Trenutno ne koristim BHT karticu,nego Novotel (Mtel mreza),tako da ti ne mogu odgovoriti iz licnog iskustva. Ja nemam nikakvih problema sa mrezom,sve je top po tom pitanju.Giancarlo wrote: ↑29/05/2025 21:21Mozda Honor magic 6 pro?
Ja imam Magic 5 pro, pitanje za tebe, ali i sve ostale. Jesi li imao ikada problema sa BHT karticom (eSIM ili fizicka)? Naime gubi mi se mreza konstanto od kada sam staru sim karticu zamijenio za tu novupa cak i kad sam tu novu zamijenio za eSIM.
I moze li se desiti da je neki mobitel "djelomicno" otkljucan za sve mreze jer sam primjetio da problema imam iskljucivo sa BHT mrezom u Sarajevu, dok npr. kad sam U Hr nemam nikakvih problema, a kako sam uspio upratiti i kad sam negdje gdje je infrastruktura Eroneta, kao da i tad nemam problema.
Svaka pomoc je dobrodosla, poluditi cu od ovoga sto sam vecinu vremena nedostupan i sto ne mogu zvati kad mi treba![]()
![]()
![]()
Ali kod tebe je neki drugi problem,konkretno sa BHTom...jesi li probao kupiti drugi broj BHTa da testiras ?
Pogledaj i u opcijama postavki za mreze,da tamo nije sta ukljuceno/iskljuceno.
Obzirom da si probao i druge mreze i da sve radi,zakljucak je da telefon nije problem,nego nesto drugo.
Ovo oko zakljucanog mobitela na mrezu...kada je zakljucan na neku mrezu,prima samo kartice od te mreze, ali telefoni vec unazad najmanje 5 godina se ne zakljucavaju na mrezu vise,tako da su manje vise svi dual sim i svi su sim free.