Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Sanjarko

#51426 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by Sanjarko »

dr_Evil wrote: 03/12/2025 10:15
Prpa.ba wrote: 03/12/2025 10:10 Mislio sam da si vec u tom krugu. :? Ako nisi, razmisli, kompatibilni ste i vise nego sto mislis.
Pa nismo, NS su makar na papiru neka vrsta liberala, dok sam ja ipak teski ljevicar. Da imam carobni stapic izvrsio bih potpuni povrat drustvene imovine, privatne firme iznad 10 radnika bi sve otisle pod kljuc i postale drustvena imovina(uz naravno 100% posteno obestecenje svih koji mogu dokazati porijeklo iste), isto bih uradio sa stranim kapitalom, a strangeri bi se pitali ko BIH za Juzni Interkonekciju :D

Vjerujem da bi me roknuli za 5 minuta :D

Ali bit ce opet u tunelu usred mraka sija zvijezda petokraka :D
Ja sam drugačiji od tebe šta se tiče toga realan sam ali slažem se po nekim tim pitanjima ali ne tako baš.

A napravio davno sistem novi i nazvao ga Miksizam poslije preimenovao u Ljudskost/Čojstvo.

Jedno vrijeme sam ga zvao i Univerzalizam.

Po malo od svakog sistema sam uzeo nešto, a dosta sam svojih nekih ideja dodao.

Znaš onu od Denga Ksiaopinga nije bitno koje je boje mačka, dok god lovi miševe.
dr_Evil

#51427 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by dr_Evil »

Novak20 wrote: 03/12/2025 10:55
dr_Evil wrote: 03/12/2025 10:44
Rejhana wrote: 03/12/2025 10:41

Evo, dodaj i Novaka na spisak :lol:
A ne, Novak je ljudina za 10, nije drug komunist kao Truba to mu je greska jedina :D

Covjek strastveno zastupa tvrdu hrvatsku desnicu, bez nekih vecih sovinistickih ispada. Otvoreno kaze u slucaju vecih sukoba Hrvati ce gledati svoj interes - bez obzira sta je interes.

Gdje se otvoreno prica za stolom ja vjerujem da je tu uvijek moguc napredak i dogovor.
Kada je mogao Lagumdžija pokloniti glasove za SDP-u SDA-e onda se ne treba čuditi Trubi ili meni što svašta piskaram/o po forumu. :D

Moja osnovna teza jeste da treba pustiti na miru etnonacionalističke politike da što prije dovrše ono što su započeli '90.-ih.

Pa što god to bilo.

Pobjeda, poraz, pomirenje, suživot, razlaz...
Ma ne mozemo da ih pustimo Novak - ono gdje ce nas odvesti etnonacioanlisticke politike je Holiday In 1993-e. A to znaci nestanak BiH, i kreiranje koncetracionog logora po uzoru na Gazu za Bosnjake - dok ne nestane istih.

Zbog tog se ne libim cesto i pomislit da je Prpa BIA jer zastupa tezu fildzana. Cin najveceg patriotizma je obnova tigrove koze i suzivot - nestane li toga nestat ce i Bosnjaka. Ako zbog toga moram tebi oduzeti snove o trecem entitetu ili odebljavanju pereca onda halali, nije to zbog toga da ti crkne krava, nego jedini nacin prezivljavanja. Ali ako ti ista znaci moze nova Juga- pa da ne trebas pokazivati osobnu iskaznicu kad podjes na more :D
drug_profi

#51428 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by drug_profi »

Ideali su za budale.
Jedini ideal kojeg čovjek može imati je da mu je dobro.
A ne može ti biti dobro ako i drugima oko tebe nije dobro, pa tu onda tražiš politiku koja to kreira.
To je socijalni liberalizam.
dr_Evil

#51429 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by dr_Evil »

moimoi wrote: 03/12/2025 11:00
Rejhana wrote: 03/12/2025 10:41

Evo, dodaj i Novaka na spisak :lol:
A ne, Novak je ljudina za 10, nije drug komunist kao Truba to mu je greska jedina :D

Covjek strastveno zastupa tvrdu hrvatsku desnicu, bez nekih vecih sovinistickih ispada. Otvoreno kaze u slucaju vecih sukoba Hrvati ce gledati svoj interes - bez obzira sta je interes.

