Donald J Trump - Predsjednik USA All About
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#34476 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
to sto je krscanin ne znaci da nije sklon grijehu
jer Isus je rekao pretekoše vas u carstvu nebeskom prostitutke i carinici (najgore osobe u zidovskom svijetu)
ne mrzimo covjeka nego ukazujemo da se popravi
svjestan sam da forumska javnost to ne razumije
oprost i obracenje
svaki dan orpastati i postajati bolji
jer Isus je rekao pretekoše vas u carstvu nebeskom prostitutke i carinici (najgore osobe u zidovskom svijetu)
ne mrzimo covjeka nego ukazujemo da se popravi
svjestan sam da forumska javnost to ne razumije
oprost i obracenje
svaki dan orpastati i postajati bolji
- AleksoMKD
#34477 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
https://www.theguardian.com/us-news/202 ... al-gallery
Trump hangs autopen photo instead of Biden portrait in new presidential gallery.

Trump hangs autopen photo instead of Biden portrait in new presidential gallery.

- Truba
#34478 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
/tramp-okrivio-radikalnu-ljevicu-za-pucnjavu-ispred-imigracijske-sluzbe-u-dalasu
https://www.avaz.ba/vijesti/globus/9975 ... e-u-dalasu
Zasto bi desnicar pucao u privedene migrante?
Neki ludjak
https://www.avaz.ba/vijesti/globus/9975 ... e-u-dalasu
Zasto bi desnicar pucao u privedene migrante?
Neki ludjak
- banjaluka078
#34479 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Je li ovo stavio svoj mug-shot?
-
Maxxtro
#34480 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Kako mislis zezancija? Legalno postavljen spomenik je ilegalno uklonjen. Po tebi je i vadaliziranje bojom, a kamoli rusenje, definicija terora.Truba wrote: ↑25/09/2025 11:07ja mislio neko vandalizirao partizanski spomenik da ga castimMaxxtro wrote: ↑25/09/2025 10:08https://www.thedailybeast.com/trump-and ... al-permit/
S obzirom da su imali potrebnu dozvolu i da je sve bilo po zakonu, kada ocekujes dizanje optuznice za terorizam protiv policije, zbog ilegalnog uklanjanja/rusenja spomenika?
kad ovo neka zezancija
A kazes castio bi nekoga za vandaliziranje partizanskog spomenika, znaci po tebi teroristu. Ili se zajebavas? Je li podrzavas terorizam ili ti je terorizam samo tema za zajebanciju?
- Truba
#34481 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
stvarno me to ne zanima izvini
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#34482 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
pustite trubu da na miru bude bolji čovjek. što ga bezveze tjerate na dosljednost?
što ste nekulturni toliko u pičku materinu...
što ste nekulturni toliko u pičku materinu...
-
Maxxtro
#34483 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Aha, ali zato ti svaki put zagolica interes i nije ti tesko sto i jedan imbecilni post napisati kada neki maskirani antifa jebivjetar kako ih nazivas, sprejom vandalizira spomenik na drugoj strani planete, u gradu koji ocima nisi vidio, pa ides tako daleko da to nazivas terorizmom. A sada kada te se proziva da stojis iza SVOJIH stavova, koje si sam na ovom forumu ponudio bez da te je iko isprovocirao, ne interesuje te.
Dobro je neko rekao, konzervativci kada ne bi imali duple standarde, ne bi nikakve standarde ni imali.
- Truba
#34484 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
brkaš federalne spomenike koji su federal krime i partizanske neogodnosti ljudskom oku koje ja spominjem kao šalu
dobro se sjećam prosvjeda za vrijeme flojda kad su neki levati vandalizirali federalnu imovinu a ne gradsku pa su najebali ko žuti
znaci paliti robne kuće i šarati zidove po gradu može proći s manjom ili nikakvom kaznom
ali napadati federalne zgrade i spomenike tojest imovinu podlijeze drugim zakonima od lokalnih
tako sam ja shvatio
možda griješim ne bi mi bilo prvi put
dobro se sjećam prosvjeda za vrijeme flojda kad su neki levati vandalizirali federalnu imovinu a ne gradsku pa su najebali ko žuti
znaci paliti robne kuće i šarati zidove po gradu može proći s manjom ili nikakvom kaznom
ali napadati federalne zgrade i spomenike tojest imovinu podlijeze drugim zakonima od lokalnih
tako sam ja shvatio
možda griješim ne bi mi bilo prvi put
- AleksoMKD
#34485 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Ili je namerno fotografisan tako, za vreme kampanje je sliku mug-shot-a koristio i prodavao majce sa njom.
- banjaluka078
#34486 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Kako god, sam sebi se sviđa kao krimos, očigledno. Kao, izgleda zeznuto...
