Organizacija Panteri

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
upitan

#676 Re: Organizacija Panteri

Post by upitan »

Ja nisam vidio policijsku akciju na "pedofile" a najmanje da je neko od nasih agencija doveo u tu vezu nekog direktora,ministra isl.
Mejdutim,rad svake organizacije pa i ove morao bi biti zakonski ispravan.
Danas se moze svako obuci u crno,nekoga razbiti na cesti i reci mi smo organizacija Panter.
U sustini niko njih ne bi hapsio,provodio istragu da nisu doveli visoke funkcionere u vezu sa pedofilijom,kao i u vecini drugih slucajeva BH drustva.
Postene u ovoj organizaciji zaposliti u OSU,neka nastave akcije jer ocigledno postoji strah vlasti...
SaPnA

#677 Re: Organizacija Panteri

Post by SaPnA »

PM72 wrote: 13/09/2025 11:17 Hase uzvraća udarac :lol:

:lol: :mrgreen:
last mohicans

#678 Re: Organizacija Panteri

Post by last mohicans »

Ne znam šta će desetine i stotine komenatatora koji podrzavaju ove batinaše na CH.
Casual's

#679 Re: Organizacija Panteri

Post by Casual's »

Samaraju 12 mjeseci, snimaju. Ovi debili sklekove rade. Kad nalete na Tirica, onda akcija, SIPA, OSA, Mup. Drzavo pokenjam te.
kakavdanakneiskustvu

#680 Re: Organizacija Panteri

Post by kakavdanakneiskustvu »

upitan wrote: 13/09/2025 11:29 Ja nisam vidio policijsku akciju na "pedofile" a najmanje da je neko od nasih agencija doveo u tu vezu nekog direktora,ministra isl.
Danas se moze svako obuci u crno,nekoga razbiti na cesti i reci mi smo organizacija Panter.
U sustini niko njih ne bi hapsio,provodio istragu da nisu doveli visoke funkcionere u vezu sa pedofilijom,kao i u vecini drugih slucajeva BH drustva.
Postene u ovoj organizaciji zaposliti u OSU,neka nastave akcije jer ocigledno postoji strah vlasti...
po čemu zadovoljavaju uslove da rade u OSA-i?
last mohicans

#681 Re: Organizacija Panteri

Post by last mohicans »

konektovan wrote: 13/09/2025 08:31 ljudi moji, samo pogledate face, torbice, trenerke, airmaxice....sve jasno bude kakv je to profil. :-)
A raskorak si zaboravio, ono da izgledaju zajebaniji i fotke sa Šmrkom. Ne znam kako je uopće neko mogao pomisliti da ovakav profil ljudi moze raditi nesto za dobrobit zajednice i drustva.
drag_gost

#682 Re: Organizacija Panteri

Post by drag_gost »

kakavdanakneiskustvu wrote: 13/09/2025 11:35
upitan wrote: 13/09/2025 11:29 Ja nisam vidio policijsku akciju na "pedofile" a najmanje da je neko od nasih agencija doveo u tu vezu nekog direktora,ministra isl.
Pa posteni su. :D
Ateista

#683 Re: Organizacija Panteri

Post by Ateista »

Konacno da su ih poceli hapsiti.

Samo se nadam da motiv stvarno nije to sto su nekog politicara poceli ucjenjivati, sto ne znaci da ih ne treba hapsiti zato sto je politicar ali nadam se da to nije glavni motiv a da su ih pustali da rade sta hoce dok su maltretirali i ucjenjivali manje bitne ljude.

