Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

palermo

#44701 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by palermo »

_BataZiv_0809 wrote: 03/10/2025 11:58

Ja mislio neko se zayebava :lol:

Idemo li @dr_Evil @palermo
A jok ja, treba krompir vaditi dok je jos vrijeme
doktor78

#44702 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by doktor78 »

dječak sa šibicama wrote: 03/10/2025 12:26 Jeste da je i Dino strogo tehnicki gledano takodje preletac, jbg preletio je, ali Avaz je sampion preletastva.

Oni su klasicna mafija, svu slavu koju su pobrali tokom godina u sta se ubraja i citanost, imaju zahvaliti upravo SDA i Aliji koji su ih gurali pogurali kao vodeci list u Bosnjaka, cisto da se komunjarsko zlocinacko Oslobodjenje eliminise kao lider.

Mafija u smislu da je capo di tutti capi Fahro, a novinari pisu ono sto Fahro komanduje, to svako prosjecno pametan vidi. Oni su medij koji je sposoban u mjesec dana nekoga proglasiti licnoscu godine i onda popljuvati uz najprimitivnije metode rada. Tacno vidis po pisanijama ovih poltrona tzv novinara, kojim kursom plovi Fahro mafijas.

A to sto on i dalje plovi, te "zasluge" opet preuzima drzava kojom komanduje Dino. Umjesto da je na dugogodisnjoj robiji, on plovi.
:thumbup:
dr_Evil

#44703 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by dr_Evil »

palermo wrote: 03/10/2025 13:37

A jok ja, treba krompir vaditi dok je jos vrijeme
Ja povadio pocetkom jula, neozbiljan si :D

Znam da je nevesinjski kasnije, ali nije toliko :D
DaysleepeR

#44704 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by DaysleepeR »

muha_sa wrote: 03/10/2025 12:00
Najviše ovdje šokira što "najomraženija osoba u bošnjaka" hoda ovako gradom sa rukama u džepovima bez obezbjeđenja, dok "lideri bošnjaka" koraka bez obezbjeđenja ne mogu napraviti, ako kad i naprave koji korak po gradu...

Samo onako malo zapažanje, jer mi se ne uklapa u online narativ.
Čovjek bi po pisanju određenih ljudi mislio da će naroda svakom koraku ganjati Konanovića da ga gađa, udari, pljune...
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#44705 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by _BataZiv_0809 »

Jak @dječak sa šibicama
JoseMujica
Grijem se na: malograDŽane
Vozim: Tuarega
Horoskop: Poskok

#44706 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by JoseMujica »

Tornjaku je problem Gatački klan, a ne Kifla

vidjećemo ko će najebat u ovom srazu prošnjačkih giganata
dr_Evil

#44707 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by dr_Evil »

JoseMujica wrote: 03/10/2025 13:57 Tornjaku je problem Gatački klan, a ne Kifla

vidjećemo ko će najebat u ovom srazu prošnjačkih giganata
Fukara kao i uvijek. Kad se begovi biju mi ginemo. To je tako oduvEk.

Nemojte mislit da je ovo samo od danas. PRije godinu-dvije sam citao knjigu o Zmaju. Njegov najbolji ahbab kojeg je protezirao je takodjer ratovao sa okolnim begovima, mi krv dajemo da oni se malo prosire. A tek kako je u susjeda vlastela ratovala, aman :D

Game of Thrones, samo samoupravljanje :D
dr_Evil

#44708 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by dr_Evil »

JoseMujica wrote: 03/10/2025 13:30

ja fakulteta i khurca u našeg Irfa :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ps

jel moguće da je tema o SDP-u još uvijek zaključana :shock:

SDP je time jedina sranka o kojoj je ovdje haman pa zabranjeno išta napisati :?

jel ikoga barem malo stid? :facepalm:
Sta hoces da kazes, neki problem sa fakultetom koji je Irfo svjeze upisao?