Vidim da imaju šolje za kafu s tom slikom. Ne znam koji vrag bi mi bio da jutro počnem kafom iz tako nečega.
- dr_Evil
#34487 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Znaci fasisti blokiraju antifa
Spomenici onima sta su nas odbraniili od nacista i fasista se ismijavaju...
I niko ne vidi gdje idemo
Spomenici onima sta su nas odbraniili od nacista i fasista se ismijavaju...
I niko ne vidi gdje idemo
-
Maxxtro
#34488 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Federalni spomenici i federal crime? U kojoj ti drzavi zivis? Fakat odajes dojam osobe koja je terminalno online, pa gubis moc razlucivanja izmedju tvog stvarnog fizickog okruzenja i ovog virtuelnog kojim dominira americka kultura. Partizanski spomenici jesu ovdasnji "federalni", odnosno drzavni spomenici. Ili hoces reci da je terorizam samo ako je u Americi, a ako je ovdje onda mozemo okrenuti na zajebanciju? Ok, skontao.
Navedena vijest mi je bila samo uvertira da te propitam o tom prisivanju etikete terorizma za vandaliziranje spomenika i ukazem na nedosljednost u stavovima. Naravno da ne smatram da ce iko krivicno odgovarati u najkorumpiranijoj americkoj administraciji u historiji za ilegalno uklanjanje spomenika koji ukazuje da je na celu iste jedno pedofilsko pseto.Truba wrote: ↑25/09/2025 12:17 dobro se sjećam prosvjeda za vrijeme flojda kad su neki levati vandalizirali federalnu imovinu a ne gradsku pa su najebali ko žuti
Ali dobro je, evo dosli smo do zakljucka. Razjasnio si da nema dileme. Dakle, skrnavljenje spomenika je terorizam, ali samo uz dva kljucna uslova:
- Spomenik se nalazi u USA. Ako se u drugim drzavama skrnave drzavni, historijski spomenici, to moze biti zajebancija.
- Spomenik je u federalnom, odnosno drzavnom vlasnistvu. U to se ne ubrajaju nizi nivoi lokalne uprave, njih se moze skrnaviti bez posljedica, pa makar bili finansirani javnim sredstvima i predstavljali dio historije.
- AleksoMKD
#34489 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Pa za njegove fanove to je bio politicki progon a on heroj.banjaluka078 wrote: ↑25/09/2025 12:42 Kako god, sam sebi se sviđa kao krimos, očigledno. Kao, izgleda zeznuto...
Vidim da imaju šolje za kafu s tom slikom. Ne znam koji vrag bi mi bio da jutro počnem kafom iz tako nečega.
Mora mu se priznati da dobro poznaje mentalitet "njegovih" i da izvlaci svaki cent kako god moze.
- Truba
#34490 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
pa normalno da je bio progon
trebo je podnijet ostavku da ga pence pomiluje
da su bile normalne optužnice ko hunter biden što je s imunitetom
čuj molim te jedan obicni sudac moze blokirati njegove odluke
a ne moze ga neki sud osuditi za zlocine koje je pocinio
a na stranu sto se sve kilavilo godinama i skoro desetljećima
ovdje je jedino drvlje i kamenje jer vecina na internetu nije na tragu njegovih politickih uvjernja
ali sva sreća na izborima je vecina na njegovu tragu politickih uvjernja
trebo je podnijet ostavku da ga pence pomiluje
da su bile normalne optužnice ko hunter biden što je s imunitetom
čuj molim te jedan obicni sudac moze blokirati njegove odluke
a ne moze ga neki sud osuditi za zlocine koje je pocinio
a na stranu sto se sve kilavilo godinama i skoro desetljećima
ovdje je jedino drvlje i kamenje jer vecina na internetu nije na tragu njegovih politickih uvjernja
ali sva sreća na izborima je vecina na njegovu tragu politickih uvjernja
-
Hakiz
#34491 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Vidi.
Ljudi se umorili od demokratije, humanizma itd, idelogijama koje su nametnule pravila a nisu spriječile bogaćenje vlasnika korporacija po cijenu svaje godine skupljeg života, ili su ubile nadu da će se imati vlastiti stan kao sklonište, pa se vraćaju starim vrijednostima, radisizmu, ksenofobiji, fašizmu.
Kada se pogleda ekonomija, više šanse da od svog rada kupi kuću je imao neki rasista, ksenofob, zaostali fašista pedesetih, nego što je ima neki humanist, poštovalac ljudskih prava itd danas.
Demokratija, humanizam itd je bila samo faza koju se morsla istrpjeti.
Sada se vraćamo "prirodnom poretku".
