Šta kažeš, 0:0=2 i 2x0:0 su osnove matematike
I, naravno, logika
Vidim sada da sam krivo napisao, eto kako mora biti, žurba, događa se.
Kada o znanju piše neko ko ponavlja da je 0:0=2 zakljičak je samo jedan.
A ti ne znaš iz množenja napraviti dva dijeljenja, pa u koju si školu išao, ak smijem pitati, frentao si sa sata kada se to učilo?
Deder ti meni objasni kako je 0:0=2.teodati wrote: ↑14/09/2025 14:02A ti ne znaš iz množenja napraviti dva dijeljenja, pa u koju si školu išao, ak smijem pitati, frentao si sa sata kada se to učilo?![]()
Pa normalno da toga još nema nigdje, kao ni prave "teorije svega", ali će biti, i garant će se sve iz teorije prihvatiti, pa i to dijeljenje s nulom, jer je upravo tako sve nastalo, a detalje ne dajem na forumima, eto ukratko.Hakiz wrote: ↑14/09/2025 23:17Deder ti meni objasni kako je 0:0=2.
U kojem zvanično priznatom udžbeniku matematike na planeti piše način na koji je to moguće. Citiraj ga, navedi ime udžbenika, stranicu. Fotografiju stranice. Bilo šta.
Da ne bude, ja rekao, ti rekao, neka sudija bude zvanični udžbenik aritmetike za bilo koji nivo školovanja, od osnovne škole do doktorata.
Ako to ne možeš, kao što već rekoh, zaključak je jasan.
Kada kažeš koje škole si ti pohađao, ja ću ti rado navesti koje sam ja.
Ne bih se začudio da sam matematike ja zaboravio više nego što si je ti ikada znao![]()
teodati wrote: ↑15/09/2025 20:09Pa normalno da toga još nema nigdje, kao ni prave "teorije svega", ali će biti, i garant će se sve iz teorije prihvatiti, pa i to dijeljenje s nulom, jer je upravo tako sve nastalo, a detalje ne dajem na forumima, eto ukratko.Hakiz wrote: ↑14/09/2025 23:17Deder ti meni objasni kako je 0:0=2.
U kojem zvanično priznatom udžbeniku matematike na planeti piše način na koji je to moguće. Citiraj ga, navedi ime udžbenika, stranicu. Fotografiju stranice. Bilo šta.
Da ne bude, ja rekao, ti rekao, neka sudija bude zvanični udžbenik aritmetike za bilo koji nivo školovanja, od osnovne škole do doktorata.
Ne bih se začudio da sam matematike ja zaboravio više nego što si je ti ikada znao![]()
![]()
Nemoguće je da ti ne možeš pojmiti da netko zna što ti ne znaš, to ti je prva greška, e da.Hakiz wrote: ↑15/09/2025 21:21teodati wrote: ↑15/09/2025 20:09Pa normalno da toga još nema nigdje, kao ni prave "teorije svega", ali će biti, i garant će se sve iz teorije prihvatiti, pa i to dijeljenje s nulom, jer je upravo tako sve nastalo, a detalje ne dajem na forumima, eto ukratko.Hakiz wrote: ↑14/09/2025 23:17
Deder ti meni objasni kako je 0:0=2.
![]()
![]()
Moraš biti trol. Nemoguće je da si ozbiljan.
![]()
Opet tvrdiš nešto bez dokaza, tko onda ima te probleme više, sve jasno.PixelDrifter wrote: ↑18/09/2025 00:55 Pustite čovjeka, pa vidi se da ima ozbiljne mentalne probleme.
Pa kak si samo pogodil, sunčece mu presvetlo, doduše ne na način na koji to ti misliš, ali ovo nije ni krivo, e da.