Ne fali nista konfederaciji, ali hajte prvo ispunit obaveze oslobodjenja iste od agresora, kako stoji u sporazumu. Kipar ostavite za neke druge ljepse prigode.sumirprimus wrote: ↑14/10/2025 13:35jarane kontam ja da je vama tuzla ko svedska dole oko vrapcica , al nemoj sad precerivat hbemu misa ima i mostar svojih prirodnih ljepota i na jednoj i na drugoj strani realno.dr_Evil wrote: ↑14/10/2025 13:33Bosnjaci zive sasvim normalno u Hrvatskoj, Bosnjaci, Srbi, Hrvati i svi iz Bosne zive sasvim normalno zajedno kod sumira u Svedskoj, cak sto vise imaju i Balkan party.MMM1977 wrote: ↑14/10/2025 13:30 Šta bi sa one konfederacije sa Hrvatskom?Dajte da se to riješi jebemu, to nam je jedini način da se prišlepamo normalnom svijetu.
Bošnjaci sasvim normalno žive u Hrvatskoj, sva prava imaju, ponekad pomislim da im je bolje nego nama ovdje. Doduše ne bi mogli širiti ove vehbiaj ideologije ali valjda nam to nije previše bitno
I onda ide zavrzlama, svi zive sasvim normalno i u Bosni. Kresemo se medjusobno, i to vise strastveno nego sto bi inace. I sutra dodjemo na posao, i krene rasprava o tome ko ce treci, ko ce se otcijepiti, ko masta o povratku neo-osmanskog imperija. Petak vecer, opet cemo da se kresemo.
Nego, preduslov konfederacije sa Hrvatskom je bio da se dio van federacije posmatra kao okupiran, nesto je to potpisano pored washingtonskog, i da je cilj oslobodjenje tog dijela, a ne cuvanje istog kao zjenice oka svog![]()
Ne znam, ja sam uvijek vise bio za onaj sporazum Filipovic-Milosevic![]()
![]()
konfederacija i prisajedinjenje sa eu bi bilo nesto kao kiparsk iscenarij, sto sta fali?
da to necete vi oslobadjat nevesinje il gacko? hocete malo morgen, ili cuke po istocnoj bsni?
Ali lajkam ti ovu "eu prisjedinjenje". Crnogorski scenarij