ba on 10/12/2025 19:49, edited 1 time in total.