jebte na kraju nema niko zavrsen regularan fax , i bez da su mu sredjeni ispiti
SDP
-
sumirprimus
#72726 Re: SDP
sve strućnjaci sa mehko ć
-
sumirprimus
#72727 Re: SDP
bravo znamda sam negdje pokupio.dr_Evil wrote: ↑23/10/2025 15:20Da, pokupio sam od prof. Hrvoja Klasica, izrekao je to u jednom srbijanskom podcastu Agelast.sumirprimus wrote: ↑23/10/2025 15:18ovo sam nedje juce na iksu procito. pokupio si ovaj fazon od neko g![]()
opa sve kontra latina, a latini se prate i citiraju.
- dr_Evil
#72728 Re: SDP
Hrvoje je ljudina, naravno da ga pratim. CIm nekoga zabrane na HRT-u mora biti dobarsumirprimus wrote: ↑23/10/2025 15:22bravo znamda sam negdje pokupio.dr_Evil wrote: ↑23/10/2025 15:20Da, pokupio sam od prof. Hrvoja Klasica, izrekao je to u jednom srbijanskom podcastu Agelast.sumirprimus wrote: ↑23/10/2025 15:18
ovo sam nedje juce na iksu procito. pokupio si ovaj fazon od neko g![]()
opa sve kontra latina, a latini se prate i citiraju.![]()
![]()
Sala mala svakako. Ali definitivno jedan od najboljih influensara sto se tice historije balkana. Poznatiji serijali su mu NDH u reziji HRT-a, te Partizani u reziji Al Jazeera Balkans(usput cestitam jer ste im dohakali u sklopu ugovora sa Iranom).
-
sumirprimus
#72729 Re: SDP
malo si kontradiktoran, jer nije tesko biti simpatizer hrvoja u bih. de budi bosnjacki hrvoje. pa reci da je i kod nas bio rat agresija uz elemente gradjanskog rata. a ne samo agresija.i budi protiv revizionizma a sto se uvelike i kod nas radi.dr_Evil wrote: ↑23/10/2025 15:25
Hrvoje je ljudina, naravno da ga pratim. CIm nekoga zabrane na HRT-u mora biti dobar![]()
Sala mala svakako. Ali definitivno jedan od najboljih influensara sto se tice historije balkana. Poznatiji serijali su mu NDH u reziji HRT-a, te Partizani u reziji Al Jazeera Balkans(usput cestitam jer ste im dohakali u sklopu ugovora sa Iranom).
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#72730 Re: SDP
dr_Evil wrote: ↑23/10/2025 15:20JoseMujica wrote: ↑23/10/2025 15:10da je samo to ne bi možda ni meni bilo problematično...ali ne izostavljaj iz paketa onaj dio poruka gdje dogovaraju koga će gdje postaviti...ovo je paket usluga za uslugu i to s korumpiranim likom poput Munjića, koji je hapšen u slučaju Black Tie 2 i koji je već dugo u nekom neodređenom v.d. mandatudr_Evil wrote: ↑23/10/2025 14:56
Pa vidi jos nemamo cijelu pricu i kako se moze okrenuti na koju stranu. MOzes ti biti upravu, potpuno sam otvoren. Ono sta sad znamo je da on trazi od milicije da hapse, i to da hapse za visoki kriminal. I sad bih ja trebao da pravim aferu od toga? Nije rekao da podmetne nekome nesto, nego da hapsi.
Sutra mozda saznamo da je Nerko trazio da ovi izmisle proces, ali ono sa cim sad baratamo je da je trazio da se hapse kriminalna govna.
Pa na osnovu toga su dobili izbore, obecali su hapsit, a popularnost mu opada jer je slagao, to jest ne hapse dovoljno.
sam mandat vd je, po zakonu, mogao imati jednom i to u dužini od tri mjeseca...sve preko toga je nezakonito
Realno, i nije afera iskreno. Vise moze biti razocarenje jer su obecali mlade, nestranacke, obrazovane i sposobne, a doveli Munjica.