Gdje se otvoreno prica za stolom ja vjerujem da je tu uvijek moguc napredak i dogovor.
Vidis kako svi drugacije dozivljavaju upise

Meni je novak lik bmk… plivace u svim vodama.. neopterecen politikom.. gleda lovu.

Ti si mi opet, iako kazes da si ljevicar, desnicar. Vjera je tebi jako bitna. Htio ti to priznati ili ne.

A truba- truba trola.

:D
Nije meni bitna vjera u religijskom smislu, ja sam ateist. S druge strane mi zivimo u svijetu koji ide na pogon religije i novca. Dakle sve europske zemlje su bazirane na religije, drzavnoj religiji.

Nestankom Jugoslavije mi smo izgubili pravac koji se bazirao na tekovinama revolucije, socijalizma, i presli smo opet, kao i sve moderne zemlje na religijsko/ekonomski koncept. Dakle evo ga dosao je prosinac, vrijeme je jelkica i bozicnih koncerata u skoli. S te strane posto nemamo neki veci okvir u koji se mozemo uklopit, osim krscanskog koncepta, onda se zalazem da sto se tice bosnjackih muslimana je bitno da ocuvamo osnovu islamskog identiteta kroz tradiciju, a daleko od toga da vjera treba da bude zvijezda vodilja, to moraju biti neke druge filozofske misli koje su smislili svapski jevreji krajem XIX stoljeca.

Necu asimilaciju, ili sto mi zavrzlama jucer rece "zar nam ne bi lakse bilo da smo krscani". Do stvaranja zajednickog identiteta zelim da ocuvam svoj, makar kroz tradiciju.

Ako sam po tome desnicar, neka sam, ali nemam nijedan drugi u Europi ljevicarski da mu se prikacim, jedino se trazim da se odreknem svog.

Ja sam i Jugoslaven i panslaven. Ali sam vecinom sam na toj vjetrometrini okruzen ovima sta mi turaju cvarke i kazu da ce mi biti lakse ako ih pojedem - zajednistvo se ne bazira na tom konceptu, to je asimilacija. Jel tako druze @Ozimician
JoseMujica
Grijem se na: malograDŽane
Vozim: Tuarega
Horoskop: Poskok

#51430 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by JoseMujica »

No Mind wrote: 03/12/2025 10:50
JoseMujica wrote: 03/12/2025 10:33
No Mind wrote: 03/12/2025 10:27

Ja se vise ni ne sjecam, a i zamjerio bi sebi da pamtim tu svaku verbalnu manifestaciju i dokument politicke gluposti.
Konaković: Poslije juna u ovoj zemlji više ništa neće biti isto
reko čoek u aprilu...sada Peđa viče da je decembar ključan :?

očigledno je da svoju sljedbu tretiraju jednako ko SDA-ovci....sve sama jata zlatnih ribica što plivaju tamo-vamo, od spina do spina :lol:
Kod SDA to mozda i prodje, kod NS nema sanse. I onda ce im rezultat ovisiti o tome, da se rezignirani glasaci ipak pokrenu i da shvate da glasaju ipak za manje losu politicku opciju . O sirenju glasackog tijela mogu samo sanjati, mrsav loz dakle, put u politicki kraj... A vidim oko sebe, da ce biti puno apstinencije od glasanja u njihovom glasačkom tijelu.
ostalo im samo da boga mole da se Seka aktivira...sve im priče propale sem zlatne, a već dobro istrošene, da plaše Lutke sa naslovne strane povratkom SDA

time se Trojkin narativ opasno približava retorici BIA-e i SOA-e
svesuper25

#51431 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by svesuper25 »

dr_Evil wrote: 03/12/2025 11:12

Meni je novak lik bmk… plivace u svim vodama.. neopterecen politikom.. gleda lovu.

Ti si mi opet, iako kazes da si ljevicar, desnicar. Vjera je tebi jako bitna. Htio ti to priznati ili ne.

A truba- truba trola.

