Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
*Ne kontam, zašto im se povremeno po jedno oko zatvori, pa sutri dan bude O.K.?
Vjerovatno virusna infekcija, herpes ili nešto slično, ako se ne liječi mogu ostati bez očiju.
Probaj mu namazati jednom dnevno tobrexom, dok se nije raširilo i na drugo oko
zikamu wrote: ↑21/09/2025 16:06
Moje najiskrenije izvinjenje!
Citav zivot sam imao macore, tako da kad pricam o mackama uvijek govorim u muskom rodu...
Mali slatki uljezi...
Uvalili se u kucicu od starije sestre koju sam udomio u junu ove godine nakon sto ju je majka napustila.... i sad mi je ta ista macka nemajka donjela ove tri pisulje u kucicu....
Mene ludjaca danas dobro ujede i to u toku mazenja.
A prije toga je pobjegla iz jedne kuce,gdje je bila sa ostale dvije macke i dosla meni u drugu kucu. Inace je 100% nepredvidiva i pomalo divlja.
Nije je bilo 2 dana,dodje jutros,ja je pustio u kucu...dosla meni,gura se,mazi,prede i sjedi pored mene,ja pijem kafu,gledam TV,kad me klepi,ja prosu i kafu kako sam se trznuo i jos se razdera od njen zub,napravi se poduboka rana. Sada imam tri rupe na saci...dvije od zuba i jos jednu kada sam trznuo saku. Isprao sam vodom rane,nemam joda ili nesto da ocistim.
Svako malo me ujede na isti nacin...dodje da se mazi i samo odjednom klepi. A bude mi je zao a uvijek popusim ujed.
Sada je dobila jednu vaspitnu ali nece je to opametiti.