AMERIKA
-
mishic
#15001 Re: AMERIKA
AMERIKA je i bez Trumpa znala biti ČEMERIKA a sa Trumpom se razglobila na ČEMER i JAD pa je sada ČEMERIJADA.
- enko 1964
- Grijem se na: južnu konekciju
-
kakavdanakneiskustvu
-
JovicSA
#15004 Re: AMERIKA
Pa ako je tako onda će Kirku izvaditi deset kamenoloma jbt.Truba wrote: ↑11/09/2025 09:22slučajnost
frajer je mlatarao glavom i stalno se mrdao
sretni pogodak za onog koji ne voli tuđe riječi
što bi s onim branit ću tvoju slobodu da pričaš
ili se to odnosi samo na dio kad dijelimo isto mišljenje
ja znam da su ljudi kamena srca
ima jedan čiko koji je obećao da će nam izvaditi kamena srca i dati prava srca od krvi i mesa
ali do tada moramo se zapitati ko je sljedeći koji će biti ubijen samo zato što priča
moramo li paziti što će se pričati
kakva je to demokracija
hajmo se onda vraitit u feudalizam u to doba bilo je dosta godisnjeg odmora za seljake zbog brojnih blagdana vezanih uz zemlju
pogođeno je temeljno pravo ljudi u zapadnom svijetu
sloboda da kažeš svoje mišljenje
ko nije imao nikad pogrešno mišljenje o nečemu nek prvi baci kamen
- PixelDrifter
#15005 Re: AMERIKA
Kennedijevi nisu govorili nista posebno negativno, pa su ubijeni, Martin Luther King isto, na Raegana su pucali bio ranjen, na Trumpa takodjer, Lennona ubio obozavatelj, ovaj Kirk koliko citam samo sijao mrznju po svim pitanjima i zalagao se za slobodu posjedovanja i nosenja oruzja, 2 amandman, kao u vrijeme Vajat Erpa i Dok Holideja, sto je omogucilo da Kenedi, Marthin Luther King, Lennon, itd budu upucani. Poginuo je za ideju koju je branio i promovisao, mora mu se priznati da je bio doslijedan. Cak i i post mortem je aktivan i izaziva probleme:
https://www.klix.ba/vijesti/svijet/haos ... /250911014
https://www.klix.ba/vijesti/svijet/haos ... /250911014
- DaysleepeR
#15006 Re: AMERIKA
Imao je ravno 11 ljudi u obezbjeđenju.
-
talijan97
#15007 Re: AMERIKA
Moze te sada bilo ko skinuti, pa i onaj zgoljavi levat da je bio pribraniji ukinuo bi Juniora.
Stvar je koliko je neko lud ili u drugom slucaju koliko te je duboka drzava zeljna skinuti.
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#15008 Re: AMERIKA
Joj sad ne mogu gledat kako ga tegle
Ono zdrav covjek tumbanje ne bi dobro prezivio
Ja mislio na licu mjesta mu pomagali doktori ili sestre
Joj ameri ameri ponekad izgledaju ko zemlja treceg svijeta
Kad nije izrezirano za snimanje
Ono zdrav covjek tumbanje ne bi dobro prezivio
Ja mislio na licu mjesta mu pomagali doktori ili sestre
Joj ameri ameri ponekad izgledaju ko zemlja treceg svijeta
Kad nije izrezirano za snimanje
- Truba
#15009 Re: AMERIKA
malo si jučer izletio u tehnorasizam koristeći izraze koji su ti struka da opravdas svoje stavove a zapravo kada se podijele svi ti razlomci za našu zemlju zapadnog balkana su to ustašoidne teorije pa si to skontao kad je prenocilo pa si se počeo jutros vaditi na forumu da te ne izoliraju totalno
jer cancel kultura je nešto čime lijeva opcija prijeti non stop i nije svejedno kad te canceluju
nije problem što se vadiš
problem je što se vadiš preko mojih postova
- necko_hz
#15010 Re: AMERIKA
Svako smeće koje razmišlja i govori kao ovaj bijednik zaslužuje istu stvar.jeza u ledja wrote: ↑11/09/2025 07:32
A twitovi zasluzuju smrt, jel?![]()
Sloboda govora? Nista to?![]()
Mislim, boli me kurac za likom. Dok hiljade nevinih ljudi gine svaki dan sirom zemlje i planete, ja sad treba da dumam joj jes mi ga zao.Ali niko ne zasluzuje smrt zbog twitova.
![]()
Tvoja moralna preseravanja me ne zanimaju.
-
JovicSA
#15011 Re: AMERIKA
@jeza u ledja Pa vjerovatno i nije ubijen samo zbog Twitova, neko je već napisao gore da citiram "pitanju je osoba koji se tim profesionalno bavio u mjeri kojom je imao uticaj na živote stotina miliona ljudi. Da ironija bude veća...njegovi stavovi i mišljenja su u velikoj mjeri podržavala upravo nasilje u obliku prevrata, neograničenu dostupnost oružija i odsustvo empatije prema drugima"necko_hz wrote: ↑11/09/2025 11:21Svako smeće koje razmišlja i govori kao ovaj bijednik zaslužuje istu stvar.jeza u ledja wrote: ↑11/09/2025 07:32
A twitovi zasluzuju smrt, jel?![]()
Sloboda govora? Nista to?![]()
Mislim, boli me kurac za likom. Dok hiljade nevinih ljudi gine svaki dan sirom zemlje i planete, ja sad treba da dumam joj jes mi ga zao.Ali niko ne zasluzuje smrt zbog twitova.