Nije meni bitna vjera u religijskom smislu, ja sam ateist. S druge strane mi zivimo u svijetu koji ide na pogon religije i novca. Dakle sve europske zemlje su bazirane na religije, drzavnoj religiji.

Nestankom Jugoslavije mi smo izgubili pravac koji se bazirao na tekovinama revolucije, socijalizma, i presli smo opet, kao i sve moderne zemlje na religijsko/ekonomski koncept. Dakle evo ga dosao je prosinac, vrijeme je jelkica i bozicnih koncerata u skoli. S te strane posto nemamo neki veci okvir u koji se mozemo uklopit, osim krscanskog koncepta, onda se zalazem da sto se tice bosnjackih muslimana je bitno da ocuvamo osnovu islamskog identiteta kroz tradiciju, a daleko od toga da vjera treba da bude zvijezda vodilja, to moraju biti neke druge filozofske misli koje su smislili svapski jevreji krajem XIX stoljeca.

Necu asimilaciju, ili sto mi zavrzlama jucer rece "zar nam ne bi lakse bilo da smo krscani". Do stvaranja zajednickog identiteta zelim da ocuvam svoj, makar kroz tradiciju.

Ako sam po tome desnicar, neka sam, ali nemam nijedan drugi u Europi ljevicarski da mu se prikacim, jedino se trazim da se odreknem svog.

Ja sam i Jugoslaven i panslaven. Ali sam vecinom sam na toj vjetrometrini okruzen ovima sta mi turaju cvarke i kazu da ce mi biti lakse ako ih pojedem - zajednistvo se ne bazira na tom konceptu, to je asimilacija. Jel tako druze @Ozimician
joj sto mozes lagat :lol: nit si jugosloven ,a nit si ateist. samo si zeleni :D
dr_Evil

#51432 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by dr_Evil »

svesuper25 wrote: 03/12/2025 11:16 joj sto mozes lagat :lol: nit si jugosloven ,a nit si ateist. samo si zeleni :D
Dobro je SOA, sjedi kec :D
Novak20

#51433 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by Novak20 »

dr_Evil wrote: 03/12/2025 11:04
Novak20 wrote: 03/12/2025 10:55

Kada je mogao Lagumdžija pokloniti glasove za SDP-u SDA-e onda se ne treba čuditi Trubi ili meni što svašta piskaram/o po forumu. :D

Moja osnovna teza jeste da treba pustiti na miru etnonacionalističke politike da što prije dovrše ono što su započeli '90.-ih.

Pa što god to bilo.

Pobjeda, poraz, pomirenje, suživot, razlaz...
Ma ne mozemo da ih pustimo Novak - ono gdje ce nas odvesti etnonacioanlisticke politike je Holiday In 1993-e. A to znaci nestanak BiH, i kreiranje koncetracionog logora po uzoru na Gazu za Bosnjake - dok ne nestane istih.

Zbog tog se ne libim cesto i pomislit da je Prpa BIA jer zastupa tezu fildzana. Cin najveceg patriotizma je obnova tigrove koze i suzivot - nestane li toga nestat ce i Bosnjaka. Ako zbog toga moram tebi oduzeti snove o trecem entitetu ili odebljavanju pereca onda halali, nije to zbog toga da ti crkne krava, nego jedini nacin prezivljavanja. Ali ako ti ista znaci moze nova Juga- pa da ne trebas pokazivati osobnu iskaznicu kad podjes na more :D
Kakve ja veze imam sa trećim entitetom ako živim i ostaću u fildžanu sa Prpom.ba ? :D

Treba nam svima oduzeti ne snove nego političke zablude u koje nas guraju mediji i politika već 30 godina.

Meni je dovoljno da su granice BiH neupitne, a nitko ne bi bio sretniji od mene kada bi se u moju općinu vratilo 17k Hrvata. Samo što to nije moguće. Kao što nije moguće da Trojka određuje SNSD ili HDZ što da rade ako to oni neće. Važi i obrnuto.

