Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Vako dohakavaju u TC u Beogradu za papke koji parkiraju gdje ne treba....kod nas se toga ne bi sjetili.
Pa slično se radilo u BBI s tim da su oni imali neke svoje kandže ili šta već i rijetko kada si mogao vidjeti
vozilo mimo propisanog parking mjesta. Sad kako su promijenili vlasnika ( ime) nisam siguran da isto
praktikuju..
https://postimg.cc/23FgBrkT][/url]
Čitavom dužom se ovako parkiraju, ne vidi se sve na slici
Dobrom dijelu ljudi je ok, jbg meni nije
Vjerovali ili ne, u školu idu djeca ovim putem i to pješke, i onda vidiš auto kako ide u rikverc dok dijete prolazi koje je visine gepeka i kontaš hoće li ja vidjeti (ok znam imaju rikverc kamere)
hopi wrote: ↑24/10/2025 20:06https://postimg.cc/23FgBrkT][/url]
Čitavom dužom se ovako parkiraju, ne vidi se sve na slici
Dobrom dijelu ljudi je ok, jbg meni nije
Vjerovali ili ne, u školu idu djeca ovim putem i to pješke, i onda vidiš auto kako ide u rikverc dok dijete prolazi koje je visine gepeka i kontaš hoće li ja vidjeti (ok znam imaju rikverc kamere)
Pravo da ti kažem nisam, mrsko mi je bilo ne želim.
I imam puno pravo to reći kao neko ko mup centar zove na gotovo sedmičnoj osnovi, i imam memorisano 3 broja mup Centar (zato jer se najčešće ne javljaju zato pokušavam sve brojeve).
I zato pravo da ti kažem jer me boli briga hoće li neko udariti dijete ovdje, moje dijete ne prolazi ovuda.
Zovem radi parkiranja, zovem radi vožnje motorom u pješačkoj zoni, zovem radi drogiranja itd.
Vjeruj svoju građansku dužnost obavljam sasvim dovoljno.
Logovan wrote: ↑24/10/2025 22:40
Ma ovo još malo pa će postati regularan parking, samo polako, još godina, dvije i eto ga.
Pa već je postao. Svaki dan prolazim Alipašinom, auta zapišu svakih 6 mjeseci. 20 KM za polugodišnje Parkiranje Nije puno.
Bujrum parkirajte.
A mislim da će biti još gore kada se završi i useli nova tj renovirana zgrada Alipašina 9.
hopi wrote: ↑24/10/2025 22:45
Pa već je postao. Svaki dan prolazim Alipašinom, auta zapišu svakih 6 mjeseci. 20 KM za polugodišnje Parkiranje Nije puno.
Bujrum parkirajte.
A mislim da će biti još gore kada se završi i useli nova tj renovirana zgrada Alipašina 9.
Nije, sam kažeš da ih znaju zapisati. Čekamo da se iscrtaju mjesta.
Uvijek me fascinira
Parking je bio prazan i dalje je bio prazan
Parkirao je toliko da sam na kant ulazio
I ovo mi se konstantno desava
Jedan drkac sa sarajevskog bjesnog asfalta( inace vozi 1.5dci ali sve je rs(plastike) kaze da tako parkira kod boljih auta jer je siguran da ga niko nece ogrebat. Tak ako vozis sta bolje ocekuj razne muhe cc da se lijepe i nadi da ih neces zagrebat
Uvijek me fascinira
Parking je bio prazan i dalje je bio prazan
Parkirao je toliko da sam na kant ulazio
I ovo mi se konstantno desava
Jedan drkac sa sarajevskog bjesnog asfalta( inace vozi 1.5dci ali sve je rs(plastike) kaze da tako parkira kod boljih auta jer je siguran da ga niko nece ogrebat. Tak ako vozis sta bolje ocekuj razne muhe cc da se lijepe i nadi da ih neces zagrebat
i ode taj bolji i tu se parkira golf 2 cijeg gazdu boli neka stvar hoce li opaliti ovog pored