Ako Garza bude pogađao trice kao noćas dobiti će minute, onaj udarac što ga je izbacio iz prve utakmice ga je usporio, ovdje su ljudi napisali samo igrao je malo minuta i slabo a u stvarnosti nakon jakog udarca završio na conkussen protokolu (za potres mozga, mislim) pa ni slijedeću nije igrao....jest da se slabo odražava od zemlje, al nisu ni mnogi kad su došli u Celticse pa su se popravili...Neeimas Queta nije vidio minute pa sad starta..samo ako tri ball bude išla imati će sve vrijeme svijeta
Kosarkaska reprezentacija BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- n;hill
#30101 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
-
kakavdanakneiskustvu
#30102 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
Da,bio je rezerviran rezerva,to što ti to ne znas nije ni do koga drugog nego do tebeLug wrote: ↑28/10/2025 09:31za rezervinu rezervu, nije lose.kakavdanakneiskustvu wrote: ↑28/10/2025 09:02U Minesoti jeste bio rezervina rezervam jer je bio tek. 4 centar ekipemedvjed23 wrote: ↑28/10/2025 08:33
Evo ga, u zadnjoj tekmi solidan: 16 poena. Nije loše za propalu rezervu rezervine rezerve (karikiram etikete koje su mu dodijeljene na ovom forumu).
Nisam ja doživljavao tu Garza/Roberson raspravu. Radi se o dva dobra igrača. I jedan i drugi mogu i žele dati solidan doprinos reprezentaciji. Da je jedan pošao umjesto drugog, možda bi briljirao, a možda ga ne bi išlo. Možda bi se u prvoj minuti prve utakmice povrijedio i ispao iz konkurencije. Možda bi pogodio tricu za polufinale. Bespotrebne ŠBB KBB rasprave.
Al ono što jesam primijetio i što mi je znalo povući živac je omalovažavanje čitave naše reprezentacije, svih igrača redom, uključujući i Luku. Isto ko da se radi o grupi rekreativaca čiji je krajnji domet basket na A. Polju.
Drago mi je što se ipak pokazalo da stvari nisu baš toliko loše. Da smo dream team, nismo. Al nismo ni sasvim bezvrijedni.
Meni je prvom bilo drago kada sam jutros vidio da je odigrao vrlo dobru tekmu, i nadam se da će tako i nastaviti
![]()
struCnjak, ne provaljuj se vise,
nije majka klela Muju sto kocka, nego sto se vadi..![]()
"Sjajnu partiju pružio je bosanskohercegovački reprezentativac Luka Garza koji je za nešto više od 19 minuta provedenih na parketu ubacio 16 poena. Dodao je još šest skokova i imao jednu asistenciju."
Došao je u Boston gdje ima daleko slabiji konkurenciju na poziciji centra i logicno je da će imati više minuta i bolji učinak.
Ali kako ti to možeš sve znati
-
Lug
#30103 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
kakavdanakneiskustvu wrote: ↑28/10/2025 12:31 Da,bio je rezerviran rezerva,to što ti to ne znas nije ni do koga drugog nego do tebe
Došao je u Boston gdje ima daleko slabiji konkurenciju na poziciji centra i logicno je da će imati više minuta i bolji učinak.
kao sto napisah,
nije majka klela Muju sto kocka, nego sto se vadi..
-
kakavdanakneiskustvu
#30104 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
kako napisah,Lug wrote: ↑28/10/2025 13:43kakavdanakneiskustvu wrote: ↑28/10/2025 12:31 Da,bio je rezerviran rezerva,to što ti to ne znas nije ni do koga drugog nego do tebe
![]()
kao sto napisah,
kako ti mozes znati kakav je Garza imao status u Minesoti i kakav status i konkurenciju ima u Bostonu
pa nisi ti kriv što ne znaš
U Minesoti je bio rezerva Reidu koji je bio rezerva, znači rezervina rezerva, u Bostonu je rezerva Queti.
Nešto ne vjerujem da ćeš i nakon ovog objašnjenja ovo uspjeti upamtiti.