ne znam čak i jesu li ga doveli...možda su ga i naslijedili...to je potpuno nebitno, kao što je i on sam nebitan, jer je to lik kojeg svako može kupiti, drot sa Temua...veći je problem Ramo a.s. kojeg jesu doveli
a najveći problem je zapravo to što vlast koja nam je obećavala nešto drugačije, krši zakon i trguje uticajem
kupovina papaka je kupovina papaka, sasvim nebitno jel to radi SDA ili SDP
i dešava nam se najgora moguća stvar koja se može desiti jednom društvu, a to je da je to nekome normalno...e to je propast
-
sumirprimus
#72731 Re: SDP
meni cak ramo nije ni problem, takva smo zemlja i bice rama u svim strankama, oni koji se okoriste i iskoriste svu svoju bitnost u nebitnosti.
meni su gori ko recimo cengic, kad procitas da ni on nema valjan i regularan fakultet, ili barem tako pricaju.
ono mlade nade, skolovane/obrazovane, elokventne, ambiciozne, da povedu naprijed ono prc. ispostavi se validniji zahiraga
ili clan predsjednistva za sve ove godine, relativno mlad covjek ne nauci engleski jezik, sramota jebte. mozda je dosad i naucio.
ili gdja hurmasica, odmah krene po stambenom pitanju, i vidis da nesto nije kako treba.
razocarenje. doduse ne moze te svako ni razocarati.
neka je jos i najpozitivniji lik u ovoj prici
meni su gori ko recimo cengic, kad procitas da ni on nema valjan i regularan fakultet, ili barem tako pricaju.
ono mlade nade, skolovane/obrazovane, elokventne, ambiciozne, da povedu naprijed ono prc. ispostavi se validniji zahiraga
ili clan predsjednistva za sve ove godine, relativno mlad covjek ne nauci engleski jezik, sramota jebte. mozda je dosad i naucio.
ili gdja hurmasica, odmah krene po stambenom pitanju, i vidis da nesto nije kako treba.
neka je jos i najpozitivniji lik u ovoj prici
- dr_Evil
#72732 Re: SDP
Ja to uvijek i radim. Na Stari most je pucao HVO, a artiljeriju je navodio HV(citiram snimak: hajde, uspjeh HV zeli HVO, evo ga), dakle mora biti UZP ili ti ga agresija uz elemente gradjanskog rata. Isto kao danas u Ukrajini - nikad nisam vidio ni cuo nekoga na ovom forumu da kaze da je u Ukrajini i gradjanski rat, nego samo nepravedna agresija. Jer je bespotrebno, bez agresije ne bi bilo ni gradjanskog rata.sumirprimus wrote: ↑23/10/2025 15:28malo si kontradiktoran, jer nije tesko biti simpatizer hrvoja u bih. de budi bosnjacki hrvoje. pa reci da je i kod nas bio rat agresija uz elemente gradjanskog rata. a ne samo agresija.i budi protiv revizionizma a sto se uvelike i kod nas radi.dr_Evil wrote: ↑23/10/2025 15:25
Hrvoje je ljudina, naravno da ga pratim. CIm nekoga zabrane na HRT-u mora biti dobar![]()
Sta je poenta uopste takvog pitanja. Hrvoje je historicar ili ti ga povjesnicar, on dogadjaje posmatra s drugog aspekta, jednako kao sto se profa Kamberovic za kojeg si jucer rekao da ti ne treba stavlja iznad takvih dogadjaja.
- dr_Evil
#72733 Re: SDP
JoseMujica wrote: ↑23/10/2025 15:30dr_Evil wrote: ↑23/10/2025 15:20JoseMujica wrote: ↑23/10/2025 15:10
da je samo to ne bi možda ni meni bilo problematično...ali ne izostavljaj iz paketa onaj dio poruka gdje dogovaraju koga će gdje postaviti...ovo je paket usluga za uslugu i to s korumpiranim likom poput Munjića, koji je hapšen u slučaju Black Tie 2 i koji je već dugo u nekom neodređenom v.d. mandatu
sam mandat vd je, po zakonu, mogao imati jednom i to u dužini od tri mjeseca...sve preko toga je nezakonito
Realno, i nije afera iskreno. Vise moze biti razocarenje jer su obecali mlade, nestranacke, obrazovane i sposobne, a doveli Munjica.
