Slažem se, bod je ko kuća sutra.giovanni008 wrote: ↑08/09/2025 22:51 Ljudi ne shvataju da mi jos uvijek "NEMAMO IGRU"..
Resultat 0:6 protiv amatera ne smije da nas ponese i da mislimo da smo evo sad veoma jaki.
Mi smo na jedvite jade pobjedili Kipar i San Marino kuci.
Austrija je jedna veca dimenzija, gledao sam ih vise puta, strasno su jaki, ja bi bio prezadovoljan nerijesenim, naprosto trebamo biti realni.
Istina nakon dugo vremena nasi igraci igraju sve bolje u svojim klubovima, sto naravno ohrabruje, ali za nesto poput pobjede nad Austrijom, treba se dosta kockica poklopiti plus malo srece na nasoj strani.
Mi smo sada na pravome putu sto se tice podmladjivanja repke, ali to je dugacak i mukotrpan put, koji zahtjeva vrijeme i strpljenje.
Dao bi sve na svijetu da me nasi igraci demantuju i sutra pobjede Austriju i da me ovdje forumasi prozivaju "gdje su oni mishevi sto nisu vjerovali u pobjedu?" ali mi moramo biti realni, i psotepeno se dizati. Mi bi najradje da odmah preskocimo i budemo svjetski jaka repka, ali jak tim se ne gradi preko noci, nego na duge staze, tad je i temelj jaci!
Nemamo mi vezni red koji može parirat njihovom, a od tamo sve počinje. Možda je Sergej dovoljno lud da nas povuče u bunker, i stavi Radeljića koji će razigravat kontre Alajbegovića, Demirovića i Memića, ali ovo je teško kockanje koje može završit katastrofom.