x2
Vjerovatno da cemo se okupiti ali ne na utakmici.
Nece im(mu) biti ugodno.
Moderators: Charuga, Tomahawk11
Ovo i jeste Vucicev projekat preko Dodika i sestrica mu.Laplace wrote: ↑10/11/2025 16:37"... navijači koji žele navijati..." - de facto Vučićevi ćaci.neraaaa wrote: ↑08/11/2025 17:50 Imamo BH Hooliganse, ne treba nam BHF.
“BHH su navijači koji samo žele navijati, ne zanima ih politika ni savez već samo navijanje. Ljubav svakome, mržnja nikome.”![]()
Ne mirišem BHF nikako, besposličari obični kao i svaka navijačka grupa, međutim ovi huligani, ovo je level pro.
Ovoga se ni Vučić ne bi sjetio.![]()
Kakvu atmosferu ocekujes ako su navijacke grupe razjedinjene,ako BHF dobije 600 karata,Ljuti Krajisnici 150 i ko jos ima.Umjesto da odvoje 5000 karata navijacima u pola cijene oni namjerno hoce pozorisnu atmosferu
Samoproglašeni poznavaočePlavo-bijeli wrote: ↑10/11/2025 17:46Jeste inace Ahmedhodzic je vezni igrač i on će uticati na igruEdin H. wrote: ↑10/11/2025 17:32Lijepa riječ i gvozdena vrata otvara.Plavo-bijeli wrote: ↑10/11/2025 17:22 PA zna se zasto nije tu? Nije tu ne jer nema kvalitet nego zbog ponasanja?![]()
Nemojte selektore i direktore poslije šuplje igrali smo dobro 60 minutaako fasujemo.
![]()
Trenutno bih po formi svakako radije stavio Katića i Muharemovića svakako.
Moj Sergeje da samo znas da ti fali Ahmedhodzic u odbrani i eto nas SP osigurano![]()
![]()
ma on i ne zna zasto je protiv Ahmethodzica,Edin H. wrote: ↑11/11/2025 00:33Samoproglašeni poznavaočePlavo-bijeli wrote: ↑10/11/2025 17:46Jeste inace Ahmedhodzic je vezni igrač i on će uticati na igru![]()
Moj Sergeje da samo znas da ti fali Ahmedhodzic u odbrani i eto nas SP osigurano![]()
![]()
koliko ono golova primismo u zadnje dvije utakmice?
Šta ono bješe koliko golova primismo kada Anel izađe protiv Ukrajine? A Engleske?
Na kom mjestu je sada Sheffield United?![]()
Je li se ono boriše za ulazak u Premier ligu? Je li ono imaše pozitivan rezultat dok se Anel nije povrijedio? Je li ono čovjek dade gol sa pozicije koju bi on pokrivao.
Jesi li ti uopšte gledao te utakmice?
Naravno da ništa i nikada neće biti sigurno ali je cilj povećanje vjerovatnoća uz što je moguće više kvalitetnijih igrača na prirodnim pozicijama. Izostavljanje jednog od dva najbolja igrača je tragikomično.
Čuj ovog nabadalaLug wrote: ↑11/11/2025 01:04 gdje onaj @Point?!
do skora brani Vicu, grebe i rukama i nogama, a sad ga vidim napada kad su one karte odbili Fanatikosima. Znam ja za dogovor iz Mostara sa Sergejom i da ce te ga podrzati, ali da ce u taj dogovor uci i Vico to nisam znao.
Znaci sad ne valja Vico, a valjao je dok se provlacilo pitanje ispravne odluke o Ahmedhodzicu, jer je sve njegovo maslo,a Barba i Spahic su samo izvrsioci radova.
A što izađe Anel Lavlje Srce kad se lomila utakmica? "Povrijedio" se, pretpostavljamEdin H. wrote: ↑11/11/2025 00:33Samoproglašeni poznavaočePlavo-bijeli wrote: ↑10/11/2025 17:46Jeste inace Ahmedhodzic je vezni igrač i on će uticati na igru![]()
![]()
Šta ono bješe koliko golova primismo kada Anel izađe protiv Ukrajine? A Engleske?
Je li se ono boriše za ulazak u Premier ligu? Je li ono imaše pozitivan rezultat dok se Anel nije povrijedio? Je li ono čovjek dade gol sa pozicije koju bi on pokrivao.
Naravno da ništa i nikada neće biti sigurno ali je cilj povećanje vjerovatnoća uz što je moguće više kvalitetnijih igrača na prirodnim pozicijama. Izostavljanje jednog od dva najbolja igrača je tragikomično.
