Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Da li razumijete zasto ljudi glasaju za Trumpa?

Poll ended at 06/10/2016 21:19

Razumijem
108
59%
Ne razumijem
68
37%
Ne zelim odgovorit
8
4%

Total votes: 184

jeza u ledja

#35626 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by jeza u ledja »

Tacno. Sta radi Kash Patel?

Takodje, da Nacionalna garda nije ovako eskponirana cisteci smece po DC, ovajr ne bi imao kome prici da ga upuca.

Nego, citam da je ovaj bio u nekoj grupi koju je potpomagala CIA. Kako znamo da i dalje ne radi za njih? :oops:
dale cooper

#35627 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by dale cooper »

Meanwhile:

Trump Cancels Release of Crucial Economic Report to Hide His Failures

https://newrepublic.com/post/203619/don ... mic-report

I ministarstvo rada i biro ekonomske analize su otkazali izdavanje svojih mjesečnih i kvartalnih izvještaja (ovi kvartalni se već treći put
otkazuju pod Trumpom). Što li, da nisu možda loši? Da nije ponestalo stalnog winninga? :mrgreen:
QSuzi

#35628 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by QSuzi »

Point. wrote: 27/11/2025 14:47
QSuzi wrote: 27/11/2025 02:59
geralt wrote: 25/11/2025 18:17
Ima covjek visoke kriterije o strucnosti zena koje zaposljava. Kriterij 1: No fatties.

Image

Image

Image

Image

Image
Lijepe žene
Hoćeš reći da su lijepe žene glupe?
Ove žene na slikama su glupe. I zlobne.
Slažem se s tobom
poanta je
da drže do sebe (bez obzira na njihov IQ, koji ne možemo zaključiti putem slike)
nisu uhljupi
a šega je da im se stavljaju slike ovdje prije i poslije plastičnih dorada
da su demokratska stranka, rekli bi da je pozitivno što drže do sebe, nisu raščupane ultraljubičaste zapuštene sposobne🤷

ne vidim problem izgledati mar a larg
QSuzi

#35629 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by QSuzi »

GandalfSivi wrote: 27/11/2025 03:52
QSuzi wrote: 27/11/2025 03:28 Od tebe ni očekivati nešto smisleno.
Stavljanje slika žena da bi se komentiralo, je mizoginija
ali republikanci su hejteri, a ti si ok :thumbup:
Da, glupi su. Ne nuzno zato sto su “lijepe ljudi” nego zato sto ni jedna od njih nema reference za posao koji radi. Geob te ne jebo, razlog zasto je ova (nelegalna) tuziteljica dobila dalje vodi tuzbu protiv Comeya je sto se pojavila na Trumpovom golf igralistu u kupacem kostimu. Zena bila advokat za nekretnine i odjednom federalna tuziteljica. I nije jedina, sve ove pojedinacno ti mogu nabrojati, ali mislim da sam vec dovoljno vremena potrosio na gluposti koje pises… Nemoj vise svega ti, mene je sramota za tebe…
Ma sve si u pravu, Kamale mi poštene
i mene sram, ispred tebe i polumrtvih demokrata,
lik vas šuta kao probušenu loptu, novinarke zove pig, stupid I nitko od novinara da se usprotivi, svi glavu poginuli, fuj

umjesto ovdje što vedrite i oblačite, dajte malo force tamo gdje vam je stanovište

za vas je BiH upis demokracije sada!
a i pameti :wink:
Point.

#35631 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by Point. »

QSuzi wrote: 29/11/2025 03:40
Point. wrote: 27/11/2025 14:47
QSuzi wrote: 27/11/2025 02:59

Lijepe žene
Hoćeš reći da su lijepe žene glupe?
Ove žene na slikama su glupe. I zlobne.
Slažem se s tobom
poanta je
da drže do sebe (bez obzira na njihov IQ, koji ne možemo zaključiti putem slike)
nisu uhljupi
a šega je da im se stavljaju slike ovdje prije i poslije plastičnih dorada
da su demokratska stranka, rekli bi da je pozitivno što drže do sebe, nisu raščupane ultraljubičaste zapuštene sposobne🤷

ne vidim problem izgledati mar a larg
Zašto imaš predrasude da su u demokratskoj stranci raščupane ultraljubičaste zapuštene sposobne?

Nemam ni ja problem što ti nemaš problem izgledati mar a lago no ni ti ne bi trebala imati problem što se pojedini forumaši groze tog površnog, groznog i nadasve neprirodnog trenda bogatih američkih domaćica.
JovicSA

#35632 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by JovicSA »

Totalno odsustvo pameti i racionalnosti. Kod Trumpa bi Hitler dobio pomilovanje samo ako bi imao dovoljno da plati. Kod čovjeka je bukvalno sve na prodaju. Da pitaš daj da ti pojebem ženu u guzu pristao bi samo ako bi platio tu neki cifru koja se njemu čini dobrom. :( Sutra da ima neko da iskešira milijarde za imigrante on bi rekao "immigrant welcome".
Point.

