Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
konami666 wrote: ↑19/09/2025 21:40
Meni kao intelektualcu je prosto nevjerovatno da postoje ljudi koji su toliko glupi da bi sutra glasali za ove bandite. Zamisli opljačkaju ti zemlju i dovedu do najveće stagnacije društva ikad i opet ih zaokruzis. Za mene su takvi ljudi manje vrijedni nego žvaka na asfaltu na koju svaki dan stane 500 ljudi. Kaže Albert E: “dvije stvari su beskonačne, univerzum i ljudska glupost, medjutim za univerzum nisam siguran.”
Dok je takvih kao ti, ima nade da ova zemlja na kraju i preživi.
Mislis Srbija. Drug Konami ima dvije domovine, ali samo jednu nosi I srcu....junacku Srbiju
Čuj ovog partizana, drug
Ja imam dvije domovine a jednu koju volim vise od svega i koja mi je dala priliku da ostvarim sve u životu, kraljevinu Švedsku! I to je sva istina, bez zajebancije.
Dok je takvih kao ti, ima nade da ova zemlja na kraju i preživi.
Mislis Srbija. Drug Konami ima dvije domovine, ali samo jednu nosi I srcu....junacku Srbiju
Čuj ovog partizana, drug
Ja imam dvije domovine a jednu koju volim vise od svega i koja mi je dala priliku da ostvarim sve u životu, kraljevinu Švedsku! I to je sva istina, bez zajebancije.
Imam komsiju pardon susjeda u starMo, i on odselio jos oko rata u Svedsku, danas je visoko u templarskom redu, mnogo mu je slatka ona uniforma sa crvenim krizom. Moram da ga upitam kako idu ove paralelne veze odseljenika iz BiH i templara, imal kakav odjel za cyber sigurnost
Čuj ovog partizana, drug
Imam komsiju pardon susjeda u starMo, i on odselio jos oko rata u Svedsku, danas je visoko u templarskom redu, mnogo mu je slatka ona uniforma sa crvenim krizom. Moram da ga upitam kako idu ove paralelne veze odseljenika iz BiH i templara, imal kakav odjel za cyber sigurnost
Nisam upoznat sa redom templara kako u svijetu tako i u Švedskoj, ali imam druga Danca koji svake godine se sastaje sa ljudima iz Skandinavije i rade vikinške borbe, nešto ko cosplay. Ne znam sad koliko to ima veze jedno sa drugim budući da su jedni bili aktivni u 8.stoljecu dok su drugi bili u 12.stoljecu ali ako obojica nose oklope u današnje vrijeme možda se i druže privatno.
konami666 wrote: ↑20/09/2025 10:04
Nisam upoznat sa redom templara kako u svijetu tako i u Švedskoj, ali imam druga Danca koji svake godine se sastaje sa ljudima iz Skandinavije i rade vikinške borbe, nešto ko cosplay. Ne znam sad koliko to ima veze jedno sa drugim budući da su jedni bili aktivni u 8.stoljecu dok su drugi bili u 12.stoljecu ali ako obojica nose oklope u današnje vrijeme možda se i druže privatno.
Oh ne, nije ovaj glumac, bas pravi masonski templar. Inace jako obrazovan covjek, nije neki blecak. Helem, upitat cu ga ako na ljeto sretnem
Ne smijes reci, stid te samog sebe, rekao bi ti, al neces u inat.
Evo par mojih zakljucaka.
Koliko mogu primjetiti, ja nisam tema, a ti nisi kadija.
Bezveze projiciras svoje stavove jer te stid otvoreno podrzavati zelene kmere, pa mislis da i ostali imaju sizofrene momente kada nesto napisu pa se postide.
Kao i obicno, seres kvake, a najmanje se bavis konkretnom temom.
Kako rekoh, jal tebi, jal zidu.
U pravu si, zaista. Nisi ti tema, tema je da li je Alija Izetbegovic bio igrac SANU. Nazalost, izgleda da ti tema bas I ne sjeda. Mogu razumjeti
Bukvalno je napisano, samo sto drug profi rece, primjenjujes seljacke taktike.
Tako da, kaci se za postove onih ko zeli s tobom da se nadjebava oko onoga sto je vec jasno napisano.
Koliko mogu primjetiti, ja nisam tema, a ti nisi kadija.
Bezveze projiciras svoje stavove jer te stid otvoreno podrzavati zelene kmere, pa mislis da i ostali imaju sizofrene momente kada nesto napisu pa se postide.
Kao i obicno, seres kvake, a najmanje se bavis konkretnom temom.
Kako rekoh, jal tebi, jal zidu.
U pravu si, zaista. Nisi ti tema, tema je da li je Alija Izetbegovic bio igrac SANU. Nazalost, izgleda da ti tema bas I ne sjeda. Mogu razumjeti
Bukvalno je napisano, samo sto drug profi rece, primjenjujes seljacke taktike.
