Mrsko mi sada guglati, ali mislim da je famozni most i kruzni u Boljakovom zapocet izvan madata trojke. Znam da je 2018.mislim Nenadic nesta potpisivao ili se slikao.izbjeglica_iz_besmisla wrote: ↑11/11/2025 11:27 Eto kruzni u boljakovom i most preko pruge. I ona nova cesta na ilidzi iza Hillsa.
Ali, nebitno. Otvoreno od strane Stete ko radi poplava u Jablanici, a radi lokalnih izbora. I, evo ni dan danas nije zavrsen projekat. Proci i pogledati. Smijesni su.
Cesta iza Hilsa je pripremljena za vrijeme sda mandata, ali ne vidim problem da Muzur uzme za zavrsetak poen.
Mada lik voli da slika projekte sa kojima bas i nije jmao veze, tipa kruzni kod mosta preko Zeljeznice i rampa sa brze ceste.
Problem je sto danas na Ilidzi imas blokadu i spoja sa autoputem u Vlakovu i ceste prema aerodromu.
Ocito nesta ne stima.
Sda je opravdano otisla u opoziciju. Ali, kako da ozbiljno pricamo kad ti vidis samo Blazujski drum za ovih 30 godina?izbjeglica_iz_besmisla wrote: ↑11/11/2025 11:27
Treba od njih traziti da budu bolji, i kazniti ako se uzohole. Al nemojte ih svega vam ni u istu recenicu za SDA. Za 30 godina sklepali Balzujski drum (bez ozbiljnije podloge) i ona ulica prema aerodromu sto je napravljena. Ne znam nista vise od tog da je bilo. Za 30 godina.