Irfo je Chmoljin ahbab - mnogo se ne slazemo oko njega, ali nema potrebe da uvlacis fakultet u ovu pricu. Na svakom univerzitetu ces pronaci neke glumce od profesora.
sumirprimus

#44709 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by sumirprimus »

Općinski sud u Sarajevu danas je još jednom oslobodio krivice Asima Sarajlića, Sabahudina Delalića i Muhameda Šehovića, trojicu optuženih u aferi "Asim" za trgovinu uticajem.
U kratkom obrazloženju sutkinje, ističe se da Tužilaštvo Kantona Sarajevo nije dokazalo da su optuženi po prethodnom dogovoru izvršili krivično djelo koje im se stavlja na teret.
sta kazu nije se dokazalo ne znaju jel originalni snimak :lol: :lol: :lol:
poslo me asim :lol:
e ovo je najveci dokaz da mi zivimo sda pasaluk na 23 27% i nebitno koliok posto i njima nije u interesu da udjemo u eu. djes ba vako u eu :lol: :-)
horor- ovo je gore od onog sto radi maga u usa. a maga svi preziru. :oops:
sumirprimus

#44710 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by sumirprimus »

irfo je pravi sda kadar ja ne znam otkud onu sdpu iskreno. pravi sda, bradica, suplja pricica, vjera narod i drzava. svi ste vi sda
bljak :lol:
isto tako eu materijal, djes vako u eu
sta veli polaze sad ispite jel ponovo il nadodaje razliku predmeta :lol:
sumirprimus

#44711 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by sumirprimus »

gledam i komsica, ljudi u kopenhagenu odlucuju o subdini evrope,vucic razvaljuje stolice i dogovara s plenkijem, a komso reklamira odijela :lol:
dobro smo mi ikako :evil: :bih:
selo gori a komsa se ceslja
al dignuce prstic svoj vi poso ima i drzavne perpektivne teritorije u hercegovini grehota ugradit u autpout svih 12 kvadrata :lol:
Last edited by sumirprimus on 03/10/2025 14:12, edited 1 time in total.
JoseMujica
Grijem se na: malograDŽane
Vozim: Tuarega
Horoskop: Poskok

#44712 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by JoseMujica »

dr_Evil wrote: 03/10/2025 14:03
JoseMujica wrote: 03/10/2025 13:30

ja fakulteta i khurca u našeg Irfa :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ps

jel moguće da je tema o SDP-u još uvijek zaključana :shock:

SDP je time jedina sranka o kojoj je ovdje haman pa zabranjeno išta napisati :?

jel ikoga barem malo stid? :facepalm:
Sta hoces da kazes, neki problem sa fakultetom koji je Irfo svjeze upisao?

Irfo je Chmoljin ahbab - mnogo se ne slazemo oko njega, ali nema potrebe da uvlacis fakultet u ovu pricu. Na svakom univerzitetu ces pronaci neke glumce od profesora.
čuj Cmoljin jaran...sad mi je jasno što je SDP-ova tema zaključana :lol:

bome, sve neki fini i pošteni ljudi :evil:

tako i ovaj fakultet...jebeš fakultet đe Lipovača profesor bilo čega, a Irfu je na njega garan on i upisao....iz istog su šupka izašli
dr_Evil

#44713 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by dr_Evil »

Wanna be crveni tuzlak dosao da objasni svim Bosnjacima da su SDA :D

A jedini strana koju wanna be crveni tuzlak brani je klerofasisticka politika iz Bacevica pokraj Mostara :D

Novi vakat :D
sumirprimus

#44714 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by sumirprimus »

dr_Evil wrote: 03/10/2025 14:12 Wanna be crveni tuzlak dosao da objasni svim Bosnjacima da su SDA :D

A jedini strana koju wanna be crveni tuzlak brani je klerofasisticka politika iz Bacevica pokraj Mostara :D

legendo, vi niste ni wannabe, realno vi dolazite iz sredina gdje je hard core sda. malo sarajevo sad se izdize iz prosjeka zahvaljujuci i ovakvoj trojci, ali ipak se izdize.
pa kako se velez digo i cijim parama iskreno ha? :D

p.s ja i ne znamdje su vam te bacevice, vidim ovo uz vrapcice i zalik smeca uz cestu strahota i tjt.
bio jednom na buni blagaj i nikad vise , pobjego glavom bez obzira, iskreno ko da sam negje na bliskom istoku sta je ono sunce ti zarko :-)
dr_Evil