#35633 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by Point. »

MAGA smradovima je jedino i jedino biznis sve. Koje su to gliste

“In the days after Alaska, a European intelligence agency distributed a hard-copy report in a manila envelope to some of the continent’s most senior national security officials, who were shocked by the contents: Inside were details of the commercial and economic plans the Trump administration had been pursuing with Russia, including jointly mining rare earths in the Arctic.”
GandalfSivi

#35634 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by GandalfSivi »

QSuzi wrote: 29/11/2025 03:56
QSuzi wrote: 27/11/2025 03:28 Od tebe ni očekivati nešto smisleno.
Stavljanje slika žena da bi se komentiralo, je mizoginija
ali republikanci su hejteri, a ti si ok :thumbup:
Da, glupi su. Ne nuzno zato sto su “lijepe ljudi” nego zato sto ni jedna od njih nema reference za posao koji radi. Geob te ne jebo, razlog zasto je ova (nelegalna) tuziteljica dobila dalje vodi tuzbu protiv Comeya je sto se pojavila na Trumpovom golf igralistu u kupacem kostimu. Zena bila advokat za nekretnine i odjednom federalna tuziteljica. I nije jedina, sve ove pojedinacno ti mogu nabrojati, ali mislim da sam vec dovoljno vremena potrosio na gluposti koje pises… Nemoj vise svega ti, mene je sramota za tebe…
lik vas šuta kao probušenu loptu, novinarke zove pig, stupid I nitko od novinara da se usprotivi, svi glavu poginuli, fuj

umjesto ovdje što vedrite i oblačite, dajte malo force tamo gdje vam je stanovište

Kako pobjeze lik od teme, kakav pokusaj pivota. Epski svega mi 😂😂😂
alijagoro

#35636 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by alijagoro »

Point. wrote: 29/11/2025 14:22 MAGA smradovima je jedino i jedino biznis sve. Koje su to gliste

“In the days after Alaska, a European intelligence agency distributed a hard-copy report in a manila envelope to some of the continent’s most senior national security officials, who were shocked by the contents: Inside were details of the commercial and economic plans the Trump administration had been pursuing with Russia, including jointly mining rare earths in the Arctic.”
Pa sta ce sad EU
drug_profi

#35637 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by drug_profi »

Za ekskluzivu na robu iz Hondurasa, a usput ce potopiti konkurenciju iz Venecuele i Meksika.
JovicSA

#35638 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by JovicSA »

Američki advokat smatra da će uskoro doći do vojne intervencije SAD-a u Venecueli
https://www.klix.ba/vijesti/svijet/amer ... /251129113

Pričajte šta hoćete ali ovo je sam nečastivi glavom i bradom.
Point.

#35639 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by Point. »

JovicSA wrote: 29/11/2025 20:22
Američki advokat smatra da će uskoro doći do vojne intervencije SAD-a u Venecueli

Zipa mu imena, Adolfo Franco zvani Benito :-D
Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#35640 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by Chmoljo »

GandalfSivi wrote: 29/11/2025 14:30
QSuzi wrote: 29/11/2025 03:56

Kako pobjeze lik od teme, kakav pokusaj pivota. Epski svega mi 😂😂😂
To je forumasica, mizogini carobnjace.
GandalfSivi

#35641 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by GandalfSivi »

Chmoljo wrote: 29/11/2025 20:34
To je forumasica, mizogini carobnjace.
Nije trol nego trola. Izvinjavam se 😎
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#35642 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by Velkoski »

Šuška se da bi moglo večeras
JovicSA

#35643 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by JovicSA »

Velkoski wrote: 29/11/2025 21:42

Gdje su sada oni što su navijali za Trumpa sa pričom da će on uspostaviti mir u svijetu, zaustaviti ratove. :oops:
Hendrix

#35644 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by Hendrix »

JovicSA wrote: 29/11/2025 21:43

Gdje su sada oni što su navijali za Trumpa sa pričom da će on uspostaviti mir u svijetu, zaustaviti ratove. :oops:
Hegseth preimenovao svoje ministarstvo u "Department of War" mislim da se vise njemu diglo da komanduje u nekom ratu. Ovaj pjandura je teska budaletina, ima iste tetovaze ko i Truba cujem. :)
Point.