ne znam čak i jesu li ga doveli...možda su ga i naslijedili...to je potpuno nebitno, kao što je i on sam nebitan, jer je to lik kojeg svako može kupiti, drot sa Temua...veći je problem Ramo a.s. kojeg jesu doveli
a najveći problem je zapravo to što vlast koja nam je obećavala nešto drugačije, krši zakon i trguje uticajem
i dešava nam se najgora moguća stvar koja se može desiti jednom društvu, a to je da je to nekome normalno...e to je propast![]()
- JoseMujica
#72734 Re: SDP
napisa maloprije jedna na tviteru da je Faćo ljudski otpad i ja joj repliciram sa ovimsumirprimus wrote: ↑23/10/2025 15:35 meni cak ramo nije ni problem, takva smo zemlja i bice rama u svim strankama, oni koji se okoriste i iskoriste svu svoju bitnost u nebitnosti.
ono mlade nade, skolovane/obrazovane, elokventne, ambiciozne, da povedu naprijed ono prc. ispostavi se validniji zahiraga![]()
![]()
neka je jos i najpozitivniji lik u ovoj prici![]()
kvalitativna pogreška...Faćo nije ljudski odpad već ogledalo jednog društva u koje ono ne želi, niti smije pogledati, jer bi se vidjelo u svome prirodnom stanju
i možeš misliti budale, blokira me
-
sumirprimus
#72735 Re: SDP
dakle ni blizu bosnjackog hrvoja. o tome se radi, i nema neke razlike ,slusajuci tebe, zahiragu, chmolju , cengica. sve ista prica. i onda se ljute kad kazemsiv ste vi sda.dr_Evil wrote: ↑23/10/2025 15:37Ja to uvijek i radim. Na Stari most je pucao HVO, a artiljeriju je navodio HV(citiram snimak: hajde, uspjeh HV zeli HVO, evo ga), dakle mora biti UZP ili ti ga agresija uz elemente gradjanskog rata. Isto kao danas u Ukrajini - nikad nisam vidio ni cuo nekoga na ovom forumu da kaze da je u Ukrajini i gradjanski rat, nego samo nepravedna agresija. Jer je bespotrebno, bez agresije ne bi bilo ni gradjanskog rata.sumirprimus wrote: ↑23/10/2025 15:28malo si kontradiktoran, jer nije tesko biti simpatizer hrvoja u bih. de budi bosnjacki hrvoje. pa reci da je i kod nas bio rat agresija uz elemente gradjanskog rata. a ne samo agresija.i budi protiv revizionizma a sto se uvelike i kod nas radi.dr_Evil wrote: ↑23/10/2025 15:25
Sta je poenta uopste takvog pitanja. Hrvoje je historicar ili ti ga povjesnicar, on dogadjaje posmatra s drugog aspekta, jednako kao sto se profa Kamberovic za kojeg si jucer rekao da ti ne treba stavlja iznad takvih dogadjaja.
- JoseMujica
#72736 Re: SDP
dr_Evil wrote: ↑23/10/2025 15:38JoseMujica wrote: ↑23/10/2025 15:30
i dešava nam se najgora moguća stvar koja se može desiti jednom društvu, a to je da je to nekome normalno...e to je propast![]()
![]()
svakako, ali to smo iskali 91-e
danas živimo posljedice
- dr_Evil
#72737 Re: SDP
LOLsumirprimus wrote: ↑23/10/2025 15:38dakle ni blizu bosnjackog hrvoja. o tome se radi, i nema neke razlike ,slusajuci tebe, zahiragu, chmolju , cengica. sve ista prica. i onda se ljute kad kazemsiv ste vi sda.dr_Evil wrote: ↑23/10/2025 15:37Ja to uvijek i radim. Na Stari most je pucao HVO, a artiljeriju je navodio HV(citiram snimak: hajde, uspjeh HV zeli HVO, evo ga), dakle mora biti UZP ili ti ga agresija uz elemente gradjanskog rata. Isto kao danas u Ukrajini - nikad nisam vidio ni cuo nekoga na ovom forumu da kaze da je u Ukrajini i gradjanski rat, nego samo nepravedna agresija. Jer je bespotrebno, bez agresije ne bi bilo ni gradjanskog rata.sumirprimus wrote: ↑23/10/2025 15:28
malo si kontradiktoran, jer nije tesko biti simpatizer hrvoja u bih. de budi bosnjacki hrvoje. pa reci da je i kod nas bio rat agresija uz elemente gradjanskog rata. a ne samo agresija.i budi protiv revizionizma a sto se uvelike i kod nas radi.