Kako god, bilo je jasno u startu ko su i sta su, sada se to samo potvrdjuje i neka ih hapse.
ljubijankic

#684 Re: Organizacija Panteri

Post by ljubijankic »

drag_gost wrote: 13/09/2025 11:43
naprave lazni profil, navuku te i onda te prebiju :-D
kakavdanakneiskustvu

#685 Re: Organizacija Panteri

Post by kakavdanakneiskustvu »

drag_gost wrote: 13/09/2025 11:43
:lol: :lol: :lol:
konektovan
Vozim: Francusku kantu

#686 Re: Organizacija Panteri

Post by konektovan »

last mohicans wrote: 13/09/2025 11:39
konektovan wrote: 13/09/2025 08:31 ljudi moji, samo pogledate face, torbice, trenerke, airmaxice....sve jasno bude kakv je to profil. :-)
A raskorak si zaboravio, ono da izgledaju zajebaniji i fotke sa Šmrkom. Ne znam kako je uopće neko mogao pomisliti da ovakav profil ljudi moze raditi nesto za dobrobit zajednice i drustva.
kao i uvijek, podcjenimo tu cinjenicu, nazalost..da "mnogi" u njima vide pozitivu. Kao i sa Fackom i ostalim olosem.
Haris.ba

#687 Re: Organizacija Panteri

Post by Haris.ba »

Ateista wrote: 13/09/2025 11:44 Konacno da su ih poceli hapsiti.

Samo se nadam da motiv stvarno nije to sto su nekog politicara poceli ucjenjivati, sto ne znaci da ih ne treba hapsiti zato sto je politicar ali nadam se da to nije glavni motiv a da su ih pustali da rade sta hoce dok su maltretirali i ucjenjivali manje bitne ljude.

Kako god, bilo je jasno u startu ko su i sta su, sada se to samo potvrdjuje i neka ih hapse.
Cinjenica je da su hapsenja pocela nakon tog famoznog premlacivanja. Slucajnost? :mrgreen:
Last edited by Haris.ba on 13/09/2025 12:04, edited 1 time in total.
Plavo-bijeli

#688 Re: Organizacija Panteri

Post by Plavo-bijeli »

JBg mozes raditi neke ilegalne stvari dok narod to podrzava donekle, sve dok ne dirneš nekog jakog i onda si duzan da radiš po zakonu i provodiš ono što bi se trebalo provoditi...
Trebaju i Haseta ako je nesto ilegalno radio, a i njih.
PM72

#689 Re: Organizacija Panteri

Post by PM72 »

Nije slučajnost.Do sada su klošarili,obijali auta i naplaćivali ljudima parkiranje na javnoj površini (ako ne platiš probuše gume ili poderu lim) po kvartu oko ulice Danijela Ozme (Biban &family + Medo & family) ali udariše na runjav nos blizak vlastima.
Da su znali na koga udaraju i oni bi mu guze dali.
Ateista

#690 Re: Organizacija Panteri

Post by Ateista »

Haris.ba wrote: 13/09/2025 11:54
Ateista wrote: 13/09/2025 11:44 Konacno da su ih poceli hapsiti.

Cinjenica je da su hapsenja pocela nakon tog famoznog premlacivanja. Slucajnost? :mrgreen:
Upravo to, i meni je to malo sumnjivo, tesko da je slucajnost.
Sve u svemu mi je drago da ih hapse, ali je tuzno ako je stvarno to glavni motiv i ako sve ono prije toga nije bilo dovoljno.
Isto tako se nadam da ce i tog lika kojeg su ucjenjivali uhapsiti, ako je tacno sve ono sto se prica o njemu. Koliko god me nerviralo sto zloupotrebljavaju izraz pedofil za nesto sto nije pedofilija, izgleda da tu ima elemenata drugog krivicnog djela i trebalo bi to ispitati i uhapsiti ga ako se dokaze da je tacno.
MAha

#691 Re: Organizacija Panteri

Post by MAha »

A hebemu, pa jel noze ista kako treba kod nas. Ako rade nezakonite stvari, svakako osudjujem i treba to sprijeciti. Ali mahku mu, jel trebalo da "udare" na nekog "s ledjima" pa da se onda pokrenu mehanizmi? Koliko to sve zajedno lose izgleda i kakva se poruka salje javnosti, lose vrlo lose. Ne tvrdim ni za k9ga ni da je u pravi ni da nije, nemam pojma kao i vecina, ali ovako kako se radine valja nista.
dječak sa šibicama