Tako da, kaci se za postove onih ko zeli s tobom da se nadjebava oko onoga sto je vec jasno napisano.
Dogovoreno
P.S. nista nije bukvalno napisano.....
PS.2 pozdravi druga profi, ja ne mogfu valjda sam kod njega na nekoj listi...sta znam kojoj
Nisamsdaali wrote: ↑19/09/2025 21:49
Oĉekivao sam to da su na Alijinoj strani dijasporci, mostarci, krajišnici a na drugoj oni koji su rat proveli u Sarajevu na samom izvoru. Postoji veliki demografski jaz na koji sam I sumnjao
Sta znaci bili na samom izvoru ? Cega, koga, sta...u kojem su to ganjku bili biscani, mostarci pa im izvor izmakao I ne znaju istinu kao sarajlije ( predmijevam prave sarajlije)
Prpa.ba wrote: ↑19/09/2025 12:54
Bitno je da je HDZ dobio trajnu dodatnu zastitu, konakovici i forte su ionako kurton za jednokratnu upotrebu, navuces, skines.
Evo da ti to popravim, posebno oko kurtona
Čović je kazao onog dana kada Marfi napustio BiH da je napravljena greška u odnosu na SDA. Ne pravi se vlast sa malim strankama. Vlast se pravi sa strankama koje pobjeđuju. SDA i HDZ bi bili neki fiksevi u tome svemu, vjerovatno. A onda ćemo dalje vidjeti šta i kako - rekao je Izetbegović.
Nisamsdaali wrote: ↑19/09/2025 21:49
Oĉekivao sam to da su na Alijinoj strani dijasporci, mostarci, krajišnici a na drugoj oni koji su rat proveli u Sarajevu na samom izvoru. Postoji veliki demografski jaz na koji sam I sumnjao
Sta znaci bili na samom izvoru ? Cega, koga, sta...u kojem su to ganjku bili biscani, mostarci pa im izvor izmakao I ne znaju istinu kao sarajlije ( predmijevam prave sarajlije)
Veliki stavovi i promisljanja od ekipe srednjoskolaca i sokolackih MEGATREND intelektualaca na Michelin prehrani. Tu negdje sa medicinskom sestrom Sebijom po znanju i dubini promisljanja.
ps
Ako su nas protekle 3 godine necemu naucile, to je da je jedina alternativa slabasnom Aliji bila abdicevstina, nekad babo, danas tito & dino. Dobro smo jos i prosli.
predmNijevam
Ovo boldirano ne postoji u jeziku.
Hvala na ispravci
Nema na čemu, vas SDA-še treba doobrazovati u svakoj prilici, možda nešto i bude od vas.
Prpa.ba wrote: ↑20/09/2025 11:40
Veliki stavovi i promisljanja od ekipe srednjoskolaca i sokolackih MEGATREND intelektualaca na Michelin prehrani. Tu negdje sa medicinskom sestrom Sebijom po znanju i dubini promisljanja.
ps
Ako su nas protekle 3 godine necemu naucile, to je da je jedina alternativa slabasnom Aliji bila abdicevstina, nekad babo, danas tito & dino. Dobro smo jos i prosli.
Tacno imam prenose i drmate mi kavez opasno, vi iz sd0 i ovi iz trojke.
Trojkasima zamjerim sto daju puno mlijeka, onda se ritnu i sve to nogom prospu. Eto njihovog nacina rada.
sda i ostala bratilja nas je unazadila toliko da ce morati proci 2-3 generacije da se samo malo oporavimo.
Tacno se vidi da vas treba sve smjenjivati svake 2 godine, mozda se izmedju sebe izbalansirate?
Dr Arsla wrote: ↑20/09/2025 12:12
Jel Bakir u prvom redu na vojnoj paradi u Beogradu ?
Izgleda da nije. Nisam vidio ima li naseg doministra vanjskih poslova da se pojavi i relaksira odnose sa Srbijom koje je SDA zagadila nacionalistickom pricom?
vernes81 wrote: ↑20/09/2025 13:57
Treba staviti glasanje da vidimo kako stoji deduka aljo na forumu
Za 100 godina ce o njemu se uciti kao o velikom covjeku, to je fakt, a sta misli neki anonimus na forumu je irelevantno, pa zvao se on chmoljo, palermo ili prpa. Neke stvari se ne mogu promijeniti.
vernes81 wrote: ↑20/09/2025 13:57
Treba staviti glasanje da vidimo kako stoji deduka aljo na forumu
Za 100 godina ce o njemu se uciti kao o velikom covjeku, to je fakt, a sta misli neki anonimus na forumu je irelevantno, pa zvao se on chmoljo, palermo ili prpa. Neke stvari se ne mogu promijeniti.