I onda on kaze "sta sam ja ikad rekao protiv selektora".luckylaka wrote: ↑11/11/2025 05:02 Valja sve ovo ostaviti po strani do subote a poslije se mozemo klati do mile volje.Nije ovo ni barbina,spahina ili vicina reprezentacija nego nasa i valja nam ovo podrzati i u inat selektoru i ostalim tzv.navijacima u inat izboriti s.p. zbog ove djece koja su juce dosla u reprezentaciju.Hocu da gledam Dedica,Alajbegovica,Barjaktarevica,Muharemovica,Tahirovica,Malica,Huseibasica,Malica...na s.p.makar zadnji bili
ukratko:
Zaboravio si na Ljute Krajišnike i oni su dobili halt. A osnovala se nova nazovi navijačka grupa žestokog imena Huligani koji ne žele da pale baklje i koji, duše zlatne, žele samo da navijaju. Oni su ubačen element i kao takvi nisu imali nikakav problem da dođu do karata.izvrsni direktor wrote: ↑11/11/2025 07:43ukratko:
oni (bhf) htjeli na utakmicu, ovi (savez) im nisu dali. oni (bhf) se ljutili i zalili sto im ovi (savez) ne daju. ovi (savez) odluce da im ipak daju na utakmicu, oni (bhf) onda rekli, e sad necemo mi.
Vidi se taj ćaci potpis.Danguba wrote: ↑10/11/2025 22:53Ovo i jeste Vucicev projekat preko Dodika i sestrica mu.Laplace wrote: ↑10/11/2025 16:37"... navijači koji žele navijati..." - de facto Vučićevi ćaci.neraaaa wrote: ↑08/11/2025 17:50 Imamo BH Hooliganse, ne treba nam BHF.
“BHH su navijači koji samo žele navijati, ne zanima ih politika ni savez već samo navijanje. Ljubav svakome, mržnja nikome.”![]()
Ne mirišem BHF nikako, besposličari obični kao i svaka navijačka grupa, međutim ovi huligani, ovo je level pro.
Ovoga se ni Vučić ne bi sjetio.![]()
ARgumenti na nivou obdaništa.Edin H. wrote: ↑11/11/2025 00:33Samoproglašeni poznavaočePlavo-bijeli wrote: ↑10/11/2025 17:46Jeste inace Ahmedhodzic je vezni igrač i on će uticati na igru![]()
![]()
Ok, jasno mi je sada. Malo sam jos i googlao. Nimalo bezazlena situacija, dakle navijaci "koji samo zele navijati", vrlo ofirno iskreno. Nasam se da BH Fanaticosi nece odustati. Zna se ko su i sta su i da su iskreno navijaci bh reprrzentacija, uz to i jedna od najboljih navijackih skupina u evropi (ako ne i sire).
Ok, jasno mi je sada. Malo sam jos i googlao. Nimalo bezazlena situacija, dakle navijaci "koji samo zele navijati", vrlo ofirno iskreno. Nasam se da BH Fanaticosi nece odustati. Zna se ko su i sta su i da su iskreni navijaci bh reprrzentacija, uz to i jedna od najboljih navijackih skupina u evropi (ako ne i sire).
sto nebi onog bojla angazovali jer pravda je na nasoj strani. ili onog bakir softverovica makar, jes da su ujebali tuzbu ali ovo je laksi slucajEdin H. wrote: ↑16/10/2025 20:56Ne treba se brinuti, očekujem da Vico honorarno angažuje Muslića za sljedeće dvije utakmice.,RtrnOfSalisbury wrote: ↑16/10/2025 20:30e jebatga onda, nada umire zadnjaizbjeglica_iz_besmisla wrote: ↑16/10/2025 20:15 Ne mozemo mi u baraz kao treci, ni u kojoj kombinaciji.![]()
![]()
Ti bi gurnuo Dzeku na poziciju defanzivnog veznog?luckylaka wrote: ↑11/11/2025 13:58 Ja sve imam neki predosjecaj da ce kiprani iznenaditi austrijance premda nama to bas puno ne pomaze osim sto bi u Austriji mogli ici na bod naravno da dobijemo rumune.Najgora stvar sto nam prijete zuti kartoni a toga ce u Zenici sigurno biti.Jos gore sto cemo rumunima zabiti pa se povuci(vec vidjeno).Ja bi licno umjesto Tahirovica(koji je i tako rovit) na njegovu poziciju gurno Dzeku ili Barjaktarevica sa Malicem,Alajbegovicem i Tabakovicem.Dole ova trojica Dedic,Katic i Seo(ako krene) ima da poginu po cijenu kartona.Jebes Austriju ova nam zivot znaci