Sve su to procesi, a u procesima imamo one što ih pospješuju ili usporavaju. Izbacio bih one koji to usporavaju jer mi prođe čitav život pod vlašću tipova koji nemaju druge struke do politike.
Last edited by Novak20 on 03/12/2025 11:21, edited 1 time in total.
drug_profi

#51434 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by drug_profi »

Ne kontam zasto si asimiliran ako jedes svinjetinu i pijes alkohol?
To je uobicajena hrana i pice od pamtivjeka.
Doduše dok ih neki nisu zabranili. U Bosni cirka oko 15tog- vijeka.
Ja radije baštinim taj identitet, prije te zabrane.
svesuper25

#51435 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by svesuper25 »

JoseMujica wrote: 03/12/2025 11:15
No Mind wrote: 03/12/2025 10:50
JoseMujica wrote: 03/12/2025 10:33

reko čoek u aprilu...sada Peđa viče da je decembar ključan :?

očigledno je da svoju sljedbu tretiraju jednako ko SDA-ovci....sve sama jata zlatnih ribica što plivaju tamo-vamo, od spina do spina :lol:
Kod SDA to mozda i prodje, kod NS nema sanse. I onda ce im rezultat ovisiti o tome, da se rezignirani glasaci ipak pokrenu i da shvate da glasaju ipak za manje losu politicku opciju . O sirenju glasackog tijela mogu samo sanjati, mrsav loz dakle, put u politicki kraj... A vidim oko sebe, da ce biti puno apstinencije od glasanja u njihovom glasačkom tijelu.
ostalo im samo da boga mole da se Seka aktivira...sve im priče propale sem zlatne, a već dobro istrošene, da plaše Lutke sa naslovne strane povratkom SDA

time se Trojkin narativ opasno približava retorici BIA-e i SOA-e
To je trojki i njihovim botovima jedini argument da ce se vratit sda .Pricanje djeci o strasnoj babarogi koja ce ih pojest ,ako 2026. ne budu glasali za trojku.
svesuper25

#51436 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by svesuper25 »

dr_Evil wrote: 03/12/2025 11:16
svesuper25 wrote: 03/12/2025 11:16 joj sto mozes lagat :lol: nit si jugosloven ,a nit si ateist. samo si zeleni :D
Dobro je SOA, sjedi kec :D
dobro te aidovac
Rejhana

#51437 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by Rejhana »

Prpa.ba wrote: 03/12/2025 10:00 NS-ovcima je ideoloski gledano BIH prolazna kategorija, "jugoslavija u malom" na temeljima tzv. zavnohiha i samim tim nebitna bez "jugoslavije u velikom"

Slažem se s tobom da bez AVNOJ-a ne bi bilo ni ZAVNOBiH-a

A da nije bilo kako ti kažeš tog "tzv. zavnobiha" danas bi se vjerovatno zvao Stipica a možda i Стефан, kuckao bi iz Drinske banovine i kleo se u kralja i otadžbinu :mrgreen:
Prpa.ba

#51438 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by Prpa.ba »

dr_Evil wrote: 03/12/2025 11:04 Zbog tog se ne libim cesto i pomislit da je Prpa BIA jer zastupa tezu fildzana.
Ja zastupam Republiku BiH kao nacionalnu drzavu Bosnjaka i svih ostalih koji u njoj zive, u njenim historijskim granicama.

Uostalom, to su i nalazi Badinterove komisije, da se svim manjinskim narodima u Republici BiH moraju zastititi njihova manjinska prava koja im pripadaju u skladu sa najvisim medjunarodnim standardima.

:mrgreen:
dr_Evil

#51439 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by dr_Evil »

Novak20 wrote: 03/12/2025 11:18
Kakve ja veze imam sa trećim entitetom ako živim i ostaću u fildžanu sa Prpom.ba ? :D

Treba nam svima oduzeti ne snove nego političke zablude u koje nas guraju mediji i politika već 30 godina.