Last edited by kakavdanakneiskustvu on 28/10/2025 16:44, edited 1 time in total.
- canvra888
#30105 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
Ne bih očekivao neku dostojnu upućenost od nekog ko je donedavno oslovljavao Robersona sa "RoberTson".
-
kakavdanakneiskustvu
- Pennywho
-
Boxii44
#30108 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
Kondic na spisku navodno, al vjerovatno se opet nece odazvat ko i inace
- canvra888
#30109 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
Mene više zanima ima li Sulejmanovića na spisku.
Jedan od rijetkih, možda i jedini benefit Adisovog odlaska je trebao biti nadani Emirov povratak u reprezentaciju.
Ako neradnici iz saveza nisu imali to u vidu i nisu mu poslali poziv, onda je nestao i taj možda i jedini benefit.
Jedan od rijetkih, možda i jedini benefit Adisovog odlaska je trebao biti nadani Emirov povratak u reprezentaciju.
Ako neradnici iz saveza nisu imali to u vidu i nisu mu poslali poziv, onda je nestao i taj možda i jedini benefit.
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#30110 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
Ima na spisku je to sam prvo pitao ako me nisu slagalicanvra888 wrote: ↑28/10/2025 21:53 Mene više zanima ima li Sulejmanovića na spisku.
- canvra888
#30111 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
Hajde makar jedna pozitivna vijest.hrasno38 wrote: ↑28/10/2025 22:39Ima na spisku je to sam prvo pitao ako me nisu slagalicanvra888 wrote: ↑28/10/2025 21:53 Mene više zanima ima li Sulejmanovića na spisku.
-
Lug
#30112 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
kakavdanakneiskustvu wrote: ↑28/10/2025 15:50kako napisah,Lug wrote: ↑28/10/2025 13:43kakavdanakneiskustvu wrote: ↑28/10/2025 12:31 Da,bio je rezerviran rezerva,to što ti to ne znas nije ni do koga drugog nego do tebe
![]()
kao sto napisah,
kako ti mozes znati kakav je Garza imao status u Minesoti i kakav status i konkurenciju ima u Bostonu
U Minesoti je bio rezerva Reidu koji je bio rezerva, znači rezervina rezerva, u Bostonu je rezerva Queti.
tesko je pricati sa ljudima koji vrlo tesko shvataju receno, pa im moras svaki put crtati.
Nikad nismo pricali o tehnickim detaljima, nego o njegovom kvalitetu i potrebi za igranjem u reprezentaciji. Vase omalovazavanje njegovih kvaliteta je bilo blago receno sadisticko. Islo je dotle da ste ga proglasili osrednjim igracem, maltene da se treba okusati u Evropi, nije za NBA.. rezervina rezerva kako ste ga zvali. Sve da bi se opravdao Beco i pozivanje prvog pa onda drugog playa RoberTsona
Imali smo mi tako one bubatore u skoli sto su sve ucili napamet, bez razumjevanja, bez stvarnog dodira sa stvarnoscu.
-
kakavdanakneiskustvu
#30113 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
Ne vrijedi jbg,fakat ne vrijedi
Pa bolja je Minesota prošle sezone nego Boston ove ali jbg da bi to neko znao treba pratiti NBA
Ja nisam omalovažavao Garzu time što sam pisao da jeste bio rezervina rezerva jer jbg jeste to bio,ali to može znati neko ko prati NBA a ne neko ko je izgleda impresioniran Garzinim dolaskom u Boston. Boston ove sezone je prosječna ekipa,i to će svako ko prati NBA reci, jer im nema Tatuma ,otišli Horford,Holiday,Porzingis
Ali da bi sve to neko znao,treba pratiti NBA
Garzina konkurencija u Bostonu su Queta koji je bio prošle sezone treći centar ekipe,i dva krilna centra,Boucher i Tillman.
