Prvo, pa da kupujemo tvoju tri puta skuplju.
Drugo, vidi ti to samo sa prijateljima Orbanom i Ficom a mogao bi malo i Austriju nazvati.
Dze nestade domena?jeza u ledja wrote: ↑14/09/2025 22:13GandalfSivi wrote: ↑14/09/2025 21:39I opet nigdje ne vidjeh sta sam pitao…smijesni_ste wrote: ↑14/09/2025 19:08
Imaš čitavu stranicu/bazu...
https://www.charliesmurderers.com/![]()
Sta ovi kontaju da ce ljudi dobijati otkaze zbog ovog? Kakvi debili. Procitah 20ak lafo problematicnih komentara, pola ih je tipa “eto ti tvoj drugi amandman” i slicno.
Ja sam prvi protiv javnog nasladjivanja ali ovo je debilizam zesci.
I backup im je down, vjerovatno ljudi prijavljuju...nego jesi li siguran da je samo 7,8 ljudi?jeza u ledja wrote: ↑16/09/2025 05:49Dze nestade domena?jeza u ledja wrote: ↑14/09/2025 22:13
Sta ovi kontaju da ce ljudi dobijati otkaze zbog ovog? Kakvi debili. Procitah 20ak lafo problematicnih komentara, pola ih je tipa “eto ti tvoj drugi amandman” i slicno.
Ja sam prvi protiv javnog nasladjivanja ali ovo je debilizam zesci.![]()
Bolesno, bolesno, bolesno društvo...Truba wrote: ↑16/09/2025 10:51 https://charliekirkfreedomshirt.com/pro ... bate-this/
govornici bi trebali biti u kockama od neprobojnog stakla
ili pricati o temama koje nikog ne zanimaju
Ti si stavio dva clanka u kojim se spominje 7-8 slucajeva. Nije pitanje u sta sam ja siguran.smijesni_ste wrote: ↑16/09/2025 08:41I backup im je down, vjerovatno ljudi prijavljuju...nego jesi li siguran da je samo 7,8 ljudi?jeza u ledja wrote: ↑16/09/2025 05:49Dze nestade domena?jeza u ledja wrote: ↑14/09/2025 22:13
Ja sam prvi protiv javnog nasladjivanja ali ovo je debilizam zesci.![]()
Reuters report on Saturday claimed that at least 15 people have been fired or suspended from their jobs because of posting about Kirk online. An NPR report said the number is 33.
https://nypost.com/2025/09/15/us-news/n ... ed/?utm_me
U pravu si. Nisam specificirao ali sam mislio na javne ustanove jer vidim primjere otkaza na univerzitetima i skolama.Osmi Socrates wrote: ↑16/09/2025 15:32 Privatnici ne moraju imati nikakav razlog za otpuštanje u većini američkih država, ako ne i u svim. Malo je osnovanih razloga za podizanje tužbe. Privatnik ne može biti odgovoran za kršenje nečijih First Amendment Rights. To jest, ako te otpusti zbog tvoje izjave na društvenoj mreži, teško da može biti bilo kako odgovoran pred sudom.
Što se tiče državne službe, tu ima par sudskih odluka, i stvari su komplikovanije.
Haha, u vezi onog hapsenja Juznokoreanaca od neki dan..... hmm kako lijep post naseg predsjednika:jeza u ledja wrote: ↑07/09/2025 02:40Al kakvi debili jbt. Hyundai investira stotine miliona u otvaranje fabrike, koja sad boga pitaj kad ce bit otvorena.drug_profi wrote: ↑06/09/2025 21:55 Al evo poharali Hyundai i LG fabrike i pokupili sve Juznokoreance kao ilegalce...
Pa oni su tu 100% kao osoblje investitora, koji uspostavljaju procese.
I debili ih nafataju kao kriminalce.
Sad lijepo sve amerikance u Juznoj Koreji nafatat, u zatvor 5-6 dana i deportovat transportnim avionom preko okeana.
Sta bilo? Malo smo se zajebucnuli a? Neko zavrnuo pipu?When Foreign Companies who are building extremely complex products, machines, and various other “things,” come into the United States with massive Investments, I want them to bring their people of expertise for a period of time to teach and train our people how to make these very unique and complex products, as they phase out of our Country, and back into their land. If we didn’t do this, all of that massive Investment will never come in the first place — Chips, Semiconductors, Computers, Ships, Trains, and so many other products that we have to learn from others how to make, or, in many cases, relearn, because we used to be great at it, but not anymore. For example, Shipbuilding, where we used to build a Ship a day and now, we barely build a Ship a year. I don’t want to frighten off or disincentivize Investment into America by outside Countries or Companies. We welcome them, we welcome their employees, and we are willing to proudly say we will learn from them, and do even better than them at their own “game,” sometime into the not too distant future!
Da ali gazda ne mora trpiti ljevicara na poslu
Pazi ovog lika, naseg labudana crnog, kako pomjera stative kako njemu odgovara. Sad bi da se otpuste ljudi na osnovu stavova iznesenih na internetu, ali ne na osnovu kompentencija i output-a, jer je nesto rekao u vezi smrti malog charlija. A dok je isti taj mali charli prozivao, nekoga, da je zaposlen na osnovu boje koze ili sexualne orijentacije a ne na osnovu kompentencija. Koje bezobrazno govno moras biti da tako slazes logiku, jebem te www kad si dosao na svijet.
Nije bas tako jednostavno, privatnik te moze otpustiti bez razloga, ali te ne moze otpustiti radi necega sto ima elemente diskriminacije. Odnosno moze, ali onda ima elemenata za tuzbu.Osmi Socrates wrote: ↑16/09/2025 15:32 Privatnici ne moraju imati nikakav razlog za otpuštanje u većini američkih država, ako ne i u svim. Malo je osnovanih razloga za podizanje tužbe. Privatnik ne može biti odgovoran za kršenje nečijih First Amendment Rights. To jest, ako te otpusti zbog tvoje izjave na društvenoj mreži, teško da može biti bilo kako odgovoran pred sudom.
Što se tiče državne službe, tu ima par sudskih odluka, i stvari su komplikovanije.