#44715 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by dr_Evil »

sumirprimus wrote: 03/10/2025 14:13
dr_Evil wrote: 03/10/2025 14:12 Wanna be crveni tuzlak dosao da objasni svim Bosnjacima da su SDA :D

legendo, vi niste ni wannabe, realno vi dolazite iz sredina gdje je hard core sda. malo sarajevo sad se izdize iz prosjeka zahvaljujuci i ovakvoj trojci, ali ipak se izdize.
Ne onima iz Bacevica sigurno :D
PM72

#44716 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by PM72 »

tramvajtrojka wrote: 03/10/2025 12:19
PM72 wrote: 03/10/2025 12:15
tramvajtrojka wrote: 03/10/2025 12:14

Image

A gledaj tek ovog horora hodža kojem su po njegovom vlastitom izričaju komunisti cupali zube, i doktor nauka koji je postao na temi sirenje agde kao mekog influenca turske drzave nekome neke tribine organizuju :lol: :lol:

Muderis prica o moralu a uvalio citavu porodicu na budzet :mrgreen:
Kome su komunisti čupali zube?
Muderisu javno na hayatu izjavio kako je komunistička Jugoslavija bila protiv bosnjaka i zla da je to i on iskusio na vlastitoj koži cupanjem zdravih zuba :-)
Kao prvo zube nisu čupali komunisti nego stomatolozi,jedino ako je isti bio član partije.Možda je zubar bio pjan pa pogriješio pa izvadio zdrav umjesto pokvarenog ...ostalo nije istina
sumirprimus

#44717 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by sumirprimus »

ma šupljak jarane i ti i onaj kakabanja kad nemate nista konkretno vi opletete da sam strani placenik, ili jos gore izdajnik :lol:
nisam druze ba nisam , vasa najveca zalost je sto fakat nisam. jer vas ne razumijem, dvije dimenzije, dva sveijta razlicita. jezim se od tradicije, pogotovu ove novotarske islamisticke. iskreno. kao sto nemam lijepo misljenje ni o maga tradicionalistima, ili wvo u srbiji ovi hriscanski loknasti vagner isusovci i kgb popadija, strahota. nijedan ekstremizam ne valja.
sumirprimus

#44718 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by sumirprimus »

evo, kada vidim ovog muderisa ko starijeg pripadnika i jajhju kao mladjeg, iskreno ne zelim da budem dio toga i da takvom krugu ljudi pripadam. moje demokratsko pravo, jesam bosanac, al ovo ne zelim
dr_Evil

#44719 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by dr_Evil »

sumirprimus wrote: 03/10/2025 14:18 evo, kada vidim ovog muderisa ko starijeg pripadnika i jajhju kao mladjeg, iskreno ne zelim da budem dio toga i da takvom krugu ljudi pripadam. moje demokratsko pravo, jesam bosanac, al ovo ne zelim
Pa normalno, kakav Muderis takvi svi ostali odreda. Vec si nam objasnio da samo hercegovacki Hrvati zive titov predratni sistem zivota, ono piva i kuliranje. Nema kod njih ovakvih bradatih spodoba sta su im cupali zube u Tite, svake nedjelje poslije mise ide promocija knjige o idealima socijalizma.

Nedavno u "Hrvatskom domu -Kosaca" neko probao organizovati promociju knjige o krizarima pedesetih, skupila se hrvatska raja i izbacila ih iz grada. :D
sumirprimus

#44720 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by sumirprimus »

dr_Evil wrote: 03/10/2025 14:24
sumirprimus wrote: 03/10/2025 14:18 evo, kada vidim ovog muderisa ko starijeg pripadnika i jajhju kao mladjeg, iskreno ne zelim da budem dio toga i da takvom krugu ljudi pripadam. moje demokratsko pravo, jesam bosanac, al ovo ne zelim
Pa normalno, kakav Muderis takvi svi ostali odreda. Vec si nam objasnio da samo hercegovacki Hrvati zive titov predratni sistem zivota, ono piva i kuliranje. Nema kod njih ovakvih bradatih spodoba sta su im cupali zube u Tite, svake nedjelje poslije mise ide promocija knjige o idealima socijalizma.