#35645 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by Point. »

Hendrix wrote: 29/11/2025 21:59
JovicSA wrote: 29/11/2025 21:43

Hegseth preimenovao svoje ministarstvo u "Department of War" mislim da se vise njemu diglo da komanduje u nekom ratu. Ovaj pjandura je teska budaletina, ima iste tetovaze ko i Truba cujem. :)
Opus Dei :lol:
banjaluka078

#35646 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by banjaluka078 »

Hendrix wrote: 29/11/2025 21:59
On je baš u tom tripu.

Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#35647 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by Truba »

Novi je serif u gradu i njegovi zamjenici
Molimo liberalne djevojke i njihove simpove da se sklone barem do iducih izbora...manje ce biti bola i kmecanja
:sax:
dale cooper

#35648 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by dale cooper »

Trump’s $2 Trillion Plan to Cash in on Ukraine ‘Peace’ Leaks

https://www.thedailybeast.com/trumps-2- ... ace-leaks/
At the center of President Trump’s contentious plan to end the Russia-Ukraine war isn’t peace: it’s profit.

Trump envoys Steve Witkoff and Jared Kushner are negotiating with Russian officials to ensure U.S. businesses—and Trump’s friends—are in position to make a killing once the war ends, according to an exhaustive Wall Street Journal report published Friday.

“Russia has so many vast resources, vast expanses of land,” Witkoff, who last week was busted coaching Russians on how to best suck up to the president, told The Wall Street Journal.

Witkoff spoke to the paper about a future where Russia, the U.S., and Ukraine are all business partners.

“If we do all that, and everybody’s prospering and they’re all a part of it, and there’s upside for everybody, that’s going to naturally be a bulwark against future conflicts there. Because everybody’s thriving,” Witkoff said.

For Witkoff, Kushner, and the Russians, the goal is reportedly to revitalize Russia’s $2 trillion economy through joint Russia-U.S. ventures. At the center of the talks is $300 billion in frozen Russian central bank assets that Russia wants to give to U.S. businesses for investment projects and U.S.-led reconstruction of Ukraine.

Kirill Dmitriev, head of Russia’s sovereign wealth fund, has been dangling lucrative Russia-U.S. ventures, such as exploiting Arctic mineral resources and teaming up with SpaceX on a joint mission to Mars.

Money from such projects would flow to Trump’s friends and megadonors. Gentry Beach, founder of investment firm America First Global , a college friend of Donald Trump Jr. and Donald Trump campaign donor, is in talks to acquire a stake in a Russian Arctic gas project if it is released from sanctions, according to The Journal.

Trump megadonor Stephen P. Lynch has been working with Trump Jr. to purchase the Nord Stream 2 pipeline, which provides vital gas to Europe from Russia.

By coordinating with the U.S. on profitable business ventures, Russia believes it could become an economic powerhouse in Europe while driving a wedge between the United States and its traditional European allies.

Europe balked at President Trump’s 28-point peace plan—which Witkoff drafted based on a Russian plan— arguing it was overly generous to Russia. The deal had Ukraine concede territory and cut its military capacity, effectively neutering the nation’s sovereignty. The plan wasn’t popular in America either, as it received significant pushback from the GOP.

Europe responded with its own peace plan that amended Trump’s. The new plan makes territorial concessions a point of post-ceasefire talks and raises the cap on Ukraine’s military so the country can still defend itself effectively. Negotiations are ongoing.

The White House did not immediately respond to the Daily Beast’s request for comment.

Spokesperson Anna Kelly told the Wall Street Journal, “The Trump administration has gathered input from both the Ukrainians and Russians to formulate a peace deal that can stop the killing and bring this war to a close. As the President said, his national security team has made great progress over the past week, and the agreement will continue to be fine-tuned following conversations with officials from both sides.”

Though the Journal’s report details the many ways in which Americans and Russians could profit from an eventual peace deal, it’s unclear how Ukraine would benefit.

Trump’s special envoy to Ukraine, former Lt. Gen. Keith Kellogg, said he was leaving the government after he was “frozen” out of peace talks. In October, President Trump refused Ukraine’s request for Tomahawk missiles that they felt could help Ukraine negotiate with Russia more effectively.

Witkoff suggested Ukraine instead ask Trump for a ten-year tariff exemption to “supercharge” its economy.
drug_profi

#35649 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by drug_profi »

Za nevjerovati koliko daleko u hijerarhiji mogu stići ljudi niske inteligencije, nesposobni da vide iza obzorja.
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#35650 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by Truba »

Gotovo je
Za sada

Blokirao ulazak trecezemljasa :sax: :bih:
Sada indijci i somalijci mogu razvijati neke druge zemlje :zoka: :mrgreen:
Post Reply