Daj ba koncentrišite se uhvatili me u ševi mijenjate postavke.zippoo87 wrote: ↑15/09/2025 15:59Pa dragstor i nije namijenjen za svu robu siroke potrosnje. Za to imas 6 dana u sedmici da kupis svu mogucu robu po "najnizim" cijenama a dragstor sluzi ako ti slucajno necega nestane ili naleti neko ,da kupis to sto ti je zafalilo. Naravno po malo visoj cijeni ali si opet imao gdje kupiti robu. A onda od ponedjeljka do subote imate opet 6 dana za kupovinu svega i svacega.drug_profi wrote: ↑15/09/2025 15:52Ponavljaš tuđi post od maloprije. Čitaj ba temu._BataZiv_0809 wrote: ↑15/09/2025 15:48 Zasto onda nema vise dragstora po Sarajevu? Ocigledno je da postoji trziste (to koje ide u Lukavicu), kako ti kazes?
Sta mislis hoce li se smanjiti odlazak u Lukavicu sad kad dozvole rad granapima?
Zato što su dragstori pretvoreni u prčvarnice. Imam dva u dometu šetnje 10 minuta i ni u jednom nema robe koju preferiram. Znači samo nužnu alternativu da kupim, plus su bezobrazno skupi.
Smanjiće se odlazak u Lukavicu nikad...
Jer si sad očepio brane psihološke i ako je tamo jeftinije, tamo će se fasunga uzimati ubuduće.
Trajno su izgubili veliki broj kupaca.
Zaista ali zaista ne kontam ovu pricu,kako vam nesto fali bas u nedjelju![]()
![]()
Plus,svaka benzinska pumpa ima svu robu koju imas i u dragstoru i skoro sve rade 24 sata svaki dan.
Stvarno,ne znam kako ti ne dosadi godinu dana pisati ovakve gluposti,iznova i iznova i iznova i bas svaki dan,jer si ti najaktivniji na ovoj temi
Ja nisam usao ovdje 3 mjeseca do unazad 2-3 dana![]()
Ovaj pita što nema više dragstora ako ima potrebe. Pa ja odgovrim da nema takve ponude u tim radnjama da bi neko oldučio da setu snabdjeva.
Ti sad kažeš ako ti treba kupićeš.
DA ako mi treba kupiću, ali tamo gdje je jeftiniji i bolji izbor. I to ima sad.
Pazi, ljudi si iz revolta pošli u Tropic, i kod Đurića. Jer je jedan jeftiniji, a drugi radi nedjeljom. Ili tako nekako.
I te ćeš sada teško vratiti u Bingo. Možda će u Lidl kad se otvori, ali Bingo je ovdje prebacio svoje mušterije drugima.
Nije s tim računao, ali šta će sad. Naviknuće se, podići malo maržu i sl.