Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Boxii44 wrote: ↑31/08/2025 22:25
Nisam reko da se moglo dobit nego u egalu nekom bit, eto ti samo 6 poena iz one dvije trice poslije skokova u napadu, da ne pricam joj tonu stvari koje smo mi sjebali ili neke druge sitnice
Haman si mlad, priča nasih zivota
Hoces rec da se nije moglo bit u egalu da nema ovih amaterskih gresaka polubasketasa gegica i lazica? Gledaj sta ljudi rade evo gegic upravo gazi out liniju. Al haj nebitno svakako smo ispusili.
Naravno da nije
Jer ovakvi supljaci nisu smjeli biti u repci. Stela jebena i on je moj, daj ga sada se proda nas i dalje kostaju. A bosnjo navija
Generalno solidna tekma. Nema kvaliteta i to je to. Da je bilo malo vise koncentracije i srce moglo se ovo dobiti. Jbg teško je kad izgines cijelu temu da budeš koncentriran do kraja.
karanana wrote: ↑31/08/2025 22:31
nista, s grcima na mejdan pa sta nam bog da.
bog nece dati ali onaj atekouopmo kako god dace da boli
I ovi komentatori rezimski pravi. Ne smije niko jasno identificirat i definirat probleme u repci od selektora do igraca. Fuj
Akcije uigrana nemamo. Ho ruk u napadu bez koncepcije. Samopouzdanje na nuli. Odbrana ista. Ne lici ni na sta. Selektor kloc kakav je bio i kao igrac. Poklonili pobjedu koja nas je trebala odvesti u drugi krug.
PORAZ ADISA BECIRAGICA a onda Gegica, Kamenjasa i Lazica. Mi smo doslimna prvenstvu sa totalno suterski nespremnom ekipom a Adis je veceras pao na testu. Citavu zadnju cetvrtinu drzi Robersona na klupi koji je jedini pogadjao, drzi u igri Kamenjasa koji je pogubljen i totalno van forme, Gegic izgubljen u svemiru, Adis pokopa Atica koji je bio nas najbolji igrac, Penavu koji je odlicno odigrao nije vise uvodio. Kratko i jasno veceras ADISE JEBI SE!
Previsok rezultat na kraju. Moglo se bolje u dosta situacija, ali kao sto rekoh ovi igraci i nemaju kvalitet za vise. Jebiga.
Da je Musa bio to bi dosta bolje izgledalo, on bi povukao koju troku, razigrao koji napad i to bi vec egal bio.