Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
ITNet wrote: ↑11/11/2025 09:34
Al pazi ovo na kraju videa kako pare broje od mita i korupcije, ko je lud ovdje
Negdje sam procitao u nekom opisu ovog videa da je zaustavljena neka strankinja kojoj je kazna naplacena na licu mjesta. I bas sam se pitao zar to ima da ide kazna odmah tu.
Labirint wrote: ↑11/11/2025 09:07
Paradoks sprovođenja zakona, zaustavlja te nevezani da ti naplati kaznu jer nisi vezan
Ma ne rade ni to
Sto se tice nase policije mozes sad djete postaviti na haubu i vozati oni se nece trznuti dok neko ne prijavi pa moraju
danas od malesica do vogosce gamize 30 km/h crveni bmw bez ijedne tablice ,u semizovcu patrola prodje pored njega nisu se ni pocesali
Garanrujem da se sad mozes sa carsije do ilidze i nazad zaputiti svako crveno proci i da se niko ni po guzici pocesati nece dok crna hronika ili klix ne objave snimak
nepass1 wrote: ↑11/11/2025 20:12
Garanrujem da se sad mozes sa carsije do ilidze i nazad zaputiti svako crveno proci i da se niko ni po guzici pocesati nece dok crna hronika ili klix ne objave snimak
Ma kakvi haha
Danas opet pored RTV doma prolazim, frajer sa Peugeotom (3008 ili 5008 nisam siguran) hladno iz pravca Elidže proleti full gas lijevom trakom (za skretanje u RTV dom), među pješake i nastavi pravo prema gradu.
Drotovi ga nisu ni očima ispratili
Ma ne rade ni to
Sto se tice nase policije mozes sad djete postaviti na haubu i vozati oni se nece trznuti dok neko ne prijavi pa moraju
danas od malesica do vogosce gamize 30 km/h crveni bmw bez ijedne tablice ,u semizovcu patrola prodje pored njega nisu se ni pocesali
Nekada je bilo opravdanje da nemaju dovoljno ljudi, stara auta, malo goriva, loše uniforme...
Šta li je sada razlog nemiješanja milicije u svoj posao?!
Sarajevo: Policajac MUP-a KS ranio sebe u stopalo, utvrđuju se okolnosti kako je došlo do incidenta http://www.klix.ba/clanak/251112174
Postovani ministre katica admire podnesite zahtjev za razrjesenje duznosti, unaprijed zahvalan zaha
ITNet wrote: ↑11/11/2025 09:34
Al pazi ovo na kraju videa kako pare broje od mita i korupcije, ko je lud ovdje
Negdje sam procitao u nekom opisu ovog videa da je zaustavljena neka strankinja kojoj je kazna naplacena na licu mjesta. I bas sam se pitao zar to ima da ide kazna odmah tu.
Mnogo takvih likova ima po Sarajevu pa su idalje slobodni, to je nasa realnost policija donekle radi svoj posao, a kad dođe do tuzilastva i sudova skroz druga prica.