-
sumirprimus
#72738 Re: SDP
znam istina boli, upravo si potrvdio sve ono sto sam gore napisao, citas klasnica i divis mu se na neki nacin, ali sve kontra radis kod nasdr_Evil wrote: ↑23/10/2025 15:42LOLsumirprimus wrote: ↑23/10/2025 15:38dakle ni blizu bosnjackog hrvoja. o tome se radi, i nema neke razlike ,slusajuci tebe, zahiragu, chmolju , cengica. sve ista prica. i onda se ljute kad kazemsiv ste vi sda.dr_Evil wrote: ↑23/10/2025 15:37
Ja to uvijek i radim. Na Stari most je pucao HVO, a artiljeriju je navodio HV(citiram snimak: hajde, uspjeh HV zeli HVO, evo ga), dakle mora biti UZP ili ti ga agresija uz elemente gradjanskog rata. Isto kao danas u Ukrajini - nikad nisam vidio ni cuo nekoga na ovom forumu da kaze da je u Ukrajini i gradjanski rat, nego samo nepravedna agresija. Jer je bespotrebno, bez agresije ne bi bilo ni gradjanskog rata.
Sta je poenta uopste takvog pitanja. Hrvoje je historicar ili ti ga povjesnicar, on dogadjaje posmatra s drugog aspekta, jednako kao sto se profa Kamberovic za kojeg si jucer rekao da ti ne treba stavlja iznad takvih dogadjaja.i zato te niko ne posmatra kao realnog sugovornika
dobro, kamo srece da je samo zato
![]()
ta ce me ovde uzimati ikako legendo jes ti kad vidio grupnu sliku forumasa?
- dr_Evil
#72739 Re: SDP
Divim mu se, i postujem njegov rad, znanje i metode koje uvodi u obrazovanje novim generacijama. Divim se i njegovoj hrabrosti da kaze ono cega se mnogi boje.sumirprimus wrote: ↑23/10/2025 15:43znam istina boli, upravo si potrvdio sve ono sto sam gore napisao, citas klasnica i divis mu se na neki nacin, ali sve kontra radis kod nasdr_Evil wrote: ↑23/10/2025 15:42LOLsumirprimus wrote: ↑23/10/2025 15:38
dakle ni blizu bosnjackog hrvoja. o tome se radi, i nema neke razlike ,slusajuci tebe, zahiragu, chmolju , cengica. sve ista prica. i onda se ljute kad kazemsiv ste vi sda.i zato te niko ne posmatra kao realnog sugovornika
dobro, kamo srece da je samo zato
![]()
![]()
Ti si trolcino pitao, i dobio si pozitivan odgovor na svoje pitanje. Druga je stvar sto ti zelis nesto drugo, a to neces dobiti na ovom forumu
-
sumirprimus
#72740 Re: SDP
sjoj trolcino. sto to?dr_Evil wrote: ↑23/10/2025 15:45
Divim mu se, i postujem njegov rad, znanje i metode koje uvodi u obrazovanje novim generacijama. Divim se i njegovoj hrabrosti da kaze ono cega se mnogi boje.
Ti si trolcino pitao, i dobio si pozitivan odgovor na svoje pitanje. Druga je stvar sto ti zelis nesto drugo, a to neces dobiti na ovom forumu![]()
pa realno, trebalo bi da imas slicne stavove kao lik kome se divis i postujes njegov rad.
a ne sve u kontru, jer jebga ipak ti je vaznija nacionalna komponenta kojoj pripadas. a ti govoris ono sto smo vec svi culi milion puta, i uvijek na racun onih drugih. standardna spika. sto ce ti to?
- dr_Evil
#72741 Re: SDP
Sta si pitao to si dobio, drugi put formuliraj pitanje na nesto sta te zanima preciznije. Do tada je ovo postalo malo dosadno.sumirprimus wrote: ↑23/10/2025 15:47sjoj trolcino. sto to?dr_Evil wrote: ↑23/10/2025 15:45
Divim mu se, i postujem njegov rad, znanje i metode koje uvodi u obrazovanje novim generacijama. Divim se i njegovoj hrabrosti da kaze ono cega se mnogi boje.
