Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
ee halide halide, steta, odose svi koji su nesto vrijedili il je i to zal za nekim drugim vremenima.
nadam se da se nije patio.
laka mu zemlja bosanska.
Chmoljo wrote: ↑07/10/2025 13:52
malo se šta može reći o Halidu, a da nije pohvalno.
vjerovatno svako od nas ima bar jedan trenutak u životu da ga je obilježila neka Halidova pjesma, da li teška ili lijepa životna situacija, dobar dernek, putovanje, nostalgija...
lik kojeg su voljeli i metalci i hašišari i poklonici izvorne muzike.
Rahmet mu duši jednostavnoj i običnoj, a dovoljno velikoj za svakog.
Divno receno!
Halid nije moj muzicki izbor, ali nijedan moj dernek nije prosao bez Prvog poljupca.
Bas tako, bio je bas povezan sa svojom publikom. Haman je na kraju najbolje biti covjek.
Ne mogu da se ne zgrozim i ne napisem, na prekodrinskim portalima jedino se mogu naci negativni komentari. Kako je taj narod bolestan, cast pojedincima.
yoyoyo96 wrote: ↑07/10/2025 14:26
Bas tako, bio je bas povezan sa svojom publikom. Haman je na kraju najbolje biti covjek.
Ne mogu da se ne zgrozim i ne napisem, na prekodrinskim portalima jedino se mogu naci negativni komentari. Kako je taj narod bolestan, cast pojedincima.
yoyoyo96 wrote: ↑07/10/2025 14:26
ja sam bas suprotno vidio, nema ruznih komentara
Upravo tako. Prosao sam 3-4 srpska portala i veoma veoma rijetko da neko ista negativno kaze o Halidu.
Chmoljo wrote: ↑07/10/2025 13:52
malo se šta može reći o Halidu, a da nije pohvalno.
vjerovatno svako od nas ima bar jedan trenutak u životu da ga je obilježila neka Halidova pjesma, da li teška ili lijepa životna situacija, dobar dernek, putovanje, nostalgija...
lik kojeg su voljeli i metalci i hašišari i poklonici izvorne muzike.
Rahmet mu duši jednostavnoj i običnoj, a dovoljno velikoj za svakog.
Babo rahmetli me "ubio" dijamantima kad je izasla pjesma.....ali jedini folker kojeg sam mogao svariti....sto neko rece nema dermeka bez halida....stas......nama je zivjet...
Na BL portalima sasvim suprotno (doduše i ne čitam smeće kod komšija, pa ne znam šta pišu). I većina raje na poslu i po kafanama su ono baš u šoku i tužni.
Na BL portalima sasvim suprotno (doduše i ne čitam smeće kod komšija, pa ne znam šta pišu). I većina raje na poslu i po kafanama su ono baš u šoku i tužni.
Možda se nađe poneka budala ali Halida je cijela exyu obožavala.
semsasuljakovic wrote: ↑07/10/2025 14:40
Više plačemo za zabavljačem narodnih masa nego za nekim uglednim ljudima tipa doktora i sl.
To je dokaz da smo blizu kijametu.
eh da ti hoce slozit jedan ban, lijepo bih Chmolju na pivu odveo.
To je dokaz da biti bogat i ugledan ne znaci biti dobar covjek. Jel ono ide da je tvoje samo sta das. A ovaj je covjek dao zaista mnogo.
Doduse i popio je mnogo, ali to ga cini jos vise pristupacnim.