![]()
Tvoja moralna preseravanja me ne zanimaju.
Opet nije zaslužio da bude ubijen ali da je širio mržnju i sijao razdor jeste.
- necko_hz
#15012 Re: AMERIKA
Ma nema šta nije pisao i pričao lik, @Velkoski to može postaviti.
Ne samo o Palestini, nego generalno.
Žaliti za takvima mogu samo osobe kojima su žice pogrešno spojene u glavi.
A ove seratore koji njegova mišljenja i ideologiju nazivaju samo, eto, drugačijim mišljenjem i tvitovima, suvišno je da komentarišem.
- JohnnyS
#15013 Re: AMERIKA
Truba wrote: ↑11/09/2025 10:54malo si jučer izletio u tehnorasizam koristeći izraze koji su ti struka da opravdas svoje stavove a zapravo kada se podijele svi ti razlomci za našu zemlju zapadnog balkana su to ustašoidne teorije pa si to skontao kad je prenocilo pa si se počeo jutros vaditi na forumu da te ne izoliraju totalno
jer cancel kultura je nešto čime lijeva opcija prijeti non stop i nije svejedno kad te canceluju
nije problem što se vadiš
problem je što se vadiš preko mojih postova
Apsolutno mogu prezirati i MAGA kult i woke degenerike, za ovog mi se jebe ko za Georgea Floyda, ja žalim vas koji ste zapeli u rovu s bilo koje strane i da stavove o nekom donosite ovisno je li "naš" ili "njihov".
- Truba
#15014 Re: AMERIKA
prvo su došli po ilegalne imigrante i komuniste...
znam
ja sam ih prijavio 
znam
- SpecialOffer
#15015 Re: AMERIKA
Kirk je bio jedan od jahača radikalizacije američkog društva. Čuditi se što je ubijen znači ignorisati posljedice takvog puta.
- MarlboroGold
#15016 Re: AMERIKA
Ne smatram da ovako treba odgovarati na desničarski talog u društvu, ali mi tog lika nije žao ni sekunde.
- Truba
- kamberovica polje
#15018 Re: AMERIKA
"Lijevo" i "desno" su etikete za maloumnike s IQ-om ispod 75 poena, i loženje tih maloumnika je metastaziralo do te mjere da su počele padati glave.
Meni je nestvarno da postoji toliko broj intelektualnih ameba koji nisu u stanju vidjet bolest u woke ideologiji, ili totalno ludilo, egomaniju i odsustvo mozga u MAGA ideologiji. Ono ko da zdrav čovjek gleda tuču dvije frakcije u ludnici. Na jednoj strani su oni koji pričaju s pudingom o d čokolade, a drugi se jebu s pudingom od vanilije.
I što je najgore, taj američki otrov lagano se prelijeva na čitav svijet.
Meni je nestvarno da postoji toliko broj intelektualnih ameba koji nisu u stanju vidjet bolest u woke ideologiji, ili totalno ludilo, egomaniju i odsustvo mozga u MAGA ideologiji. Ono ko da zdrav čovjek gleda tuču dvije frakcije u ludnici. Na jednoj strani su oni koji pričaju s pudingom o d čokolade, a drugi se jebu s pudingom od vanilije.
-
Timscho
#15019 Re: AMERIKA
A jel moguće da je lik nečim zasmetao glavnim bossovima pa da su ga oni zato smaknuli? I to onako javno pred ljudima, da vide svi šta im se može desiti.
-
Daft Haruki
#15020 Re: AMERIKA
Ako jos nisu nasli kakve muslimanske pasose sa mjesta snajperiste dobro je,nije MOSAD ukljucen u ubistvo i moguce da je neki nezadovoljni amer.
Samo da ne okrive neke muslimane!
Samo da ne okrive neke muslimane!
- rocco_siffredi
#15022 Re: AMERIKA
Meni je samo žao što ga nije pogodio 50cal po sred glave da eksplodira ko lubenica pred širokim auditorijem. Čovjek je nacista koji palestincima uopšte ne priznaje postojanje.
Die motherfucker
Die motherfucker
- Bosanski_kralj
#15023 Re: AMERIKA
Zanimljivo je da je danas 11.09. a niko i ne priča o tome.
-
JovicSA
#15024 Re: AMERIKA
kamberovica polje wrote: ↑11/09/2025 12:30 "Lijevo" i "desno" su etikete za maloumnike s IQ-om ispod 75 poena, i loženje tih maloumnika je metastaziralo do te mjere da su počele padati glave.
-
sumirprimus
#15025 Re: AMERIKA
Dakle, pade prva maga zrtva u drugom mandatu narandzastog. Katastrofa do cega je doslo u americkom drustvu, jasno je da ova radikalizacija nece donijet nicega dobrog kako njima tako ni ostatsku planete. Jer ako murika ne bude vodila, vodice altenrativa u vidu kine rusije, indije, blago li se nama.
kad vidim kakve je stavove imao recimo po pitanju ukrajine, pa eto i po pitanju prava na postojanje palestinaca, jasno iszrazena islamofobija, diskutabilni stavovi po pitanju rasa, pa i gun control, jasno je da nije za zalit.
ovakvi i potpiruju mrznju i sukobe.
kad vidim kakve je stavove imao recimo po pitanju ukrajine, pa eto i po pitanju prava na postojanje palestinaca, jasno iszrazena islamofobija, diskutabilni stavovi po pitanju rasa, pa i gun control, jasno je da nije za zalit.
ovakvi i potpiruju mrznju i sukobe.