Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
starboy018 wrote: ↑01/09/2025 13:27
jel moguće da još uvijek nisu u stanju napraviti aplikaciju da odmah prikazuje transakcije, a ne nakon par dana…
danas mi se tona transakcija pojavila od prošlog petka i sve naravno ulaze u izvještaj za septembar. stvarno nigdje veze
Meni su jednom odgovorili da je to nemoguće napraviti pa mi nije jasno kako druge banke imaju. Pa su onda kao rekli riješiti do kraja prošle godine.
Moguce je preko SMS bankarstva, na Intesi i Sparkasse je u momentu promjene stanja racuna dolazila SMS poruka da se desio odliv. Obzirom da te SMS poruke kostaju Intesa je uvela da se ta usluga posebno placa dok je Sparkasse i dalje besplatno i uredno fercera.
Kako onda njihove aplikacije na zapadu mogu a ovdje ne mogu
ja mislim na prikazivanje transakcije unutar aplikacije.
npr kod Raiffeisena mi se transakcija pojavi u app kroz par sekundi, dok kod Unicredita cekam par dana da je prikaze.
Hvala, pretpostavljam da je još rano (u kontekstu septembra).
Vazi ti do zadnjeg dana u septembru, trebala bi bit nova do tad.
Da, to znam, ma javit će valjda.
Hvala.
meni su jednom javili tek sljedeci mjesec( poruka dolazi a ja vec podigla karticu) a drugi put je bilo u tom zadnjem mjesecu ali kao "Podsjecamo Vas da podignete..." kontam niste mi ni prvi put rekli
Messier wrote: ↑03/09/2025 17:24
Sta se dogadja, malac drndo telefon , zakljucao app, trebam kupiti avio karte i platiti booking.
Ne mozes ih dobiti.
Nema problema, sutra banka i prebaci lovu u neku drugu.
Pa možeš je ponovo aktivirati pomoću kartice.
Aha, znaci samo ujutro na bankomat i radi app?
Hvala puno
Ma ne, otvori aplikaciju i odaberi aktivacija pomoću kartice.
Evo pogledaj video.
Ako ne može ta tvoja trenutna aplikacija, onda je deinstaliraj i skini je ponovo.
Aha, znaci samo ujutro na bankomat i radi app?
Hvala puno
Ma ne, otvori aplikaciju i odaberi aktivacija pomoću kartice.
Evo pogledaj video.
Ako ne može ta tvoja trenutna aplikacija, onda je deinstaliraj i skini je ponovo.
Prebacivala sam sebi sa računa na račun u aplikaciji i greškom prebacim na otplatu kredita. Ispade sad, da sam uplatila sebi ratu za kredit. A nema opcija, da vratim.
Cherry-Cherry wrote: ↑05/09/2025 20:28
Prebacivala sam sebi sa računa na račun u aplikaciji i greškom prebacim na otplatu kredita. Ispade sad, da sam uplatila sebi ratu za kredit. A nema opcija, da vratim.
Nema online al ima ako odes do poslovnice i zamolis da ti vrate jednu vise uplacenu ratu kredita. Vjerovatno ces morati napisati neku molbu isl da su im greskom prijevremeno doznacena sredstva, al ide to glat nazad na tvoj rn
Cherry-Cherry wrote: ↑05/09/2025 20:28
Nema online al ima ako odes do poslovnice i zamolis da ti vrate jednu vise uplacenu ratu kredita. Vjerovatno ces morati napisati neku molbu isl da su im greskom prijevremeno doznacena sredstva, al ide to glat nazad na tvoj rn
Nazvao stručnjake da mi privremeno blokiraju m-ba aplikaciju ako je moguće jer mi se pokvario mobitel (i morao je ići na servis) pa kad ga popravim da ću ih kontaktirati da je ponovo aktiviraju i rekoše mi nema problema
Danas sam to uradio, ali ispade da su mi kompletnu m-ba uslugu ukinuli i da moram otići u poslovnicu da je ponovo ugovorim
Kakva je procedura? Pretpostavljam da mogu zaboraviti na historiju transakcija, izvode, spašene predloške?
smijesni_ste wrote: ↑06/09/2025 16:14
Nazvao stručnjake da mi privremeno blokiraju m-ba aplikaciju ako je moguće jer mi se pokvario mobitel (i morao je ići na servis) pa kad ga popravim da ću ih kontaktirati da je ponovo aktiviraju i rekoše mi nema problema
Danas sam to uradio, ali ispade da su mi kompletnu m-ba uslugu ukinuli i da moram otići u poslovnicu da je ponovo ugovorim
Kakva je procedura? Pretpostavljam da mogu zaboraviti na historiju transakcija, izvode, spašene predloške?
Ja sam nakon 4 godine otvorila ponovo racun, i sve transakcije i nalozi su mi ostali spašeni u aplikaciji kada sam je aktivirala. Tako da vjerujem da, tebi za tako relativno kratak rok, ce sve ostati spaseno
Ja sam nakon 4 godine otvorila ponovo racun, i sve transakcije i nalozi su mi ostali spašeni u aplikaciji kada sam je aktivirala. Tako da vjerujem da, tebi za tako relativno kratak rok, ce sve ostati spaseno
Pa zar nisi mogao jednostavno deinstalirati m-ba, pa kad se telefon vrati sa servisa ponovo je aktiviraš pomoću bankovne kartice, uopšte nisi morao zvati banku za to.
Del_Boy1 wrote: ↑06/09/2025 19:18
Pa zar nisi mogao jednostavno deinstalirati m-ba, pa kad se telefon vrati sa servisa ponovo je aktiviraš pomoću bankovne kartice, uopšte nisi morao zvati banku za to.
Ma otišao display bio i odmah ga na servis dao nakon incidenta (pregažen autom )