- drug_profi
- Truba
#34493 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
farage je nedavno rekao ne želimo biti žrtva diktature ljudskih prava
misao nad kojom se treba svatko zamisliti
misao nad kojom se treba svatko zamisliti
- xoklix
#34494 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Kakav umor od demokratije... Prestala im demokratija i kapitalizam odgovarati pa pokazuju svoje pravo lice.Hakiz wrote: ↑25/09/2025 13:16Vidi.
Ljudi se umorili od demokratije, humanizma itd, idelogijama koje su nametnule pravila a nisu spriječile bogaćenje vlasnika korporacija po cijenu svaje godine skupljeg života, ili su ubile nadu da će se imati vlastiti stan kao sklonište, pa se vraćaju starim vrijednostima, radisizmu, ksenofobiji, fašizmu.
Kada se pogleda ekonomija, više šanse da od svog rada kupi kuću je imao neki rasista, ksenofob, zaostali fašista pedesetih, nego što je ima neki humanist, poštovalac ljudskih prava itd danas.
Demokratija, humanizam itd je bila samo faza koju se morsla istrpjeti.
Sada se vraćamo "prirodnom poretku".
-
iz zadnje klupe
#34495 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Među republikancima i uopšte desnicu trese neko totalno anti trans ludilo koje ne mogu shvatiti
Međutim iz nekog razloga, gay muškarci su zasad pošteđeni progona tih newborn hrišćana, što po meni iz dva ključna razloga:
-dosta je closeted ( skrivenih) gay muškaraca na pozicijama moći, čak i onih otvorenih ( tipa Tim Cook-a , CEO Apple), dok trans osobe nažalost nemaju ljude na pozicijama moći
Da li je demokratska patka, ali stvarno mi izgleda previše cringe da bi bilo istinito, da je na nedavno održanoj konvenciji Republikanaca, zaboravio sam u kojem gradu, za vrijeme održavanja same konvencije, zbog preopterećenja pala aplikacija Grindr ( koju uključiš i pokazuje na koliko metara od tebe je je nabliža gay osoba, koja je takodje trenutno na toj aplikaciji, i uglavnom služi za brzinsko *ebanje)
ako je stvarno istinito, to su najveći licemjeri, Trump makar govori i ponaša se onako kako stvarno osjeća, kako ti ljudi žive sami s sobom, pljujući sve moguće manjine i ugrožene oko sebe, dok u tajnosti vode potpuno drugačiji život od onog kojeg javno propovjedaju
Međutim iz nekog razloga, gay muškarci su zasad pošteđeni progona tih newborn hrišćana, što po meni iz dva ključna razloga:
-dosta je closeted ( skrivenih) gay muškaraca na pozicijama moći, čak i onih otvorenih ( tipa Tim Cook-a , CEO Apple), dok trans osobe nažalost nemaju ljude na pozicijama moći
Da li je demokratska patka, ali stvarno mi izgleda previše cringe da bi bilo istinito, da je na nedavno održanoj konvenciji Republikanaca, zaboravio sam u kojem gradu, za vrijeme održavanja same konvencije, zbog preopterećenja pala aplikacija Grindr ( koju uključiš i pokazuje na koliko metara od tebe je je nabliža gay osoba, koja je takodje trenutno na toj aplikaciji, i uglavnom služi za brzinsko *ebanje)
ako je stvarno istinito, to su najveći licemjeri, Trump makar govori i ponaša se onako kako stvarno osjeća, kako ti ljudi žive sami s sobom, pljujući sve moguće manjine i ugrožene oko sebe, dok u tajnosti vode potpuno drugačiji život od onog kojeg javno propovjedaju
-
Maxxtro
- drug_profi
- Edin H.
#34498 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Svakako, s obzirom da je Zakon o ljudskim pravima najveće civilizacijsko dostignuće
Evo, pa proučavaj
https://www.equalityhumanrights.com/hum ... rights-act
- HarTar
#34499 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Još kada se ta prava ne bi selektivno provodila.....Edin H. wrote: ↑25/09/2025 14:18Svakako, s obzirom da je Zakon o ljudskim pravima najveće civilizacijsko dostignuće
Evo, pa proučavaj
- Edin H.
#34500 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
U Engleskoj je obaveza suda da ih provode, to i smeta Faragu, desno orijentiranoj eliti, te šljamu kojima je uvijek neko drugi kriv za njihove problemeHarTar wrote: ↑25/09/2025 14:21Još kada se ta prava ne bi selektivno provodila.....Edin H. wrote: ↑25/09/2025 14:18Svakako, s obzirom da je Zakon o ljudskim pravima najveće civilizacijsko dostignuće
Evo, pa proučavaj