#692 Re: Organizacija Panteri

Post by dječak sa šibicama »

Zlatni ljiljan je zlatni ljiljan, makar i pedofilcina biJo :bih:
black

#693 Re: Organizacija Panteri

Post by black »

bili su oni na radaru i prije, a ovo sa Hasetom je samo okidac
PM72

#694 Re: Organizacija Panteri

Post by PM72 »

dječak sa šibicama wrote: 13/09/2025 12:15 Zlatni ljiljan je zlatni ljiljan, makar i pedofilcina biJo :bih:
Još hadžija :wink:
tokio25

#695 Re: Organizacija Panteri

Post by tokio25 »

black wrote: 13/09/2025 12:19 bili su oni na radaru i prije, a ovo sa Hasetom je samo okidac
i ja sam istog misljenja
hase je kap koji je prelio casu vjerovatno
Crvene_brigade

#697 Re: Organizacija Panteri

Post by Crvene_brigade »

Akcija “Kavez”: Uhapšeno pet članova grupe “Panter”, kod jednog pronađena droga i oružje

U današnjoj akciji kodnog naziva “Kavez” više policijskih agencija uhapšeno je pet osoba. Riječ je o članovima grupe “Panter”.

Kako je potvrđeno iz Tužilaštva KS, kod jednog od njih prilikom pretresa pronađena je droga i oruẓ̌je.

Istovremeno istražitelji policijskih agencija rade na pronalasku materijalnih i digitalnih dokaza navodnih snimaka na štetu djece.

Podsjećamo, u akciji “Kavez” vršili su se pretresi desetak objekata na području Sarajeva, Zeničko-dobojskog kantona, Unsko-sanskog i Hercegovačko-neretvanskog kantona.

“Sumnjiče se da su zajedničkim djelovanjem počinili krivična djela; nasilničko ponašanje, neovlašteno snimanje, ucjena, ugrožavanje sigurnosti i narušavanje nepovredivosti doma. Istovremeno, istražitelji policijskih agencija tragaju za materijalnim i digitalnim dokazima navodnih snimaka počinjenih na štetu djece. Akcija koja je u toku realizira se uz asistenciju Obavještajno-sigurnosne agencije BiH”, saopćeno je ranije iz Tužilaštva KS.[/b]

U današnjoj akciji kodnog naziva “Kavez” više policijskih agencija uhapšeno je pet osoba. Riječ je o članovima grupe “Panter”.

Kako je potvrđeno iz Tužilaštva KS, kod jednog od njih prilikom pretresa pronađena je droga i oruẓ̌je.

Istovremeno istražitelji policijskih agencija rade na pronalasku materijalnih i digitalnih dokaza navodnih snimaka na štetu djece.

Podsjećamo, u akciji “Kavez” vršili su se pretresi desetak objekata na području Sarajeva, Zeničko-dobojskog kantona, Unsko-sanskog i Hercegovačko-neretvanskog kantona.

“Sumnjiče se da su zajedničkim djelovanjem počinili krivična djela; nasilničko ponašanje, neovlašteno snimanje, ucjena, ugrožavanje sigurnosti i narušavanje nepovredivosti doma. Istovremeno, istražitelji policijskih agencija tragaju za materijalnim i digitalnim dokazima navodnih snimaka počinjenih na štetu djece. Akcija koja je u toku realizira se uz asistenciju Obavještajno-sigurnosne agencije BiH”, saopćeno je ranije iz Tužilaštva KS.

Preuzeto sa: https://crna-hronika.info/akcija-kavez- ... zje/761784
Last edited by Crvene_brigade on 13/09/2025 12:31, edited 1 time in total.
tokio25

#698 Re: Organizacija Panteri

Post by tokio25 »

vec cujem izgovor mi se drogirali da bi podnijeli sta pedofili rade i sl :lol:
Leon16v
Vozim: Staro željezo

#699 Re: Organizacija Panteri

Post by Leon16v »

🤡 :lol:
dječak sa šibicama

#700 Re: Organizacija Panteri

Post by dječak sa šibicama »