Kako napisah,sve to može znati neko ko prati NBA
Pa bolja je Minesota prošle sezone nego Boston ove ali jbg da bi to neko znao treba pratiti NBA
Ja nisam omalovažavao Garzu time što sam pisao da jeste bio rezervina rezerva jer jbg jeste to bio,ali to može znati neko ko prati NBA a ne neko ko je izgleda impresioniran Garzinim dolaskom u Boston. Boston ove sezone je prosječna ekipa,i to će svako ko prati NBA reci, jer im nema Tatuma ,otišli Horford,Holiday,Porzingis
Garzina konkurencija u Bostonu su Queta koji je bio prošle sezone treći centar ekipe,i dva krilna centra,Boucher i Tillman.
Last edited by kakavdanakneiskustvu on 29/10/2025 20:59, edited 1 time in total.
- Laertes
#30114 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
Čuj, takvi će biti impresionirani da sad neko potpiše za Bullse jer... Jordan 
A ništa protiv Garze, želim mu da istisne Quetu iz starting 5.
A ništa protiv Garze, želim mu da istisne Quetu iz starting 5.
-
kakavdanakneiskustvu
-
frit_i_frut
#30116 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
U pravu si. Nema on pojma o kosarci.hrasno38 wrote: ↑28/10/2025 11:28Taj trener nije dobio ni jednu jacu i ozbiljniju utakmicu. Dobio je Grcku u balonu kad kompletan prvi roster Grcke nije igraofrit_i_frut wrote: ↑27/10/2025 23:35 ocemol' vratiti Bosnica.
Jest da je ters, ali sta ces.
Nije on los trener.
-
Lug
#30117 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
eto vidis kako si povrsan. Sta ti to znaci prosjecna ekipa.. cuj samo prosjena ekipa NBA , a eto mi u repki imamo samo zvijezde iz NBA. e jbg. stvarno.kakavdanakneiskustvu wrote: ↑29/10/2025 20:55 Ne vrijedi jbg,fakat ne vrijedi
-
kakavdanakneiskustvu
#30118 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
Prosječna ekipa u NBA znači kako je i napisano,prosječna ekipa u NBA
A biti impresioniram time što je došao u Bostom moze samo neko ko ne prati NBA ,jer da prati znao bi da su ga doveli jer su imali samo jednog centra u sastavu pa im je trebao bilo kakav
Zar sam ja spominjalo neke naše zvijezde??
A biti impresioniram time što je došao u Bostom moze samo neko ko ne prati NBA ,jer da prati znao bi da su ga doveli jer su imali samo jednog centra u sastavu pa im je trebao bilo kakav
-
Lug
#30119 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
eto impresioniran.kakavdanakneiskustvu wrote: ↑29/10/2025 21:32 Prosječna ekipa u NBA znači kako je i napisano,prosječna ekipa u NBA
tema je kosarkaska reprezentacija.
- canvra888
#30120 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
Veze ti nemaš jarane oko NBA. Bolje je povući ručnu kad te hrpa forumaša ispravlja oko faktualnih stvari, nego bezglavo tjerati svoje bez obzira što ne znaš zapravo koliko ne znaš.Lug wrote: ↑29/10/2025 20:48sto uostalom dokazuje i potpis za Boston. A sad je i los Boston, mijenja generaciju ili sta ti vec..kakavdanakneiskustvu wrote: ↑28/10/2025 15:50kako napisah,
- canvra888
#30121 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
10 poena, 5 skokova i 2 asistencije Luke u pobjedi protiv Cavsa. Bravo Luka 
-
kakavdanakneiskustvu
#30122 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
Lug wrote: ↑29/10/2025 22:29eto impresioniran.kakavdanakneiskustvu wrote: ↑29/10/2025 21:32 Prosječna ekipa u NBA znači kako je i napisano,prosječna ekipa u NBA
Zar sam ja spominjalo neke naše zvijezde??![]()
tema je kosarkaska reprezentacija.
a to je tema??
igrači koji igraju za istu nisu tema??
-
kakavdanakneiskustvu
#30123 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
Dobra tekma sinoć
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
- canvra888
#30125 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
Nije samo minutaža, ima i do sistema i trenera. U Pistonsima je dobijao sličnu minutažu pa je tanji učinak bio. Napisao sam čim je potpisao sa Celticse da bi Mazzulla trebao biti pun pogodak za njega.