Nedavno u "Hrvatskom domu -Kosaca" neko probao organizovati promociju knjige o krizarima pedesetih, skupila se hrvatska raja i izbacila ih iz grada. :D
nije care nisi u pravu, ja ne vidim javne tribine a da se odrzavaju, nije bitno vjersko i etnicko pitanje, za bosnu i bosanske muslimane bosnjake najbitnije je nacionalno pitanje i bitno je biti bosanac, bitna je eu pod svaku cijenu, i clanstvo u nato, ja ne vidim takvih tribina. cak naprotiv sada vidim cesto i pozive o priblizavanju rusiji. a turska je druga mati. kakav je tek to stohkolsmki sindorm.
dakle vecina radije slusa muderisa, pezica, jahju, avdu, asima, bakira, i slicne.
naravno ko o cemu evil i ko o hercegovackim hrvatima. ne interesuje me ta vasa lokalna prica,
imate legendo vecih problema u svojoj avliji vjeruj.
za koju deceniju sjecat cete se ove price sa sjetom.
dr_Evil

#44721 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by dr_Evil »

Evo ja placam zakup "Kosace", a ti odrzi tribinu u istoj "Budimo kao Albanci, budimo Bosanci" :D
sumirprimus

#44722 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by sumirprimus »

evo nisam najpametnije dijete internet bespuca, ali vi meni recite gdje je mjesto bosanskih muslimana, ok bosnjaka u danasnjem svijetu?
sta vi mislite od svog zla, koje je najprihvatljivije kao i put kojim bi trebali krenuti?
da li je to put islamizacije drustva, jer neko evidentno gura i taj put.
da li je put sa sda i njenim satelitima df szbih sbb i slicnim taj put kojim treba krenuti?
ili je put u eu, i u ovom trenutku previranja, islamofobije, maga pokreta i jacanja desnice u europi?
kada se kritikuje trojka, a treba ih kritivkovati jer su i oni dobrim dijelom nesposobni, bahati, neozibljni, i sta sve ne, treba imati na umu da su i dalje najmanje "zlo" u ovom trenutku jer trece alternative nema. jednostavno nema ko povesti. ja bar tako mislim, nam je mjesto u europi, sa europskim narodima.
mislim da je vaznije da radimo na pitanju razvijanja nacije,gradjanskog drustva jer smo tako sastavljeni kako smo, i da je to najidealniji oblik uredjenja za sve, i ulaska u eu pod svaku cijenu pa makar i pod kiparskim scenarijem koji i nije toliko los, dok se ovi ne " dohafizaju".
ili ako vecina nije spremna ni na to, da se ko ljudi dijelimo i nek ide svako svojim putem mirno. ha ja
kakabanja213

#44723 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by kakabanja213 »

sumirprimus wrote: 03/10/2025 14:13

p.s ja i ne znamdje su vam te bacevice, vidim ovo uz vrapcice i zalik smeca uz cestu strahota i tjt.
bio jednom na buni blagaj i nikad vise , pobjego glavom bez obzira, iskreno ko da sam negje na bliskom istoku sta je ono sunce ti zarko :-)
Sta se ono sefu desi u Danskoj. Nepravda neka? Hocete li dio NIS gurnuti mrskim vam Amerikancima. Kada vam Trump jr pocinje praviti hotel?
sumirprimus

#44724 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by sumirprimus »

dr_Evil wrote: 03/10/2025 14:35 Evo ja placam zakup "Kosace", a ti odrzi tribinu u istoj "Budimo kao Albanci, budimo Bosanci" :D
to vi trebate praviti u svojoj sredini a ne da vam ja pravim.legendo.
sumirprimus

#44725 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by sumirprimus »

kakabanja213 wrote: 03/10/2025 14:41
Sta se ono sefu desi u Danskoj. Nepravda neka? Hocete li dio NIS gurnuti mrskim vam Amerikancima. Kada vam Trump jr pocinje praviti hotel?
dobro vi u mostaru ikako, ako ovako pogadjate ko kakabanja, fazlija je za tebe snajperista i po :lol:
Post Reply