Meni je dovoljno da su granice BiH neupitne, a nitko ne bi bio sretniji od mene kada bi se u moju općinu vratilo 17k Hrvata. Samo što to nije moguće. Kao što nije moguće da Trojka određuje SNSD ili HDZ što da rade ako to oni neće. Važi i obrnuto.
Nema granica ako nema tigrove koze, to su samo zablude. Mimo toga se lako dogovoriti i o etnickim glasackim kutijama. Narod mora biti orijentiran jedan na druge, kako je bio i kroz sva stoljeca postojanja Bosne - odjednom smo na neku foru skuzili da je to problem.
dr_Evil

#51440 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by dr_Evil »

Rejhana wrote: 03/12/2025 11:22
Prpa.ba wrote: 03/12/2025 10:00 NS-ovcima je ideoloski gledano BIH prolazna kategorija, "jugoslavija u malom" na temeljima tzv. zavnohiha i samim tim nebitna bez "jugoslavije u velikom"

Slažem se s tobom da bez AVNOJ-a ne bi bilo ni ZAVNOBiH-a

A da nije bilo kako ti kažeš tog "tzv. zavnobiha" danas bi se vjerovatno zvao Stipica a možda i Стефан, kuckao bi iz Drinske banovine i kleo se u kralja i otadžbinu :mrgreen:
Kud ces to napisati, znas da je Kurtcehajic izgorio zbog te recenice :D
Prpa.ba

#51441 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by Prpa.ba »

Rejhana wrote: 03/12/2025 11:22 A da nije bilo kako ti kažeš tog "tzv. zavnobiha" danas bi se vjerovatno zvao Stipica a možda i Стефан, kuckao bi iz Drinske banovine i kleo se u kralja i otadžbinu :mrgreen:
Titini sumski aktivisti kao ocevi bosnjacke nacije.

Zanimljivo vidjenje. :lol:
JoseMujica
Grijem se na: malograDŽane
Vozim: Tuarega
Horoskop: Poskok

#51442 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by JoseMujica »

bez AVNOJA ne bi bilo niti jedne bivše SR, a današnje države na ovim prostorima, s izuzetkom Srbije i Crne Gore

Bosna i Hercegovina, Hrvatska, Kosovo, Makedonija i Slovenija direktno crpe temelje moderne državnosti iz AVNOJ-evske priče...na kraju u tim granicama su i priznate
Novak20

#51443 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by Novak20 »

dr_Evil wrote: 03/12/2025 11:25

Nema granica ako nema tigrove koze, to su samo zablude. Mimo toga se lako dogovoriti i o etnickim glasackim kutijama. Narod mora biti orijentiran jedan na druge, kako je bio i kroz sva stoljeca postojanja Bosne - odjednom smo na neku foru skuzili da je to problem.
Zaboravi na tigrovu kožu.

Ja vidim da se svaka sredina lagano etnički čisti i da je to trend koji će potrajati desetljećima. Koža će možda ostati šarena ali ne kao tigrova ili leopardova nego više kao nekog avlijanera u tri - četiri boje. :D
moimoi

#51444 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by moimoi »

dr_Evil wrote: 03/12/2025 11:12

A truba- truba trola.

Previse si opterecen krmetinom :D Ne jedu je mnogi. A ne samo muslimani.
Mene npr zivcira toliko trosenje energije u nesto sto promijeniti ne mozes. Sa druge strane totalna letargija na ono stonpromijeniti mozes. Ovo sad nevezano za tebe nego uopste nas svijet.
Pa se desava da recimo hercegovacki katolici ili ti ga hrvati rade protiv sebe, a za dobrobit susjedne im drzave. Od unistavanja aerodroma u Mo zarad st i du.. do “poklanjanja” elekt energije… da ne nabrajam druge dubioze. Isto naravno rade i rsOvce.. a isto radi i bosnjacka strana. Dolazis do zakljucka da se radi o apsolutno istom mentalnom sklopu=tjeranje inata. A zapravo se niko ne pita nista. Bice kako stranci odluce da ce biti. Nego, ko ce obrazovanje podici na noge? Zdravstvo? ko ce ocepiti sahtove? Pokupiti ovo silno smece?
Gledam onaj travnjak ispred usa ambasade kako je jebeno perfektan a samo 2m od njega.. blato, korov i polomljeni ivicnjaci.. e to smo mi.