Ti si trolcino pitao, i dobio si pozitivan odgovor na svoje pitanje. Druga je stvar sto ti zelis nesto drugo, a to neces dobiti na ovom forumu![]()
pa realno, trebalo bi da imas slicne stavove kao lik kome se divis i postujes njegov rad.
a ne sve u kontru, jer jebga ipak ti je vaznija nacionalna komponenta kojoj pripadas. a ti govoris ono sto smo vec svi culi milion puta, i uvijek na racun onih drugih. standardna spika. sto ce ti to?
-
sumirprimus
#72742 Re: SDP
E nisam i bas, no navikao sam.dr_Evil wrote: ↑23/10/2025 15:52Sta si pitao to si dobio, drugi put formuliraj pitanje na nesto sta te zanima preciznije. Do tada je ovo postalo malo dosadno.sumirprimus wrote: ↑23/10/2025 15:47sjoj trolcino. sto to?dr_Evil wrote: ↑23/10/2025 15:45
Nedosljednost je jedina konstanta ovde.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#72743 Re: SDP
Neocekivan volej za mrtvog Neku 
-
Tango556
#72744 Re: SDP
Nije pogrešno ništa da je izašao na dnevnik i to rekao. Ali on kao premijer FBiH da pise policajcu koji onda pritišće komesara MuP-a FBiH. Osobu koju vlada FBiH postavlja i pri tome mu treba produžiti mandat je itekako kompromitirajuće. Uz sve to spominje se da se navedenim policijacima pogoduje u vidu zapošljavanja bližeg roda na direktorska mjesta u firmama, koje imenuje vlada fbih.drug_profi wrote: ↑23/10/2025 14:55 Ja ne kontam šta je skandal tu? Premijer tražio da se neko uhapsi?
Ja i?
Može li mi neko pojasniti šta je pogrešno u svemu?
Naročito šta je tu skandalozno?
U ozbiljnim država čovjek bi odmah dao ostavku na mjesto premijera.
- GandalfSivi
#72745 Re: SDP
Zakuca je pod precku svega mi. Ali opet ne zaboraviti, lik je nelegalni predsjednik SDP-a…
-
ljubijankic
#72746 Re: SDP
Realno moras biti dobro glup da ovakve poruke šaljes preko telefona.Tango556 wrote: ↑23/10/2025 16:01Nije pogrešno ništa da je izašao na dnevnik i to rekao. Ali on kao premijer FBiH da pise policajcu koji onda pritišće komesara MuP-a FBiH. Osobu koju vlada FBiH postavlja i pri tome mu treba produžiti mandat je itekako kompromitirajuće. Uz sve to spominje se da se navedenim policijacima pogoduje u vidu zapošljavanja bližeg roda na direktorska mjesta u firmama, koje imenuje vlada fbih.drug_profi wrote: ↑23/10/2025 14:55 Ja ne kontam šta je skandal tu? Premijer tražio da se neko uhapsi?
Ja i?
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#72747 Re: SDP
Frajer je lopata.GandalfSivi wrote: ↑23/10/2025 16:05Zakuca je pod precku svega mi. Ali opet ne zaboraviti, lik je nelegalni predsjednik SDP-a…
Zamisli koja lopata moras biti da ti lopata ovako zakucava pod precku.
-
Tango556
#72748 Re: SDP
Upravo tako , nije mi jasno da ovoliko nema mozga.ljubijankic wrote: ↑23/10/2025 16:06Realno moras biti dobro glup da ovakve poruke šaljes preko telefona.Tango556 wrote: ↑23/10/2025 16:01Nije pogrešno ništa da je izašao na dnevnik i to rekao. Ali on kao premijer FBiH da pise policajcu koji onda pritišće komesara MuP-a FBiH. Osobu koju vlada FBiH postavlja i pri tome mu treba produžiti mandat je itekako kompromitirajuće. Uz sve to spominje se da se navedenim policijacima pogoduje u vidu zapošljavanja bližeg roda na direktorska mjesta u firmama, koje imenuje vlada fbih.drug_profi wrote: ↑23/10/2025 14:55 Ja ne kontam šta je skandal tu? Premijer tražio da se neko uhapsi?
Ja i?
- JoseMujica
#72749 Re: SDP
drugovi, jel će biti epilog ovoga da mi se stari drug Nole vraća u politiku"SB" KUCA NA VRATA ZABORAVLJENIH “ASOVA”: Kako je Damir Hadžić, bivši državni ministar i zvijezda nekadašnje afere "Reket", dobio otkaz u kompaniji u kojoj je bio šef?