Pa mi onda neko kaze-autosovinizam
dr_Evil

#51445 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by dr_Evil »

moimoi wrote: 03/12/2025 11:36
Previse si opterecen krmetinom :D Ne jedu je mnogi. A ne samo muslimani.
Mene npr zivcira toliko trosenje energije u nesto sto promijeniti ne mozes. Sa druge strane totalna letargija na ono stonpromijeniti mozes. Ovo sad nevezano za tebe nego uopste nas svijet.
Pa se desava da recimo hercegovacki katolici ili ti ga hrvati rade protiv sebe, a za dobrobit susjedne im drzave. Od unistavanja aerodroma u Mo zarad st i du.. do “poklanjanja” elekt energije… da ne nabrajam druge dubioze. Isto naravno rade i rsOvce.. a isto radi i bosnjacka strana. Dolazis do zakljucka da se radi o apsolutno istom mentalnom sklopu=tjeranje inata. A zapravo se niko ne pita nista. Bice kako stranci odluce da ce biti. Nego, ko ce obrazovanje podici na noge? Zdravstvo? ko ce ocepiti sahtove? Pokupiti ovo silno smece?
Gledam onaj travnjak ispred usa ambasade kako je jebeno perfektan a samo 2m od njega.. blato, korov i polomljeni ivicnjaci.. e to smo mi.

Pa mi onda neko kaze-autosovinizam
Pa dobro - ali kakve sve to veze ima sa tim da sam ja desnicar kojem je vjera na prvom mjestu? :D Sto se tice lokalne politike ja uvijek dajem svoj doprinos u mjestu gdje zivim, kako sam u BiH tako sada i ovdje.
dr_Evil

#51446 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by dr_Evil »

Novak20 wrote: 03/12/2025 11:35
dr_Evil wrote: 03/12/2025 11:25

Zaboravi na tigrovu kožu.

Ja vidim da se svaka sredina lagano etnički čisti i da je to trend koji će potrajati desetljećima. Koža će možda ostati šarena ali ne kao tigrova ili leopardova nego više kao nekog avlijanera u tri - četiri boje. :D
Rekoh sta mislim i koje su moje projekcije. Postoje razlozi zasto su se Srbi i Hrvati podijelili i pokopali svoju tigrovu kozu, pa cak i avlijanerove otoke. Time je razgranicena Juga, ako ukinemo kozu u BiH time cemo razgraniciti BiH. Bilo koja politika koja je za BiH mora imati kao primar obnovu tigrove koze kao garanciju opstanka drzave, a slijedno tome i Bosnjaka.

Nismo tu da se slazemo :)
moimoi

#51447 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by moimoi »

Ima.. jer zapravo citajuci tvoje upise izmedju redova, isto govoris sto i ovi sto ih prozivas. Barem sam ja takav dojam stekla.
Nejse.. isti ste :D :kiss:
svesuper25

#51448 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by svesuper25 »

moimoi wrote: 03/12/2025 11:47 Ima.. jer zapravo citajuci tvoje upise izmedju redova, isto govoris sto i ovi sto ih prozivas. Barem sam ja takav dojam stekla.
pa zeleni dijasporac ,koji zivi na mrskom mu zapadu.
dr_Evil

#51449 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by dr_Evil »

moimoi wrote: 03/12/2025 11:47 Ima.. jer zapravo citajuci tvoje upise izmedju redova, isto govoris sto i ovi sto ih prozivas. Barem sam ja takav dojam stekla.
Bgm Moi, cim se slazes sa SOA nece to na dobro. Ali sve za 10 :thumbup:

Danas da bi bio ljevicar po novim standardima mora da se bavis promocijom woke kulture. Izgleda da smo svi zaboravili sta je ljevica :D
moimoi

#51450 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by moimoi »

dr_Evil wrote: 03/12/2025 11:50
Bgm Moi, cim se slazes sa SOA nece to na dobro. Ali sve za 10 :thumbup:

Danas da bi bio ljevicar po novim standardima mora da se bavis promocijom woke kulture. Izgleda da smo svi zaboravili sta je ljevica :D
Ma ne slazem se ja ni sa kim.. pravo da ti kazem bmk :D

Gledam kako da stvorim svoj mali raj, od kojeg me glava nece boliti… i da uzivam.
Nego ovako.. kada citam pa se pitam “sa je ovim ljudima”
Post Reply